0650677883 renegoris1@gmail.com

Opleidingen

Welkom bij IOC Daoland Gezondheidszorg Opleidingen

Wudang medicine daoland

Wudang bergen staan centraal in de geschiedenis van Chinese geneeskunde

leerprogramma

Het IOC Daoland leerprogramma is zowel online als klassikaal, nationaal en internationaal

 

 

 

 

 

 

 

IOC Daoland opleidingslogo

IOC opleidingen is kort voor Professionaliseren dmv Opleidingen van het Oriental College. IOC betekend International Oriental College. IOC is opgezet voor top studenten uit alle delen vanvan de wereld. IOC dient ter promotie  het IOC Daoland healthcare program. Daarom bieden we ook op alle niveaus’s opleidingen voor snel resultaat en voor professionalisering op het hoogste niveau. Klik hier voor de internationale IOC Daoland Healthcare vlog voor interessante artikelen, voor sponsoring van het non-profit programma of voor inschrijven als donateur-leerling.

Voor de internationale online leeromgeving ga naar IOC Daoland. Als enige onafhankelijke opleiding in Chinese geneeskunde, Gongfu, DIY gezondheid, en Verjonging bestaan we al vanaf 1995. Je kunt je opleiding in het Nederlands, Engels of welke taal dan ook doen. Veel leermateriaal is echter in het Engels.

IOC Daoland heeft o.a. de volgende opleidingen ontwikkeld en in beheer en waariover je op de vlog site uitgebreid informatie vind:

 • 20+ korte Daoland grassroot trainingen om binnen een half jaar aan de slag te zijn. Volg deze link voor naaldtechniek, volg deze link voor yoga, volg deze link voor meditatie, taiji  gongfu fitnes en andere qigong
 • 1 Bachelor programma afgestemd op je eigen behoeften via de 25% electives in je programma.
 • 5 Master programma’s (Acupunctuur, Massage, Voeding / Kruidenkunde, Confucianistische / Daoïstische / Boeddhistische Psychotherapie
 • 5 twee jarige leergangen (Wudang Taijiquan, Wudang Qigong, Wudang Zhong Wuji Qigong, Wudang Yoga, Wudang Daoistische Meditatie opgebouwt uit maandelijkse workshops en online lesprogramma’s.
wudang gongfu

betere training voor beheersen van lichaam en geest

Als je een dergelijke opleiding zoekt, schrijf je dan in via deze link op onze donatie site. Door de hoogste donatie categorie te kiezen wordt je automatisch student, worden je betalingen elke maand automatisch afgeschreven tot je klaar bent met de opleiding. Dit zijn de voordelen:

 1. Je studeer op je eigen tempo.
 2. Je ontvangt steeds vouchers voor de volgende module in je programma als een module afgerond is
 3. Je ondersteund de vorming van een op Oost Aziatische geneeskunde en cultiveringssport gezondheidszorg
 4. Als je afstudeert ben je automatisch onderdeel van dit gezondheidszorg programma.
 5. In de opleiding zitten veel extra modules om je te helpen verder te komen in je leven met je werk
 6. Toegang tot verschillende opleidingen in het buitenland om te specialiseren
 7. Meedoen aan workshops voor half geld!
leerplan

Leren in overeenstemming met echte traditie en echte wetenschap. Hier neem ik het wudang programma van IOC door met Shifu You Xuande van het toonaangevende Daoistische Xuanwu gilde.

Nogmaals: Als jij je in wilt zetten voor een beter leven voor jezelf en je medemens en niet bij wilt dragen aan het geleidelijke verval van Chinese, Koreaanse en Japanse geneeskunde door standaardisering en vereenvoudiging, of vervanging van historisch relevante waarden voor in het kader van Oosterse werk en denkwijzen betekenisloze waarden uit reguliere geneeskunde, of ingegeven door politiek of economisch opportunisme Als je een dergelijke opleiding zoekt, schrijf je dan in via deze link op onze donatie site. Door de hoogste donatie categorie te kiezen wordt je automatisch student, worden je betalingen elke maand automatisch afgeschreven tot je klaar bent met de opleiding. Je kunt in 3 jaar je bachelor af hebben en in twee jaar je master. Voor na en bijscholing kun je voortdurend Daoland grassroot modules toevoegen. je bouwt een eigen wiki op voor toekomstige publicaties, een database en je draagt bij aan de groei van het vakgerichte kennis bestand.

IOC Daoland Opleidingen is modern, en baseert zich op duurzaam gebruik van internet, vaardigheden, gereedschappen en kennis om je te helpen een harmonisch resultaat te ontwikkelen uit je studies. Je achtergrond en zelfs je doelen maken daarvoor niet uit. De studie wil je helpen profileren en ontwikkelen om het beste in je naar voren te halen. Daarvoor wordt er veel van je gevraagd, inzet en tijd vooral, want het Oriental College is een non-profit en onafhankelijke school waar je weliswaar kennis maakt met de visies van de Chinese Politiek en artsen op Chinese geneeskunde, maar waar je vooral leert hoe de betekenissen en vaardigheden van de oost Aziatische medische wetenschappen, sport en zelfs spiritualiteit ontstaan zijn en wat ze voor je betekenen.

Bovenstaande maakt de studie intenser (gemiddeld twee keer zoveel studietijd als elders in een jaar), maar ook veel boeiender, althans, als je echt het vak wil leren en niet alleen maar wilt doen alsof. Chinese geneeskunde is gebaseerd op zelf ervaring en westerse geneeskunde is gebaseerd op instrumenten gebaseerde theorie. Beiden gebruiken boeken, natuurlijk, want beiden zijn kennissystemen, maar biogeneeskunde kun je zelfstandig van leren, voor Chinese geneeskunde praktijk is altijd een leraar nodig.

Als jij begrijpt dat serieus je studie doen ipv snel aan het werk gaan met minimale tijd investering, schrijf je dan in via deze link op onze donatie site. Door de hoogste donatie categorie te kiezen wordt je automatisch student, worden je betalingen elke maand automatisch afgeschreven tot je klaar bent met de opleiding. De opleiding heeft jouw talenten en inzicht evengoed nodig als jouw talent een opleiding nodig heeft die je boven jezelf uit doet stijgen. De kosten voor de opleiding hangen af van je studietempo. Besteed je per keer weinig tijd aan je studie dan duurt het lang voor je klaar bent en worden de kosten hoger omdat maandelijkse betalingen door gaan. Maar besteed je elke dag aandacht aan je studie dan kun je je bachelor mogelijk binnen een jaar klaar hebben en dan kost je BA slechts 2000,-. Waarom zo goedkoop denk je wellicht? Dat komt omdat het IOC Daoland niet bestaat om rijk te worden maar om gekwalificeerde professionals op te leiden waarvoor nog geen standaard bestaat in Nederland. Als IOC de standaard is, moet bijna iedere TCM behandelaar en taiji, qigong, meditatie, fitness, of yoga leraar omhoog bij leren.

Jij kan de opleiding helpen een stempel helpen drukken op de toekomst van een onafhankelijke studie in oosterse geneeskunde die miljoenen mensen kan helpen goedkoop en zinvol gezonder te worden zonder genetische manipulatie, nano-machines of andere mens-ontkennende technologie. Chinese geneeskunde leert je mens te zijn.

 

Call Now ButtonWelkom