0650677883 renegoris1@gmail.com

Acupunctuur meer weten?


Het is beter meer te weten over acupunctuur door geïnformeerd te worden door een specialist. In mijn  praktijk besteed ik veel tijd aan het uitleggen van wat en hoe ik dingen doe. Cliënten stellen dat vaak op prijs. goede uitleg zonder franjes helpt meer grip ontwikkelen op je problemen.

Acupunctuur is een meestal pijnloze techniek als het in goede handen word uitgevoerd. Acupunctuur is naast effectief ook zeer betaalbaar. Zeker in deze praktijk, ook zonder verzekering. Gezondheid is belangrijk en heb je een urgente klacht dan maak ik altijd ruimte voor je. Ik, Rene Goris heb 30 jaar ervaring als acupuncturist in alle categorieën waarvoor je behandeling kan wensen. Ook voor het ondersteunen van gezondheid, afvallen, stoppen roken, zwanger worden, verjongen, reuma, artritis, rugklachten, koude en hitte klachten, vermoeidheid, emotionaliteit, depressies, burnout, RSI etc.

Acupunctuur van een specialist stimuleert het lichaam zichzelf te herstellen of nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Men kiest vaak acupunctuur als laatste redmiddel, maar men kan veel problemen voorkomen door direct voor acupunctuur te kiezen. Bijvoorbeeld, in 90% van de gevallen kun je bv hernia operaties voorkomen dmv acupunctuur, veel hartklachten kunnen voorkomen worden door regelmatig onderhoud, organisch functioneren kan gereguleerd worden door tijdig op een holistische manier te laten behandelen met acupunctuur droge naald techniek.

Meldt je aan voor een gratis testbehandeling of bel/sms/whatsapp 0650677883 voor het direct maken van een afspraak! (Vraag om de voorwaarden)

acupunctuur-rug-behandeling

Wil je weten waarom Acupunctuur zo goed voor je kan zijn? Acupunctuur is efficiënt bij vele klachten, waar onder:

 • urgente klachten waarbij de klachten in meerdere of mindere mate het levensgeluk belemmeren
 • algemeen onderhoud ter voorkoming van ziekte,
 • vitalisatie als herstel ziekte of depressie
 • langdurige uitputtende klachten door verminderde mobilisatie of orgaan insufficientie
 • sport begeleiding en trauma behandeling
 • behandelen ouderdomsklachten
 • behandeling verjonging van gezicht (Acupunctuur Verjongende Facelift) en herstel lichaamsvorm (bv na zwangerschap en bij overgewicht)
 • verbetering motoriek en houding, zoals bij rug en gewrichtspijnen, uitstralende pijnen, slapende ledematen of vingers
 • pijnbehandeling
 • orgaan gerelateerde problemen, zoals astma, moeite met plassen, hartkloppingen, vermloeidheid etc
 • vruchtbaarheid problemen en menstruatie storing
 • ontstressen

We bieden drie locaties waar U behandeling kan krijgen: Amsterdam West en Oost, en Zaandam. Wanneer wenselijk doen we ook huisbezoek (tegen een iets hoger tarief).

Acupunctuur is wonderlijk maar geen wondermiddel. Een professionele Natuurgeneeskundige Acupuncturist gaat gemiddeld door minimaal 4-6 jaar training voor deze beroeps-vaardig genoemd mag worden. In dat proces word hij of zij eerst gezondheidsdeskundige en pas daarna leert zij of hij hoe met ziekte om te gaan. Ziekte is tenslotte een afwijking van de norm. Acupunctuur is daardoor oplossend gericht. Acupunctuur is onderdeel van Chinese geneeskunde zoals dat vroeger gedaan werd. Alleen in het Yin Yang Centrum vindt je het volledige scala aan Chinese geneeskundige technieken, en ook in onze opleidingen worden deze authentieke technieken gebruikt en aangeleerd

Wat bied Yin Yang centrum’s Acupunctuur anders dan andere behandelvormen en waarom zou ik voor Acupunctuur naar het Yin Yang Centrum moeten gaan?

