0650677883 renegoris1@gmail.com

Jouw Acupunctuur

acupunctuur

Acupunctuur pijn behandeling van de knie ter voorkoming van operatieve ingreep geeft een langduriger resultaat dan fysiotherapie

Acupunctuur is een eenvoudige maar doeltreffende techniek om ziekten mee te behandelen. In acupunctuur wordt een holistische visie op gezondheid en ziekte gebruikt. In een moderne praktijk kijken we tegenwoordig naar oude benaderingswijzen voor behandeling en ziekte, maar ook naar moderne biologische bevindingen. Op deze pagina en de pagina’s in het roll down menu vindt je meer informatie over acupunctuur, massage, kosten, etc.

Het mooie van acupunctuur is dat het effectief is, natuurlijk is en zelden bijwerkingen te zien geeft. Acupunctuur wordt van oudsher gecombineerd met voedingsadvies, met massage en beweginsadvies. Ook wordt er vaak vooruit gekeken naar wat je toekomstige geneeskundige risico’s zijn. In acupunctuur zoeken we naar herstel van innerlijke en uiterlijke harmonie, klachtenvrij zijn, verjonging en oplossen van lichamelijk en emotioneel trauma. .

zwangerwschapsbehandeling

Acupunctuur wordt veel gebruikt bij verbeteren van vruchtbaarheid, potentie, sexualitiet, begeleiden zwangerschap, bevallen en post partum issues. deze tak van geneeskunde heet fuke, moeder wetenschap.

 

Acupunctuur werkt voor talloze lichamelijke en emotionele problemen. Je kunt het beste contact opnemen met mij om te vragen of acupunctuur voor jou behulpzaam kan zijn. Whatsapp bijvoorbeeld naar 0650677883, of gebruik het contact formulier.

chinese massage

Acupunctuur is eigenlijk een bijzondere vorm van massage. Vandaar dat van oudsher acupunctuur en massage vaak gecombineerd worden in een behandeling.

 

 

 

 

In aanvulling van behandeling biedt ik ook een algemene gezondheidstest waarin je biologische leeftijd blijkt en welke weg je kan bewandelen om je verouderings- en je ziektepad om te keren naar een gezondheidspad. Reageer op de aanbieding, en start je genezings- en verbeteringsproces.  Wil je meer weten, lees dan verder op deze pagina.

Bel of app 0650677883 voor een Acupunctuur of massage afspraak in jouw Acupunctuur Kliniek, dat is in mijn praktijk of bij jou thuis of op jouw werk! Je krijgt zoveel meer:

  1. Gratis advies en meer inzicht in je situatie, een uitgebreide intake is slechts 25 euro!
  2. Je merkt bij de eerst behandeling al verandering!
  3. Ik kan veel en maak van alles wat ik kan geïntegreerd gebruik in mijn werk voor jou!
  4. Een maand lang gratis mee doen bij alle lessen voor meer gezondheid als je een reactie op je behandeling geeft op mijn faceboek pagina of linkedin pagina!
  5. Losse behandeling is slechts 60 euro, per verwijzing, krijg je korting! Vooruit betalen geeft je korting! Neem je ook een massage dan is de massage half geld!
  6. Koop je een massage bon of kado bon van 100,- of meer dan doe ik er zelf 20 euro bij! 
  7. Kinderen behandel ik tot 14 jaar gratis mee.  Familie leden krijgen dezelfde korting als jij.
cupping

Cupping en moxa zijn standaard behandeltechnieken in moderne kliniek. Cupping wordt gebruikt en voor ontgiften, en moxa voor verwarmen van qi en bloed.

Het Yin Yang Centrum geeft gewoon meer. Bel dus nu 0650677883 of vul het contact formulier in

Acupunctuur werkt simpel en snel:

Acupunctuur is een droge naald techniek waar dikte en lengte van de naalden afgestemd wordt op de diverse problemen waar jij als cliënt mee komt. Acupunctuur is veelal pijnloos, en stimuleert niet alleen het zelf reparerend vermogen van het lichaam, maar bevorderd circulatie op macro, meso en micro niveau, voeding van de cellen, genetische ontwikkeling, bewustzijnsregulatie, pijn gevoeligheid, gemoed en slaapgedrag om een paar voorbeelden te noemen. Net als je gedrag stimuleert acupunctuur de werking van je cellen en weefsels. Bekijk de video voor meer informatie:

Het Yin Yang Centrum is een meertalig gezondheidscentrum dat je kan helpen in Nederlands, English, French, Deutsch, Hanyu, Nihongo, en Hanggul. Mijn kliniek is bedoeld voor de regio Amsterdam, Amstelveen en Schiphol. Uit al deze gebieden komen onze vaste cliënten, maar ook van ver daarbuiten. Expats en gasten uit de EU, US, Canada, China en andere landen doen geregeld onze praktijk aan dankzij de bekendheid van ons Daoland programma. Het is authentiek in de combinatie van Chinese, Japanse en Koreaanse elementen, maar het is ook volledig door de nadruk op Confucianistische, Daoïstische, en Boeddhistische invloeden op Oost Aziatische geneeskunde.Acupunctuur Amsterdam knie acupunctuur

Mijn nadruk in de praktijk ligt op het Daoland programma dat ik met behulp van mij teams in diverse landen zelf ontwikkeld heb en dat gebaseerd is op moderne wetenschap en Authentieke Oost Aziatische kennis van het lichaam en de mens. Dit programma ziet verjonging, gezondheid, fitheid als een geheel, waarbij lichaam, geest, gevoel en gedrag eveneens als een geheel gezien worden. Ziekte, emotionaliteit, verwarring, zwakte, arrogantie, en andere klachten zijn veelal een teken van verstoring van de gepaste samenhang tussen al de delen. Ik zie dat geheel vaak als een soort visnet dat gerepareerd moet worden als er gaten in zijn gevallen. Door samen en open te werken aan jouw specifieke probleem of klacht zoeken we een weg uit de ontstane verwarring en herstellen we het origineel of werken we, zoals bij burn-outs aan iets nieuws. Gezondheid kun je gelukkig leren.acupunctuur-rug-behandeling

In de Amsterdamse Metropool zijn er genoeg acupuncturisten te vinden, maar slechts weinigen met genoeg ervaring en kennis om je goed te helpen. Jouw Acupunctuur Kliniek Yin Yang Centrum staat al bijna 30 jaar goed bekend als kwalitatief kennis centrum, waar je naar toe gaat voor acute en chronische moeilijke en kleine klachten van lichaam, geest, gedrag en vitaliteit. “Mijn aanpak van problemen is vaak multifunctioneel en ik breng eventuele diverse klachten met elkaar in verband om op alle terreinen van je gezondheid vooruitgang te boeken.” In behandeling combineren we vaak acupunctuur, stukjes massage, oefening en voedingsadvies en/of kruiden om snel, goedkoop en efficiënt aan verbetering van je leven te werken en het beheersen van de diverse vormen van stress of trauma die van invloed zijn. Ook help ik je als je wilt met prestatie verbetering en het koers bepalen in carrière, sport en gedrag. Dat geld steeds als 1 sessie! Geen verborgen kosten.

Overtuigd? Bel of app nu meteen jouw Acupunctuur Kliniek 0650677883 voor een kennismaking of afspraak. 

Behandeling kan in Nederlands, Engels, Frans, Duits, en 汉语. Een vertaler naar en van Japans en Koreaans is aanwezig.

Acupunctuur Flyer 2017 front facelift Flyer 2017 front en facelift Flyer 2017 front  

winterklaar

Call Now ButtonWelkom