0650677883 renegoris1@gmail.com

Snel Gewicht Kwijt met Acupunctuur

Over gewicht kwijt in record tijd, en denk je aan acupunctuur? Dat is een verstandige keuze, je beste keuze, want het is goedkoper, veiliger, en tenminste net zo effectief. Snel Gewicht kwijt met acupunctuur is de methode van de toekomst. Het is een natuurlijke techniek en kan aangepast worden naar elke persoon´s persoonlijke behoefte.

Het Yin Yang centrum biedt een uit Wuhan (China) meegenomen techniek die al tienduizenden geholpen heeft gewicht te verliezen in een korte tijd. De behandeling is intensief en is zeer succesvol gebleken, en Rene Goris past de techniek al een aantal jaren toe in zijn praktijk en is er met zijn cliënten heel tevreden over.

Laat jezelf gratis testen om te leren of gewicht kwijt raken voor jou geschikt is, of schrijf je direct in voor behandeling en verzeker jezelf van tenminste €100,- korting!  Klik hier om aan te vragen!

nadelen van over gewicht: raak je gewicht kwijt

over gewicht kwijt is gezonder

Overgewicht betekent dat je meer weegt dan goed is voor je is. Overgewicht is een bedreiging voor je gezondheid en geeft je een hard schort gevoel op alle plekken waar vet zich ophoopt. Hierdoor raak je minder fit en loop je kans op specifieke lichamelijke gebreken. je kent dit verhaal. Met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten, verminderde vruchtbaarheid etc. Bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker. Het is daarom verstandig om af te vallen bij overgewicht. Bovendien zie ik dat men vaak ook in het gezicht beter oogt. Het geheim van Chinese geneeskundige aanpak is dat je je lichaamsvorm moet willen verbeteren. Maar je wil bij regelmatig te veel eten ook je maag en darmen verkleinen om minder snel honger te hebben. Deze methode van Mv Professor Zang doet precies dat. Met een groot aantal naalden dwingen we de witte vet cellen hun water af te geven en het adipose weefsel beter doorbloed te maken. Hierdoor veranderd de aard van het vetweefsel. Bruin vet is veel makkelijker in toom te houden dan wit vet omdat het goed dooraderd is en dus bijdraagt aan afvoer van afvalstoffen, en voorkomen van het extreem vullen van vetcellen.

Kosten: een vergelijkbare maagverkleining via het reguliere circuit gaat je tussen de 6-10.000 euro kosten, bij ons liggen de kosten gemiddeld op 2-3000 euro, dat is minder dan de helft. Een ding dat je moet realiseren is dat afvallen gemiddeld 2 jaar kost om het jojo effect te voorkomen. Hoewel je behandeling gemiddeld 2-3 maanden duurt met elke week tenminste 2 uur behandeltijd, kom je bij het Yin Yang centrum afvallen met acupunctuur programma na het behandelprogramma regelmatig terug voor controle en finetuning van het resultaat. De tijd die je nodig hebt om af te vallen is even lang als dmv operatieve maagverkleining, maar je houd al je natuurlijke weefsels en loopt geen risico’s. Een ander voordeel is dat tijdens de behandeling bloedvat aanmaak gestimuleerd word, waardoor wit vet weefsel omgezet wordt in bruin  vetweefsel, en je lichaamsvet zijn normale metabolische functie kan gaan vervullen en veel makkelijker voor de toekomst reguleerbaar is, en allerhande lichamelijke klachten veroorzaakt door overgewicht verwdijnen (zoals rugpijnen en gewrichtspijnen, kraakbeen slijtage en verminderde stofwisseling van cellen, en verminderde voedselopname waardoor meer eetbehoefte ontstaat. Je gebruikt voor de lagere kosten dus meer actieve tijd aan het afvallen. Het voordeel naast de verminderde kosten is ook betere en meer controle over toekomstige vetopslag.

Veel mensen vinden hun weg naar mijn behandelmethode na al een maagverkleining te hebben gehad in het ziekenhuis of een kliniek. Bespaar jezelf dus kosten en tijd. Bel of whatsapp direct voor een intake afspraak om precies te weten wat deze behandeling voor jou kan doen! 0650677883.

 

 

Hoe werkt het gewicht kwijt raken?

Om overbodige kilo’s te verliezen, moet je anders gaan leven. Dat kost moeite, maar je krijgt er veel voor terug. Met een goed gewicht zit je lekkerder in je vel. Je voelt je fitter. Je kunt gemakkelijker bewegen, raakt minder snel buiten adem en je hebt minder kans om ziek te worden. Om het teveel gewicht kwijt te raken combineren we:

  1. Intensieve dubbelzijdige behandeling met acupunctuur droge naald techniek om vetcellen uit te hongeren, dooradering en afvoer te bevorderen, losmazig bindweefselstructuur te herstellen, en maag en darm volume te verkleinen.
  2. Ademhalingsoefening om doorbloeding te verbeteren en de naalden te stimuleren, maar ook om via de adem het grootste deel van het vet af te voeren (dat werkt beter dan sporten of vasten!)
  3. Je krijgt oefeningen mee naar huis en je mag meedoen in de daarvoor geschikte yoga klas voor versterken lichaam en verbeteren ademhaling en verminderen stress respons
  4. We nemen samen je voedingsgewoontes door en leren je nieuwe gewoontes aan
  5. Je hebt elke dag coaching beschikbaar als je het nodig hebt

Wat doen we nog meer? 

Als je succesvol gewicht kwijt raakt voel je je beter
We kunnen je gewicht bepalen aan de hand van de Body Mass Index (BMI). Je BMI is niet een gemiddelde maar is je maximaal toegestane gezonde gewicht. Om je optimaal te voelen is daar 5 kilo onder zitten meestal beter voor het optimaliseren van je metabolische dynamiek en daardoor verklein je het risico op bepaalde ziekten en leef je in principe langer. je kunt je BMI ook makkelijk zelf bepalen. Naast het gewicht is het voor je gezondheid belangrijk waar het lichaamsvet zit. Meestal geven de BMI en de middelomtrek dezelfde uitkomst. Vet in en rond de buik is nadelig voor je gezondheid. Maak daar gebruik van:

  1. Meet de middelomtrek tussen de onderkant van het onderste rib en de bovenkant van het bekken.
  2. Adem uit en lees jouw middelomtrek af.

Dit doe je met de uitslag:

Gezond gewichtProbeer op gewicht te blijven door wudang yoga I en ons gespecialiseerde Daoland gewichtsbeheersing programma dmv ademtrainingTussen 18,5 en 25
Matig Overgewicht Probeer af te vallen mbv ons acupunctuur en voedingsprogramma en doe mee met ons Daoland gewichtsbeheersingsprogramma Tussen 25 en 30
Obesitas (Verhoogd risico) Probeer onder begeleiding af te vallen. Acupunctuur is bij obesitas niet meer zinvol, maar om te beginnen zou U gebruik kunnen maken van ons voedingsprogramma. Meer dan  30
Call Now ButtonWelkom