0650677883 renegoris1@gmail.com

Aanvullende Modules

Aanvullende modules zijn theorie programma’s in onderwerpen die je gezondheid direct en indirect aan het hart gaan! Wij noemen deze modules halthbuilder courses.

Het zijn cursussen van gemiddeld 6 maanden die voor jou een basisvaardigheid bieden om je gezondheid, taijiquan, massage of acupunctuur vaardigheden te verbeteren als eerste stap, en om jezelf te verdiepen als instructeur of zorg aanbieder in een tweede stap.

Alle cursussen bieden toegang tot ons uitgebreide aanvullende kennis netwerk, verdere verdieping in ons Bachelor master programma en ons behandelaars en instructeursnetwerk nu in meer dan 6 landen.

Je kunt voor elk programma kiezen om prive te leren met Rene Goris, of online. Kies de volgende trajecten:

  • link hier naar de 100 dagen meditatiecursus. In de cursus wordt je uitgelegd en uitgedaagd hoe dantian meditatie werkt. Dantian meditatie is de absolute basis voor het correct leren van qigong, taijiquan, complexe meditaties, acupunctuur, massage, goed gedrag etc
  •  link hier naar de meditatie instructeurscursus (inclusief de 100 dagen meditatie challenge)
  • link hier naar de Voeding Geneeskunde module waarin je de basis van Chinese kruiden en voedingsgenezing aan de lijve leert ervaren, je dieet leert natuurlijk te maken volgens daoistische principes, en een basis legt voor verdere studie.
  • link hier naar de Qigong primer, met de 9 levensveranderende basis oefeningen die onmisbaar zijn in iedereen actief met meditatie, acupunctuur, massage, gezondheidsbevordering in andere methoden.
  • Link hier naar de Wudang Fitness beweegvaardigheid challenge. Het betreft hier een flexibele en vlotte qigong fitness sequens om de dynamiek van je lichaam te verbeteren. Het zijn basis oefeningen voor aanleren van een hoog niveau van taijiquan, acupunctuur, massage, enzovoorts. Je leert je eigen tempo en complexiteit beheren om zo je eigen gezondheid aan te sturen.
  • Link hier naar de wudang fitness instructeurs cursus en maak een grote impact op je eigen gemeenschap, familie, opvoeding van je kids etc.
  • link hier naar de zorg cursus Zhenna Tuina, een zeer specifieke taiji benadering van mobilisatie dmv massage, die helpt de schade  door massage werk te voorkomen, leert intuïtief de aangeleerde technieken toe te passen. Je kan de massage met een kleine extra toevoeging ook alleen of met twee als prive les volgen in de kliniek.
  • Meerdere online cursussen zijn in voorbereiding, zoals wudang ademhalingsyoga, esoterische alchemistische wudang yoga, wudang bamboe qigong (nu alleen als prive les), wudang taijiquan 13 vorm, Wudang fitness kracht qigong, en wudang fitness 12 zhanzhuan staande qigong.
  • binnenkort komt hier de link voor de twee jarige counselling opleiding op basis van Yijing studies.

Al deze online cursussen zijn Engelstalig maar je einde paper mag je in het Nederlands inleveren met een Engelstalige samenvatting. Elke module wordt afgesloten met stage en eindepaper, kan gebruikt worden als nascholing of werkervaring voor gebruik in sportscholen en zorg centra.

Dit scholingsproject is holistische opgezet, dus het is makkelijk te schalen naar bijvoorbeeld het Bachelor programma Daoland Healthcare yangsheng and spa medicine specialisatie.

Call Now ButtonWelkom