0650677883 renegoris1@gmail.com

Reizen

Ben je uit op educatieve reizen?

Je kan zo vaak je wilt en met zovelen als je wilt met René Goris mee naar spannende bestemmingen en interessante programma’s. 

 

Zomerse reizen

wudang-cliff

klif paleis om samen te mediteren

Elk jaar organiseren we een China reis naar de Wudang bergen in Hubei, China om in een prachtige natuurlijke omgeving bij te komen van ons drukke leven. Dit jaar is niet anders dan andere jaren. We zijn er nu alleen iets eerder bij en gaan iets later weg, namelijk na de regentijd. Door het veranderende klimaat was afgelopen zomer reis de regentijd veel te heftig en hebben we een omweg moeten maken. Hoewel de reis leuk was, viel het daardoor wel duurder uit, en China is nu ook steeds meer een modern land, dus veel zaken zijn ook duurder aan het worden. Omdat we met kleine groepen reizen is de reis uniek en exclusief. Ben je geïnteresseerd vul dan het contact formulier in of bel het YYC. Er is echter dit jaar ook een tweede reis. Daarnaast zijn er deelnemer reizen voor workshops en opleiding Qigong instructeur in Griekenland en Roemenië.

Op reis nr 2 bleef je een studie in Chinese geneeskunde aan onze prominente partner in Chinese geneeskunde.

Op reis 2 gaan we naar

China reis nr 1

chinareis 2017 pag 1 chinareis 2017 pagina 2

wudang-cliffwudang-jinding-view wudang-stairs-going-up-to-heaven chinese-dinner monnikjes

We gaan naar:

  1. Beijing witte wolken tempel en de tempel van de 48 hellen
  2. Zuid Wudang voor training
  3. Wudang berg voor excursie
  4. We proeven cultuur in musea en restaurants

alles is begeleid met uitgebreide toelichting en kan in combinatie met een certificaat programma gevolgd worden

China reis nr 2 Learn about Chinese medicine in China at the nr 1 TCM university of China:

Omdat het International Oriental College dit jaar zijn banden met Beijing University of Chinese Medicine formaliseert hebben we ook een reis van 3 weken naar Beijing voor belangstellenden georganiseerd. Wil je meer weten over Chinese geneesklunde of denk je er over om een serieuze inzichtelijke en praktische studie te gaan doen in Chinese geneesklunde dmv het IOC, of je wilt liever in China studeren? Je kan middels deze reis voordelig met alletwee kennis maken.

Included in the trip is the nr 1 science module from the IOC Chinese and Daoist Medicine and Taiji Gongfu learning program. In this modukle you find a program on how to succesfully study, but also to find out what is at stake, why you are important as a student and why you should not accept formulatic and other simplified learning.

chinareis 2017b TCMP1010381 (2)

zhongyi knieacupunctuur

 

Europa reizen

In China werken we samen met HAOCM en andere organisaties om een fantastisch programma te geven dat je niet in Nederland kan volgen anders dan als individuele workshops of als onderdeel van ons Bachelor programma.

Deze reizen zijn een certificerend programma waarin je credits kunt verzamelen om uiteindelijk dmv verslagen en een eind paper, en gebruik van ons online leersysteem op mega moderne wijze een een beroepskwalificatie te behalen, of gewoon iets geleerd te hebben om je leven te verrijken en je gezondheid te verbeteren, of je sport te verdiepen.

Athene, Griekenland.

dav

Zhong wujigong instructeur leerprogramma

In mei geven we weer een tweedaagse workshop in Athene, vlak onder de Acropolis, de geboorteplek van de democratie. Het loont dus de moeite je reis te combineren met het bekijken van de stad. Boek met ons en we regelen een kleine korting op je lesgeld. Centraal staat Zhong Wujigong, maar ook Wudang Yoga is onderdeel van het programma

In Juni is er een eerste reis naar Roemenië. Het is een introductie workshop van twee dagen en kan gecombineerd worden met het Griekse programma.

Vraag om de data en de kosten voor al de reizen door het contact formulier in te vullen of door een whatsapp of sms te sturen.

ioc-logo-2014-chilldaoland-seal-transparent

 

Call Now ButtonWelkom