0650677883 renegoris1@gmail.com

Voeding, dietiek, kruiden

samen eten

Met je hele familie van een maaltijd genieten is beter voor de gezondheid van lichaam, gerest en familie banden. Dit is mijn daoistische familie.

Voor Chinese geneeskunde geld dat alles dat je lichaam in gaat voeding is. Je zintuigelijke indrukken en wat je zegt of denkt is eveneens voeding. Verder geld dat alles dat je eet of drinkt belangrijk is. Elke gewoonte in je voeding beïnvloed de ontwikkeling van je lichamelijke chemie. Je lichaam stopt met stoffen maken als ze deze al rijkelijk in je voeding vind. Een schraal dieet stimuleert dus je gezondheid, een rijk dieet verarmt het. Veel eten maakt hongerig en weinig eten geeft een voldaan gevoel. Hoe je eten er uit ziet maakt veel uit. Maar ook hoe je met smaak en geur om gaat.

Voeding is de eerstelijns geneeskunde uit Chinese gezondheidskennis. Het staat op 1 lijn met meditatie en bewegen. Mijn Daoland Voedingsprogramma bestaat daarom uit:

maaltijd samen stellen

Eten selecteren en maken is een echte kunst

  1. cursus leren proeven en eten
  2. cursus leren voedingsmiddelen combineren
  3. cursus elimineren van schadelijke stoffen
  4. dieetadvies
  5. kruiden bijvoeding en omgang met vitaminen en geuren

Ben je geinteresseerd? Geef je op voor de online cursus met begeleiding voor 65,- per maand, of maak een afspraak door te bellen met 0650677883 voor prive les. In tien sessies van een uur leer je je smaak beter gebruiken, leer je correct eten kopen en combineren, ben je creatief op weg om een echte kok te worden, en leer je ook beter hoeveelheden afwegen. De volledige prijs van zo een cursus is 700,- euro. Maar van mij krijg je er een maand deelname aan de klassen bij kado.

overgewicht en afvallen

afvallen wordt makkelijker gemaakt met een acupunctuur maagverkleining. Deze corrigeert ook meteen je buikschort door de huid te revitaliseren.

  • Wil je ook afvallen, informeer je dan ook over onze acupunctuur behandelingen  voor maagverkleining en afvallen.
  • Probeer ook onze wudang fitness oefen challenge online.
  • Acupunctuur kan  een afval traject aanzienlijk makkelijker maken. Maar ook ondersteund acupunctuur de overgang naar en betere eetgewoonte.

Nederlanders hebben vaak een haat liefde verhouding met eten en geld, maar het ergste is dat moderne wetenschap je doet denken dat je een op kolen lopende stoomtrein bent. Dat is natuurlijk niet zo. Je bent geen machine en dus kun je zo je gewoontes ook niet veranderen. Je leert een stoommachine niet gras te eten. De daoland programma’s streven na je een organisch leer en groei proces te laten ervaren door het leren herwaarderen van je smaak op de manier waarop alle grote chinese geneeskundigen in de geschiedenis het deden (allen via het daoland programma.

Ik hoor graag van je voor een afspraak (0650677883) of ik zie je verschijnen in de agenda via je online inschrijving. Ja kan natuurlijk ook beiden doen, dan help ik je door het inschrijfproces heen als je dat moeilijk vind.

Rene Goris

Call Now ButtonWelkom