0650677883 renegoris1@gmail.com

Acupunctuur helpt jou

Wat is de aard van je problemen? Met acupunctuur kun je heel veel problemen oplossen of verbeteren. Acupunctuur is toepasbaar bij ziekte, herstel van ziekte, lichamelijke pijnen, schade bij ongelukken, verbeteren van sportprestaties, omgaan met stress, depressie, gedragings problemen, leer problemen, burn-out, rsi, etc. In mijn kliniek gebruik ik acupunctuur vak met massage, kruiden, of voeding advies/training, oefeningen om zelf controle te nemen. Ik behandel alle klachten tussen acute issues, complexe issues, chronische ziekten, pijn, revalidatie etc. 

Acupunctuur is een eenvoudige maar doeltreffende techniek om ziekten en storingen mee te behandelen. In acupunctuur wordt een holistische visie op gezondheid en ziekte gebruikt. In een moderne praktijk kijken we tegenwoordig naar oude benaderingswijzen voor behandeling en ziekte, maar ook naar moderne biologische bevindingen. Op deze pagina en de pagina’s in het roll down menu vindt je meer informatie over acupunctuur, massage, kosten, etc.

Maak nu meteen een afspraak voor behandeling en of het handig zou zijn met massage, verjongingsbehandeling of bewegingsoefeningen zoals yoga, qigong en taijiquan. Bel of whatsapp 0650677883

wil je meer informatie?

Bij acupunctuur worden tegenwoordig filligraan dunne naalden op strategische punten in het lichaam geplaatst ter vermindering van pijn of symptomen bij kwalen of ziektes door bloed en qi beweging bij te turen. Masage kan dat process verbeteren.

Miljoenen mensen over de wereld zeggen baat bij acupunctuur te hebben. Deze vorm van geneeskunst zou onder andere hoofdpijn, vermoeidheid en lage rugpijn verhelpen en ook pijn en misselijkheid verminderen bij een chemokuur. Ik pas het bij de mest uiteenlopende ziektes toe en maak gebruik van de premoderne en de moderne ideeen over hoe het werkt. Maar hoe kunnen een paar naalden in de huid dit voor elkaar krijgen? Bestaat er wetenschappelijk bewijs voor de werking? Hoe gaat acupunctuur in zijn werk? 

Kort antwoord: Acupunctuur kent van zichzelf al meer dan 2000 jaar hoe het werkt. Deze kennis wordt door moderne wetenschap niet begrepen, hoewel ze vaak inzichten uit Chinese geneeskunde bevestigd, zoals dat bruin vet en botten beiden organen zijn en nuttig voor het lichaam, dat onze buik een quasi intelligente biotoop is die vel van onze gezondheid beschermt, etc. .

Het mooie van acupunctuur is dat het effectief is, natuurlijk is en zelden bijwerkingen te zien geeft. Acupunctuur wordt van oudsher gecombineerd met voedingsadvies, met massage en bewegingsoefeningen om blijvend verandering te realiseren. Ziekte is vaak verkeerd aangeleerd gedrag. Ook wordt er vaak vooruit gekeken naar wat je toekomstige geneeskundige risico’s zijn. In acupunctuur zoeken we naar herstel van innerlijke en uiterlijke harmonie, klachtenvrij zijn, verjonging en oplossen van lichamelijk en emotioneel trauma. .

zwangerwschapsbehandeling

Acupunctuur wordt veel gebruikt bij verbeteren van vruchtbaarheid, potentie, sexualitiet, begeleiden zwangerschap, bevallen en post partum issues. deze tak van geneeskunde heet fuke, moeder wetenschap. Voor Chinese geneeskunde is kennis van veroudering en maken van nieuw leven en sexualiteit de kern van medische kennis. 

