0650677883 renegoris1@gmail.com

Acupunctuur / Massage

Deze pagina’s gaan over acupunctuur, massage, en voeding. Deze pagina zelf gaat over hoe acupunctuur je helpen gaat.

 • Voor massage volg deze link
 • Voor hulp bij voeding volg deze link
 • Voor bewegingstherapie volg deze link
 • voor behandeling van overgewicht volg deze link

Met acupunctuur kun je heel veel problemen oplossen of verbeteren. Ik heb in de loop van de afgelopen 35 jaar al talloze mensen, dieren, en kinderen met acupunctuur begeleid of bevrijd van klachten. Acupunctuur is toepasbaar bij ziekte, herstel van ziekte, lichamelijke pijnen, schade bij ongelukken, verbeteren van sportprestaties, omgaan met stress, depressie, gedrags problemen, leer problemen, burn-out, rsi, etc. In mijn kliniek gebruik ik acupunctuur vaak met massage, kruiden, of voeding advies/training, oefeningen om zelf controle te nemen. Ik behandel alle klachten tussen acute issues, complexe issues, chronische ziekten, pijn, revalidatie etc. 

Acupunctuur is een eenvoudige maar doeltreffende techniek om ziekten en storingen mee te behandelen. In acupunctuur wordt een holistische visie op gezondheid en ziekte gebruikt. In een moderne praktijk kijken we tegenwoordig naar oude benaderingswijzen voor behandeling en ziekte, maar ook naar moderne biologische bevindingen. Op deze pagina en de pagina’s in het roll down menu vindt je meer informatie over acupunctuur, massage, kosten, etc.

Maak nu meteen een afspraak voor behandeling en of het handig zou zijn met massage, verjongingsbehandeling of bewegingsoefeningen zoals yoga, qigong en taijiquan. Bel of whatsapp 0650677883

Je kunt ook ons aanvraag formulier gebruiken via deze link

Wat doe ik extra dat je nergens anders vind?

In aanvulling van behandeling biedt ik ook een algemene gezondheidstest waarin je biologische leeftijd blijkt en welke weg je kan bewandelen om je verouderings- en je ziektepad om te keren naar een gezondheidspad. Reageer op de aanbieding, en start je genezings- en verbeteringsproces.  Wil je meer weten:

Bel of app 0650677883 voor een Acupunctuur of massage afspraak in mijn praktijk of bij jou thuis of op jouw werk! Je krijgt zoveel meer:

 1. Gratis advies en meer inzicht in je situatie, een uitgebreide intake is slechts 35 euro!
 2. Je merkt bij de eerst behandeling al verandering!
 3. Ik kan veel en maak van alles wat ik kan geïntegreerd gebruik in mijn werk voor jou!
 4. Een maand lang gratis mee doen bij alle lessen voor meer gezondheid als je een reactie op je behandeling geeft op mijn facebook pagina of linkedin pagina! Stuur me een link van je plaatsing. 
 5. Losse behandeling is v.a. 65 euro, inclusief diagnose elke behandeling, per verwijzing, krijg je korting! Vooruit betalen geeft je korting! Neem je ook een massage dan bereken ik ook korting
 6. Koop je een massage bon of cadeau bon van 100,- of meer dan doe ik er zelf 20 euro bij! 
 7. Informeer jezelf voor kortingen als familie en bij langdurige ziekten
cupping

Cupping en moxa zijn standaard behandeltechnieken in moderne kliniek. Cupping wordt gebruikt en voor ontgiften, en moxa voor verwarmen van qi en bloed. Je kunt voor beiden in mijn praktijk terecht. 

Het Yin Yang Centrum geeft gewoon meer. Bel dus nu 0650677883 

Ben je bang voor naalden?

Acupunctuur is een droge naald techniek waar dikte en lengte van de naalden afgestemd wordt op de diverse problemen waar jij als cliënt mee komt. Acupunctuur is veelal pijnloos, en stimuleert niet alleen het zelf reparerend vermogen van het lichaam, maar bevorderd circulatie op macro, meso en micro niveau, voeding van de cellen, genetische ontwikkeling, bewustzijnsregulatie, pijn gevoeligheid, gemoed en slaapgedrag om een paar voorbeelden te noemen. Net als je gedrag stimuleert acupunctuur de werking van je cellen en weefsels. Bekijk mijn video voor meer informatie:

Het Yin Yang Centrum, mijn kliniek, is bedoeld voor de regio Amsterdam, Amstelveen en Schiphol. Waar gewenst werk ik ook op lokatie. 

Uit al deze gebieden komen onze vaste cliënten, maar ook van ver daarbuiten. Expats en gasten uit de EU, US, Canada, China en andere landen doen geregeld onze praktijk aan dankzij de bekendheid van ons Daoland programma. Het is authentiek in de combinatie van Chinese, Japanse en Koreaanse elementen, maar het is ook volledig door de nadruk op Confucianistische, Daoïstische, en Boeddhistische invloeden op Oost Aziatische geneeskunde.Acupunctuur Amsterdam knie acupunctuur

 

acupunctuur-rug-behandeling

Overtuigd? Bel of app nu meteen jouw Acupunctuur Kliniek 0650677883 voor een kennismaking of afspraak. 

Behandeling kan in Nederlands, Engels, Frans, Duits, en 汉语. Een vertaler naar en van Japans en Koreaans is aanwezig.

Acupunctuur Flyer 2017 front facelift Flyer 2017 front en facelift Flyer 2017 front  

winterklaar

Welkom