0650677883 renegoris1@gmail.com

Acupunctuur

acupunctuur

acupunctuur kan voor allerlei dingen gebruikt worden

Acupunctuur is een pijnloze techniek als het in goede handen word uitgevoerd. Acupunctuur stimuleert het lichaam zichzelf te herstellen of nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Men kiest vaak acupunctuur als laatste redmiddel, maar men kan veel problemen voorkomen door direct voor acupunctuur te kiezen. bijvoorbeeld, in 90% van de gevallen kun je hernia operaties voorkomen dmv acupunctuur, veel hartklachten kunnen voorkomen worden door regelmatig onderhoud.  Volgens wetenschappelijke studies heeft het drie aantoonbare effecten op de gezondheid die gezondheidsvoordelen opleveren. Ten eerste kan acu behandeling opioïde systemen in je lichaam activeren die pijn effectief verminderen. Ten tweede veroorzaakt het veranderingen in de chemie van de hersenen, resulterend in een impact op lichaamssensaties en onvrijwillige beweging. Als derde zijn er wetenschappelijk gedocumenteerde resultaten van naaldtechnieken die laat zien dat het helpt om het herstel van kanker en kanker behandeling te versnellen. Als het effectief wordt gebruikt, kan acupunctuur vooral het herstel van chemotherapie versnellen. In combinatie met Qigong healing technieken is dat effect het sterkst. het blijkt dat acu naalden de immuniteit van een persoon kan verhogen. Daarom zal, als deze behandeling wordt uitgevoerd tijdens het herstel van kanker, het herstel verbeteren door het immuunsysteem van het individu te verbeteren. Doordat Acupunctuur de nieren helpt je lichaam te regenereren (dat is een functie die Chinese geneeskunde aan de nieren toewijst) helpt het ook te verjongen, temperatuur te reguleren en drukverschillen in de kamers van je lichaam te reguleren.

Acupunctuur is efficiënt bij:

 • urgente klachten waarbij de klachten in meerdere of mindere mate het levensgeluk belemmeren
 • algemeen onderhoud ter voorkoming van ziekte,
 • vitalisatie als herstel ziekte of depressie
 • langdurige uitputtende klachten door verminderde mobilisatie of orgaan insufficiëntie
 • sport begeleiding en trauma behandeling
 • behandelen ouderdoms klachten
 • behandeling verjonging van gezicht (Verjongende Facelift) en herstel lichaamsvorm (na zwangerschap en bij overgewicht), maar ook bij detailbehandeling van bv borsten, billen, huid verslapping, vetverzakking, etc
 • verbetering motoriek en houding, zoals bij rug en gewrichtspijnen, uitstralende pijnen, slapende ledematen of vingers zoals bij Arthrose en Rheuma.
 • pijnbehandeling, zoals bij hoofdpijn
 • orgaan gerelateerde problemen, zoals astma, moeite met plassen, hartkloppingen, vermloeidheid etc
 • vruchtbaarheid problemen en menstruatie storing, seksuele training
 • ontstressen, burn-out, chronische ziekten van de spijsvertering en emoties.

Behandeling geef ik in mijn praktijk in Amstelveen. Wanneer wenselijk doe ik ook huisbezoek (tegen een iets hoger tarief). Mijn cliënten komen soms van ver omdat ik dankzij mijn 30 jaar ervaring en werk en studie in China op veel vlakken kennis en ervaring bezit die nergens anders gevonden word.

Acupunctuur is wonderlijk maar geen wondermiddel. Een professionele Natuurgeneeskundige Acupuncturist gaat gemiddeld door minimaal 4-6 jaar training voor deze beroepsvaardig genoemd mag worden. De opleiding heeft ten minste de zwaarte van een huisartsen opleiding. In dat proces word hij of zij eerst gezondheidsdeskundige en pas daarna leert zij of hij hoe met ziekte om te gaan. Ziekte is tenslotte een afwijking van de norm. Acupunctuur is mede door die aanpak oplossend gericht en verword niet tot een symptomatische behandeling.

Wat bied Acupunctuur anders dan andere behandelvormen en waarom zou ik voor Acupunctuur naar het Yin Yang Centrum moeten gaan?

