0650677883 renegoris1@gmail.com

Jouw Acupunctuur Kliniek

Ik ben René Goris, PhD, CMD en 15e generatie Wudang Gongfu Monnik. Mijn specialisatie is in geïntegreerde Chinese geneeskunde, Verjonging, Gongfu sport, en Leefstijl, en dat doe ik al meer dan 40 jaar. Mijn werk is om jou tot verbetering in je leven te leiden. Stel je voor hoe je leven is als je van je klachten af bent, als je altijd vitaal en vriendelijk bent, iedereen mag je graag, je bent succesvol in  je werk en relaties, je bent creatief en je hebt geen dwingende afhankelijkheden, zoals medicijnen, drugs of alcohol! Daarvoor heb ik Jouw Acupunctuur Kliniek opgericht 30 jaar geleden. Hier werken we samen op de voor jou meest gunstige manier om meer uit je leven te halen, vrij te zijn van wat je beperkt en vrij te zijn te kiezen voor wat je echt nodig hebt.

Bel of app 0650677883 voor een Acupunctuur of massage afspraak in jouw Acupunctuur Kliniek, dat is in mijn praktijk of bij jou thuis of op jouw werk! Je krijgt zoveel meer:

  1. Gratis advies en meer inzicht in je situatie
  2. een uitgebreide intake is slechts 25 euro!
  3. Je merkt bij de eerst behandeling al verandering!
  4. Ik kan veel en maak van alles wat ik kan geïntegreerd gebruik in mijn werk voor jou!
  5. Een maand lang gratis mee doen bij alle lessen voor meer gezondheid als je een reactie geeft op mijn faceboek pagina of linkedin pagina!
  6. Losse behandeling is slechts 60 euro, per verwijzing, krijg je korting! Vooruit betalen geeft je korting! Neem je ook een massage dan is de massage half geld!
  7. Koop je een massage bon of kado bon van 100,- of meer dan doe ik er zelf 20 euro bij! 
  8. Kinderen behandel ik tot 14 jaar gratis mee.  Familie leden krijgen dezelfde korting als jij.

Het Yin Yang Centrum geeft gewoon meer. Bel dus nu 0650677883 of vul het contact formulier in

Acupunctuur werkt simpel en snel:

Acupunctuur is een droge naald techniek waar dikte en lengte van de naalden afgestemd wordt op de diverse problemen waar jij als cliënt mee komt. Acupunctuur is veelal pijnloos, en stimuleert niet alleen het zelf reparerend vermogen van het lichaam, maar bevorderd circulatie op macro, meso en micro niveau, voeding van de cellen, genetische ontwikkeling, bewustzijnsregulatie, pijn gevoeligheid, gemoed en slaapgedrag om een paar voorbeelden te noemen. Net als je gedrag stimuleert acupunctuur de werking van je cellen en weefsels.

Het Yin Yang Centrum is een meertalig gezondheidscentrum dat je kan helpen in Nederlands, English, French, Deutsch, Hanyu, Nihongo, en Hanggul. Mijn kliniek is bedoeld voor de regio Amsterdam, Amstelveen en Schiphol. Uit al deze gebieden komen onze vaste cliënten, maar ook van ver daarbuiten. Expats en gasten uit de EU, US, Canada, China en andere landen doen geregeld onze praktijk aan dankzij de bekendheid van ons Daoland programma. Het is authentiek in de combinatie van Chinese, Japanse en Koreaanse elementen, maar het is ook volledig door de nadruk op Confucianistische, Daoïstische, en Boeddhistische invloeden op Oost Aziatische geneeskunde.Acupunctuur Amsterdam knie acupunctuur

Mijn nadruk in de praktijk ligt op het Daoland programma dat ik met behulp van mij teams in diverse landen zelf ontwikkeld heb en dat gebaseerd is op moderne wetenschap en Authentieke Oost Aziatische kennis van het lichaam en de mens. Dit programma ziet verjonging, gezondheid, fitheid als een geheel, waarbij lichaam, geest, gevoel en gedrag eveneens als een geheel gezien worden. Ziekte, emotionaliteit, verwarring, zwakte, arrogantie, en andere klachten zijn veelal een teken van verstoring van de gepaste samenhang tussen al de delen. Ik zie dat geheel vaak als een soort visnet dat gerepareerd moet worden als er gaten in zijn gevallen. Door samen en open te werken aan jouw specifieke probleem of klacht zoeken we een weg uit de ontstane verwarring en herstellen we het origineel of werken we, zoals bij burn-outs aan iets nieuws. Gezondheid kun je gelukkig leren.acupunctuur-rug-behandeling

In de Amsterdamse Metropool zijn er genoeg acupuncturisten te vinden, maar slechts weinigen met genoeg ervaring en kennis om je goed te helpen. Jouw Acupunctuur Kliniek Yin Yang Centrum staat al bijna 30 jaar goed bekend als kwalitatief kennis centrum, waar je naar toe gaat voor acute en chronische moeilijke en kleine klachten van lichaam, geest, gedrag en vitaliteit. “Mijn aanpak van problemen is vaak multifunctioneel en ik breng eventuele diverse klachten met elkaar in verband om op alle terreinen van je gezondheid vooruitgang te boeken.” In behandeling combineren we vaak acupunctuur, stukjes massage, oefening en voedingsadvies en/of kruiden om snel, goedkoop en efficiënt aan verbetering van je leven te werken en het beheersen van de diverse vormen van stress of trauma die van invloed zijn. Ook help ik je als je wilt met prestatie verbetering en het koers bepalen in carrière, sport en gedrag. Dat geld steeds als 1 sessie! Geen verborgen kosten.

Overtuigd? Bel of app nu meteen jouw Acupunctuur Kliniek 0650677883 voor een kennismaking of afspraak. 

Behandeling kan in Nederlands, Engels, Frans, Duits, en 汉语. Een vertaler naar en van Japans en Koreaans is aanwezig.

Acupunctuur Flyer 2017 front facelift Flyer 2017 front en facelift Flyer 2017 front