0650677883 renegoris1@gmail.com

Geld verdienen aan Daoland Webshop

Dankzij onze nieuwe webshop kunt U op twee manieren gebruik maken van de yyc diensten,

  1. door het contactformulier of door 0650677883 te bellen of te appen
  2. door bestellingen te plaatsen op onze webshop www.daolandshop.eu 

Ook kunt u de ontwikkeling van het Daoland Gezondheidszorg programma helpen groeien door:

  1. te doneren! en bij te dragen cq studeren
  2. te promoten en verkopen 

Ook kunt U bij ons boeken via treatwell. Maar direct contact of in onze webshop boeken is natuurlijk net zo makkelijk. U vindt ec htrer op de treatwell site ook hoe men het yyc beoordeeld, en de reviews zijn over het algemeen zeer positief. Jammer dat de foto’s van onze oude ruimte in Amsterdam zijn, en onze nieuwe foto’s niet gebruikt zijn na de adres wijziging.

Deze laatste link is provisorisch tot het webshop affiliatie programma volledig ingericht is. Dat kan elke dag zijn. Als U affiliate wordt dan verdient U aan elke verkoop van een dienst 20%!

Je kunt gebruik maken van een affiliate programma en de webshop door onze diensten te promoten via sociale media of door ze te plaatsen in uw webshop. Als de verkoop groeit dan kunnen wij zo gratis mogelijk mensen opleiden en aan het werk zetten.

Het zelfde geld voor het donatie programma. Het donatie programma is om de wetenschap en diensten van het Daoland Gezondheidszorg programma te ontwikkelen en zo gratis mogelijk ter beschikking te stellen voor iedereen.

Het programma is gebaseerd op vertrouwen en delen. Het is ook internationaal, want gezondheid is net als klimaat en ecologie niet een lokaal fenomeen, maar een eigendom van alle mensen over heel de wereld. Het is daarom onze gezamenlijke inspanning, en niet die van industrie, verzekering of overheid die gezondheidszorg succesvol maakt. Het Daoland idee is bedoeld om als gemeenschap 1 front te maken met zorg voor goede en betaalbare diensten voor elkaar en jezelf!.

Het Daoland idee is dat gezondheidszorg een gemeenschappelijk eigendom moet zijn en nagenoeg niets moet kosten. Dat kan alleen als we zelf verantwoordelijkheid nemen voor gezondheid. Beide projecten (webshop en donatie programma) moeten moeten aan de realisatie hiervan bijdragen.

Het belangrijkste van het Daoland programma is het organiseren en ontwikkelen van helder omschreven en makkelijk aan te leren vaardigheden en diensten, handhaving van de naam Daoland Gezondheidszorg voor herkenningsdoeleinden, en gemeenschappelijk uitwerken hoe het programma beter en goedkoper aangeboden kan worden ten dienste van alle mensen. We zijn nog niet zover, maar met Uw bijdrage hopen we daar wel te komen.

Doe mee!

Call Now ButtonWelkom