Onderzoek en Diagnose is een essentieel onderdeel van acupunctuur, maar het doel is het beter maken van mensen, het stimuleren van vruchtbaarheid en omkeren van onnodige veroudering. Het diepere inzicht van Acupunctuur komt van Zelf-oefening dmv Qigong en Taijiquan, styudie van Dao, ethiek, en ervaring. Rene Goris (PhD), Uw behandelaar heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring als leraar en behandelaar met Chinese geneeswijzen. Daarom ben je in het Yin Yang Centrum aan het goede adres voor acupunctuur. We hebben als enige in Nederland een eigen opleidingscentrum dat aan internationale normen en traditie voldoet.

Wil je een boek lezen over de relatie tussen Chinese en westerse geneeskunde. Volg dan deze link. De beste opleiding voor Chinese geneeskunde bevat een uitgebreide module ‘comperatieve geneeskunde’. Volg deze link om meer te leren over transculturele benadering in Chinese geneeskunde. Deze is gepionierd door het Yin Yang Centrum en mijzelf.

Welke soorten acupunctuur worden er in de YYC praktijk gebruikt?

Voor welke Acupunctuur methoden kun je bij ons terecht? Laten we eerst zeggen dat alle acupunctuur droge naald technieken bevatten. Naalden zijn allemaal niet hol, bevatten ook geen stroom of licht. Stroom en licht kan schade aan het zenuwstelsel veroorzaken. Voor sommige problemen worden lange of korte naalden gebruikt, of dikke of dunne naalden gebruikt. Wel, wat ik bestudeerd heb en beoefen is:

1. Medische Acupunctuur voor langdurige en complexe problemen
2. Acupunctuur voor acute poliklinische behandeling
3. Droge naald acupunctuur voor pijn behandeling en sport/ongeval trauma behandeling
4. Acupunctuur voor revalidatie en sport verbetering
5. Acupunctuur voor afvallen
6. Acupunctuur voor stoppen met roken
7. Acupunctuur voor faceliften en huidproblemen
8. Acupunctuur voor vruchtbaarheid, potentie en Zwangerschap/nazorg
9. Acupunctuur voor concentratie en leerprestatie
10. Acupunctuur tegen veroudering en voor verjonging
11. Acupunctuur voor reguleren geest, emoties en gedrag
12. Andere vormen van acupuncuur op Chinese, Koreaanse, Japanse en Medische grondslag

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, sms, bel of app op 0650677883.

Contact


acupuntuur

Wat kost acupunctuur?

Prijzen: prijzen zijn steeds in overleg en zijn vaak inkomensafhankelijk. Mensen met een lager inkomen betalen niet meer dan 55 euro per keer.

Als je geen extra verzekering hebt betaal je slechts 35 euro per keer voor de eerste 2 maanden, en als het binnen 2 maanden (8-10 behandelingen) is opgelost mag je me een bonus extra geven wegens alle kosten die je hebt bespaart via andere behandelingen.

Het valt af te raden om een extra verzekering voor acupunctuur af te sluiten. de verzekeraars gebruiken dat geld grootdeels voor hun eigen investeringen en organisatie, waardoor je veel te weinig terug krijgt. Bovendien worden behandelaars afgeperst via hun vakverenigingen. Er is geen echte kwaliteitsbeoordeling, net als in de reguliere zorg. Een huisartsen diploma is vaak een vrijbrief voor allerhande beroepsuitoefeningen waarvoor niet voldoende geleerd is. Er zou net als tussen kerk en staat een strikte scheiding tussen natuur en industriële geneeskunde moeten komen. Industriële geneeskunde ziet alternatieven als aanvullend. Dat is een extreem autoritaire houding die niet meer van deze tijd is.  Wil je er meer over lezen volg dan deze link

Oja, extra

Je krijgt 5 euro korting voor elke gemaakte afspraak door een verwijzing. Dwz dat als een vriend, vriendin, familie lid, oom, tante, iemand van de straat door jou in mijn  praktijk komt, dan spaar jij 5,-. Heb jij 5 verwijzingen voor mij dan krijg je van mij een gratis behandeling! Zorg wel dat ze jouw naam vermelden, zodat ik het op jouw naam bij kan schrijven. Je mag de verwijzingen ook omzetten in geld of een kado bon als gift voor iemand anders!

Prijzen zijn inclusief relevantie therapeutische massage, Moxa behandeling of Cupping, kruiden, healing, relevante oefening.

Veel extra’s dus.

Contact

Yin Yang Centrum
Amsterdam Metro: Westduinen 49, Amstelveen Westwijk

Phone:06-50677883

E-mail:renegoris1@gmail.com

Website:www.yinyangcentrum.com

Call Now ButtonWelkom