0650677883 renegoris1@gmail.com

Contact


Boekingen per Sms / Whatsapp 0650677883
Altijd gratis proefles en korting op 1e behandeling Acupunctuur of korting op een fijne massage.

Het Yin Yang Centrum heeft geen marketing team, hierdoor blijven we betaalbaar. Dit doen we al meer dan 25 jaar. Het contact formulier is er voor dat we met elkaar in contact kunnen blijven, maar ook onze whatsap groep, facebook pagina en linkedin pagina zijn daarvoor.

Het YYC programma is er voor jou en wordt aangeboden Wij zijn uit onze door asbest vergiftigde locatie in Amsterdam verhuisd. Hierdoor is het Yin Yang Centrum zich geheel in Confucianistische traditie aan het heruitvinden als ‘place to go’ voor gezondheidsverbetering in Amsterdam Metro (Amsterdam, Amstelveen, Hoofdorp, Zaandam, Uithoorn, Almere, Z-O, en de regio Schiphol. Zie hieronder de nieuwe locatie waar je altijd welkom bent:

  1. Yin Yang Centrum, Westduinen 49, Amstelveen Westwijk
  2. Bij jou thuis of op je werk

Wil je de Daoland ontwikkeling van Natuurgeneeskundige gezondheidszorg ondersteunen? Word dan donateur. Je kunt al vanaf 3 euro per maand ons werk ondersteunen. klik hier Laat je niet afschrikken door de Engelse taal op de website.

Wil je jezelf ondersteunen? E-mail je dan op ons ioc.daoland@gmail.com, of bel, sms, of whatsapp 06-50677883 om direct een afspraak te maken.

Dank je dat je mee komt doen de wereld gezonder maken.

Uitstaphalte Yin Yang Centrum Metro 51

Zo ziet de route naar het Yin Yang Centrum er uit vanuit de metro halte Sacharovlaan! Er stoppen hier om de hoek diverse bussen. Je kan hier ook gratis parkeren!

Call Now ButtonWelkom