0650677883 renegoris1@gmail.com

Holistische Zorg voor Bedrijven

Holistische zorg voor bedrijven met Daoland programma’s:

Ook voor Uw bedrijf of samenwerking een oplossing op maat

2016-01-21 19.50.04

Holistische zorg voor bedrijven is een nieuwe ontwikkeling in de gezon dheidszorg, maar staat niet alleen stil bij gezondheid. het bevorderd direct productiviteit, samenhang en relatie tussen medewerkers, leidinggevenden en bestuur, en het geeft een imago waar in deze tijd veel bedrijven al van profiteren. Holisme en gezonde ecologische aanpak is een hot item.

Het Yin Yang Centrum kan ook in Uw bedrijf een geïntegreerde en holistische zorgoplossing bieden in de vorm van een deel of heel het Daoland healthcare programma. Ons Daoland programma is uniek in zijn afgewogen methodieken om medewerkers en leidinggevenden te helpen beter te voelen en beter te produceren. Waarom dat interessant kan zijn voor Uw bedrijf blijkt uit onderzoek van de Rand Company naar Acupunctuur in bedrijven. In het reguliere zorg bestel probeert men dit feit al langere tijd onder de mat te schuiven, omdat het laat zien dat hun hoge kosten niet altijd gerechtvaardigd zijn. Het blijkt dat toevoeging van Acupunctuur aan de zorg voor leiding en werknemers tot aanzienlijke verbetering werkprestaties, vermindering verzuim en beperking medische kosten leid. Goed nieuwsmiles, omdat wij weten dat Acupunctuur gecombineerd met regelmatige bewegingsprogramma’s, teambuilding activiteiten, reizen en meditatie tot nog betere situaties gaat leiden.

Naast Deze algemene zorg oplossingen kunnen we kijken dmv fengshui, inrichtingsoplossingen, Chinese horoscoop vergelijking en Yijing hermetisch denken bijdragen aan strategie bepaling voor- en vorming van Uw bedrijf. Dit klinkt voor u wellicht zweverig, maar resultaten zijn vaak preciezer dan statistiek omdat het heel erg op het detail gericht is en op het geheel.

In het verleden hebben we kleine programma’s verzorgt voor grote organisaties, zoals de Nederlandse bank, Zilveren kruis, Philips e.a. Dankzij 13 jaar onderzoek en ontwikkeling in Europa,China en Mexico zijn we klaar voor het grotere werk. We kunnen zorg bieden, maar ook voor U mensen als zorg ontwikkelaars en facilitators opleiden om u extra kosten te besparen. In-house facilitators zijn goedkoper dan mensen inhuren.

Wilt U met ons samenwerken aan kwaliteit en imago, bel ons dan direct op 0650677883

Call Now ButtonWelkom