Onderzoek en Diagnose is een essentieel onderdeel van acupunctuur, maar het doel is het beter maken van mensen, het stimuleren van vruchtbaarheid en omkeren van onnodige veroudering. Het diepere inzicht van Acupunctuur komt van Zelfoefening dmv Qigong en Taijiquan en ervaring. Rene Goris, Je behandelaar heeft inmiddels 25 jaar ervaring als leraar en behandelaar met Chinese geneeswijzen. Hij heeft praktijk gevoerd in Nederland, Mexico, en in China. Bovendien was hij twee jaar als leraar en trainer verbonden aan het Chaoyang Chinese geneeskundig onderzoeksinstituuut waar hij Chinese artsen en verplegers les gaf in Theorie en praktijk van het door hem ontwikkelde Daoland Gezondheidszorg programma en Acupunctuur. Daarom ben je in het Yin Yang Centrum aan het goede adres voor Acupunctuur. Rene Goris heeft veel ervaring en verteld daarover o.a. op zijn Daoland Vlog op Youtube. We hebben als enige in Nederland een eigen opleidingscentrum dat aan internationale normen en traditie voldoet.

Welke soorten acupunctuur worden er in de YYC praktijk gebruikt?

Voor welke Acupunctuur methoden kun je bij ons terecht? Laten we eerst zeggen dat alle acupunctuur droge naald technieken zijn. Naalden zijn allemaal niet hol, bevatten ook geen stroom of licht. Stroom en licht kan schade aan het zenuwstelsel veroorzaken. Het is niet voor niets dat zenuwuiteinden niet uitsteken maar onder de huid gevonden worden. Voor sommige problemen worden lange of korte naalden gebruikt, of dikke of dunne naalden gebruikt. We doen:

1. Medische Acupunctuur voor langdurige en complexe problemen
2. Acupunctuur voor acute poliklinische behandeling
3. Droge naald acupunctuur voor pijn behandeling
4. Acupunctuur voor revalidatie
5. Formule Acupunctuur voor afvallen
6. Acupunctuur met Coaching voor stoppen met roken
7. Multiformulaire Acupunctuur voor faceliften en huidproblemen
8. Acupunctuur voor vruchtbaarheid, potentie en Zwangerschap/nazorg
9. Acupunctuur voor concentratie en leerprestatie
10. Acupunctuur tegen veroudering en voor verjonging
11. Acupunctuur voor reguleren geest, emoties en gedrag
12. Andere vormen van acupuncuur op Chinese, Koreaanse, Japanse en Medische grondslag

Waar nodig combineren we de acupunctuur behandeling met coaching, massage, houding correctie, dieetadvies, bewegingsoefening, tantrisch advies, en communicatietraining dmv partneroefeningen. We werken o.a. samen met Mensendieck praktijk Yburg waarmee we de Yburg praktijk delen. De praktijk is verbonden met een collectief van behandelaars op Yburg waardoor we altijd de beste hulp voor je binnen handbereik hebben. We onderzoeken of een praktijk in Rotterdam gewenst is. Wil je daar graag behandeld worden vraag er dan naar!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op.

acupuntuurWat kost acupunctuur?

Prijzen: prijzen zijn steeds in overleg en zijn vaak inkomensafhankelijk. Mensen met een lager inkomen betalen niet meer dan 55 euro per keer. Gaat de behandeling langer duren dan 5 behandelingen dan betaal je ook maar 55 euro. Losse behandelingen zijn 60 euro (per 1 januari 2017) Je kunt voor een speciaal tarief van 200 euro per maand in aanmerking komen als je vooraf betaald. Het valt aan te raden om een extra verzekering voor acupunctuur af te sluiten. Je krijgt 25 euro korting voor gemaakte afspraak door een verwijzing. Prijzen zijn inclusief relevantie therapeutische massage, Moxa behandeling of Cupping, kruiden.

Ook Oprah heeft acupunctuur ondergaan, kijk het onderstaande filmpje voor haar ervaringen:

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op.

Contact
Call Now ButtonWelkom