0650677883 renegoris1@gmail.com

Online klassen in Qigong, Yoga, Taijiquan, Meditatie, Ademen

Online klassen, lijkt je dat wat? Ik heb al zo vaak nee gezegd tegen dingen die bij nader inzien geweldig waren! (de acupunctuur facelift bijvoorbeeld). Het is na jaren studie en aanzien ook tijd voor online klassen naast mijn gewone klassen. dus, om mee te gaan in de vaart der volkeren gaan we ook met online klassen beginnen. Ook online mee doen vanuit het comfort van je huis kan je helpen meer gezondheid en spirituele ontwikkeling te winnen. Daar doe je het voor!

qigong class with Rene

Het blijft een groepsles, ook online! Participatie is essentieel, dus ook vragen stellen…

Als je online klassen wil gaan proberen, maak je geen zorgen, ze zijn interactief. Een les duurt steeds een uur, bevat materiaal over wat we gaan doen, ik doe iets voor en daarna kun je het zelf oefenen. Ik voeg per toegevoegde chat steeds opmerkingen toe en via de microfoon natuurlijk ook. tussen lessen door is er steeds tijd voor wat je extra nodig hebt.

Als je deze link volgt kun je je inschrijven. De eerste maand doe je gratis mee, daarna wordt er steeds automatisch 35 dollar van je rekening afgeschreven (+aftrekbare VAT). Afhankelijk van de koers van de dollar zullen je kosten steeds rondom de 35 euro zweven. De eerste maanden krijg je hiervoor 3 lessen per week. Deze lessen zijn steeds op vrijdag:

  1. 10.00 uur: bamboe formule qigong
  2. 19.00 uur: wudang yoga
  3. 20.30 uur: wudang taijiquan 13 vorm

Schrijf je je in voor een hogere donatie, dan blijf je steeds toegang houden tot deze klassen! Mensen in opleiding kunnen dus ook mee doen als extra voor hun opleiding!  Doe je ook mee aan de wekelijkse klassen dan kun je voor 50 euro per maand aan aan alle twee mee doen, de wekelijkse fysieke en de online klassen. Dat is toch een goede aanbieding? De klassen gaan automatisch starten zodra er inschrijvingen zijn. Elke week ontvang je een deel van het ebook Daoland Healthcare for beginners in D.I.Y. Health!

wudang taijiquan

Veel focus op correcte techniek

Als je ingeschreven bent voeg ik je toe in mijn email lijst voor de lessen en krijg je elke week 3-5 uitnodigingen. Ook de gratis extra lessen wordt je voor uitgenodigd:

  1. elke laatste vrijdag van de maand is er om 18.00 uur een gratis dantian meditatie les
  2. elke laatste dinsdag van de maand is er om 19.00 uur een gratis breathing circle.

Ook voor de gratis klassen wil je je aanmelden om de uitnodiging te ontvangen! Ik heb je email er voor nodig! Voor de breathing circle gaat er ook een fysieke klas komen, maar die ben ik nog aan het plannen.

Hoe herken je waar je voor de online klassen moet inschrijven op de patreon site?

De deelname categorie is herkenbaar aan het Chinese karakter:

De bijbehorende tekst zegt:

See my video’s before someone else, follow weekly as available to work on your health, and receive valuable gifts!

  • Early access to videos
  • Sneak peeks
  • Free acces to all the weekly classes (from February2018 also online!)
  • one month free participation  for one friend or family member and additonal invites on request.
  • Receive a free copy of the e-book Daoland Healthcare written by Rene Goris to understand how DIY health works according to Daoists and the Daoland program.
Call Now ButtonWelkom