Acupunctuur werkt voor talloze lichamelijke en emotionele problemen. Je kunt het beste contact opnemen met mij om te vragen of acupunctuur voor jou behulpzaam kan zijn. Whatsapp bijvoorbeeld naar 0650677883, 

chinese massage

Acupunctuur is eigenlijk een bijzondere vorm van massage. Vandaar dat van oudsher acupunctuur en massage vaak gecombineerd worden in een behandeling. Bijvoorbeeld bij sport trauma of ongelukken voor versneld herstel. Mar ook preventief. In de gym of op het veld loop je een verhoogd risico op lichamelijke schade en depressie (40% in 2 jaar). Een preventief om en om programma van acupunctuur met mobilisatie en acupunctuur met detox kan vel problemen leren voorkomen omdat het gecombineerd kan worden met bewegingscoaching, zelfs actief met je in de gym!

In aanvulling van behandeling biedt ik ook een algemene gezondheidstest waarin je biologische leeftijd blijkt en welke weg je kan bewandelen om je verouderings- en je ziektepad om te keren naar een gezondheidspad. Reageer op de aanbieding, en start je genezings- en verbeteringsproces.  Wil je meer weten, lees dan verder op deze pagina.

Bel of app 0650677883 voor een Acupunctuur of massage afspraak in mijn praktijk of bij jou thuis of op jouw werk! Je krijgt zoveel meer:

  1. Gratis advies en meer inzicht in je situatie, een uitgebreide intake is slechts 35 euro!
  2. Je merkt bij de eerst behandeling al verandering!
  3. Ik kan veel en maak van alles wat ik kan geïntegreerd gebruik in mijn werk voor jou!
  4. Een maand lang gratis mee doen bij alle lessen voor meer gezondheid als je een reactie op je behandeling geeft op mijn faceboek pagina of linkedin pagina!
  5. Losse behandeling is slechts 65 euro, per verwijzing, krijg je korting! Vooruit betalen geeft je korting! Neem je ook een massage dan bereken ik ook korting
  6. Koop je een massage bon of kado bon van 100,- of meer dan doe ik er zelf 20 euro bij! 
cupping

Cupping en moxa zijn standaard behandeltechnieken in moderne kliniek. Cupping wordt gebruikt en voor ontgiften, en moxa voor verwarmen van qi en bloed.

Het Yin Yang Centrum geeft gewoon meer. Bel dus nu 0650677883 

Acupunctuur werkt simpel en snel:

Acupunctuur is een droge naald techniek waar dikte en lengte van de naalden afgestemd wordt op de diverse problemen waar jij als cliënt mee komt. Acupunctuur is veelal pijnloos, en stimuleert niet alleen het zelf reparerend vermogen van het lichaam, maar bevorderd circulatie op macro, meso en micro niveau, voeding van de cellen, genetische ontwikkeling, bewustzijnsregulatie, pijn gevoeligheid, gemoed en slaapgedrag om een paar voorbeelden te noemen. Net als je gedrag stimuleert acupunctuur de werking van je cellen en weefsels. Bekijk de video voor meer informatie:

Het Yin Yang Centrum, mijn kliniek, is bedoeld voor de regio Amsterdam, Amstelveen en Schiphol. Ik werk ook samen met een collega in Amsterdam Zuid-Oost dus ik kan ook daar behandelen.

Uit al deze gebieden komen onze vaste cliënten, maar ook van ver daarbuiten. Expats en gasten uit de EU, US, Canada, China en andere landen doen geregeld onze praktijk aan dankzij de bekendheid van ons Daoland programma. Het is authentiek in de combinatie van Chinese, Japanse en Koreaanse elementen, maar het is ook volledig door de nadruk op Confucianistische, Daoïstische, en Boeddhistische invloeden op Oost Aziatische geneeskunde.Acupunctuur Amsterdam knie acupunctuur

 

acupunctuur-rug-behandeling

Overtuigd? Bel of app nu meteen jouw Acupunctuur Kliniek 0650677883 voor een kennismaking of afspraak. 

Behandeling kan in Nederlands, Engels, Frans, Duits, en 汉语. Een vertaler naar en van Japans en Koreaans is aanwezig.

Acupunctuur Flyer 2017 front facelift Flyer 2017 front en facelift Flyer 2017 front  

winterklaar

Call Now ButtonWelkom