0650677883 renegoris1@gmail.com

Chinese massage

Chinese Massage: betere zorg voor je lichaam

Chinese massage: olie massage

olie massage dient om toxificatie van de spieren te helpen oplossen

Als je regelmatig een betje vastloopt met je lichaam dan is massage vak de bste oplossing. Massage is een bevredigende ervaring, en leert je lichaam direct wat te doen om en probleem op te lossen.

Chinese Massage is een goede manier om gezondheid te bestendigen, maar het helpt ook bij veel lichamelijke klachten.

Massage uit China is bekend onder de namen anmo (drukken en strijken) en tuina (duwen en trekken). shiatsu drukpunt massage uit Japan is een onderdeel van anmo, in Japan en Korea ook wel bekend als ammo. Tuina en Anmo zijn niet een mechanisch kloppen en knijpen en wrijven van het lichaam, maar werkt in op de conditie van je lichaam en de krachten die het nodig heeft voor de aanpak van de specifieke problemen die het heeft. Massage van het hele licham onderzoekt al je lichaamsdelen op waar het fout gaat en nemt de oplossing mee in het geheel van de verzorging van je lichaam. Therapeutische masage is alleen voor extreme gezondheids-issues, revalidatie, sport trauma etc.

In het YYC word mbv de Daoitsiche Daoland methodiek de volgende reeks TCM fysiotherapeutische behandelingen aangeboden als Chinese Massage:

mobilisatie en revalidatie
• vitalisatie en openen
• kalmering en verbetering gemoed
• vermindering pijn en stress
• activatie en rekken

Tuina en Anmo zijn geschikt bij allerlei soorten klachten, en vooral bij beginnende klachten of ter verzachting van chronische klachten of het ontwikkelen van een betere band met je lichaam of je natuurlijke sensualiteit en vitaliteit.

Een goede massage is goud waard en geeft je plezier in het leven. Met 33 jaar ervaring geef ik je wat je geest en lichaam nodig hebben. Alle handelingen worden in samenspraak gedaan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Goed medisch advies nodig? elke paar weken een goede massage houd de meeste klachten onder controle en biedt oplossingen voor vel lichamelijk zorgelijke gevoelens en vermoeidheid.

Wil je regelmatig gemasseerd worden? Koop dan drie massages in en krijg 20% korting.

Boek voor vandaag nog een massage om jezelf beter te verzorgen via 0650677883 sms of whatsapp!

Chinese massage: yoga-massage

yoga massage dient om je lichaam goed te openen

We bieden hiervoor 6 soorten massages aan:

  1. Stoelmassage voor nek en schouders, 20 minuten
  2. Mobilisatie massage voor vrijmaken van spier en gewrichtsspanningen, wringen en schudden van de spieren en gewrichten voor mobilisatie en heractivering spier-skelet, bloedmobilisatie etc.
  3. Olie massage voor relaxatie en verwijderen van afvalstoffen in de spieren en bindweefsels, verbeteren bloedcirculatie en gevoelscirculatie, en bestrijden van stress en spanningen.
  4. Yoga massage met of zonder olie voor stretchen van pezen, gewrichten en verbeteren circulatie en ontspanning voor heractivering, gevoel, kracht en dynamiek. Yoga massage is onderdeel van tuina maar is ook wel bekend onder de variatie van Thaise massage.
  5. Qigong Waiqi massage voor reguleren kanalen , aura, chakra’s en bloedcirculatie.
  6. Spa massage ervaring met diverse soorten massages, thee, fruit, acupunctuur voor je gezicht of buik. Tenminste 3 uur zoet! Bepaal zelf je tijd voor flink verwent worden.

Lijkt dit je wat? Boek dan nu meteen een sessie. Whatsap/sms naar 0650677883!

Onze technieken worden steeds individueel afgepast op het soort spanningen dat u heeft. Daarnaast geven we u waar zinvol advies voor eventuele aanvullende of vervangende technieken.

Meer informatie nodig?

Rene Goris, heeft bijna 35 jaar massage ervaring. De massages zijn deels gebasseerd op 10 jaar onderzoek in China naar diverse stijlen. Alle massages maken gebruik van ervaring in qigong en taijigongfu.
Wanneer we spreken over een Tuina therapeutische massage word er gewerkt aan het opheffen van specifieke klachten en revalidatie. Vaak word de massage gecombineerd met acupunctuur en oefentherapie als dat zinvol is.

Call Now ButtonWelkom