0650677883 renegoris1@gmail.com

Chinese massage

Chinese Massage: Zorg voor en repareer jezelf

Chinese massage: olie massage

olie massage dient om toxificatie van de spieren te helpen oplossen

Chinese Massage is een goede manier om gezondheid te bestendigen, maar het helpt ook bij veel lichamelijke klachten.

Massage uit China is bekend onder de namen anmo (drukken en strijken) en tuina (duwen en trekken). shiatsu drukpunt massage uit Japan is een onderdeel van anmo, in Japan en Korea ook wel bekend als ammo. Tuina en Anmo zijn niet een mechanisch kloppen en knijpen en wrijven van het lichaam, maar werkt in op de conditie van je lichaam en de krachten die het nodig heeft voor de aanpak van de specifieke problemen die het heeft. In het YYC word mbv de Daoland methodiek de volgende reeks TCM fysiotherapeutische behandelingen aangeboden als Chinese Massage:

mobilisatie en revalidatie
• vitalisatie en openen
• kalmering en verbetering gemoed
• vermindering pijn en stress
• activatie en rekken

Tuina en Anmo zijn geschikt bij allerlei soorten klachten, en vooral bij beginnende klachten of ter verzachting van chronische klachten of het ontwikkelen van een betere band met je lichaam of je natuurlijke sensualiteit en vitaliteit. Een goede massage is goud waard en geeft je plezier in het leven. Met 33 jaar ervaring geef ik je wat je geest en lichaam nodig hebben. Alle handelingen worden in samenspraak gedaan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wil je regelmatig gemasseerd worden? Koop dan vier massages in en krijg een maand gratis yoga =, taiji of yiquan gongfu, of qigong les gratis! Boek voor vandaag nog een massage om jezelf beter te verzorgen via 0650677883 sms of whatsapp!

Chinese massage: yoga-massage

yoga massage dient om je lichaam goed te openen

We bieden hiervoor 4 soorten massages aan:

  1. Stoelmassage voor nek en schouders, 20 minuten
  2. Mobilisatie massage voor vrijmaken van spier en gewrichtsspanningen, wringen en schudden van de spieren en gewrichten voor mobilisatie en heractivering spier-skelet, bloedmobilisatie etc.
  3. Olie massage voor relaxatie en verwijderen van afvalstoffen in de spieren en bindweefsels, verbeteren bloedcirculatie en gevoelscirculatie, en bestrijden van stress en spanningen.
  4. Yoga massage met of zonder olie voor stretchen van pezen, gewrichten en verbeteren circulatie en ontspanning voor heractivering, gevoel, kracht en dynamiek. Yoga massage is onderdeel van tuina maar is ook wel bekend onder de variatie van Thaise massage.
  5. Qigong Waiqi massage voor reguleren kanalen , aura, chakra’s en bloedcirculatie.

Lijkt dit je wat? Boek dan nu meteen een massage en krijg een korting! Klik hier of whatsap/sms naar 0650677883!

Onze technieken worden steeds individueel afgepast op het soort spanningen dat u heeft. Daarnaast geven we u waar zinvol advies voor eventuele aanvullende of vervangende technieken.

Rene Goris, heeft bijna 35 jaar massage ervaring. De massages zijn deels gebasseerd op 10 jaar onderzoek in China naar diverse stijlen. Alle massages maken gebruik van ervaring in qigong en taijigongfu.
Wanneer we spreken over een Tuina therapeutische massage word er gewerkt aan het opheffen van specifieke klachten en revalidatie. Vaak word de massage gecombineerd met acupunctuur en oefentherapie als dat zinvol is.
Wanneer we spreken over waiqi massage spreken we over qi massage van kanalen, organen, aura, chakra’s, of hele lichaam. ook deze kan gecombineerd worden met acupunctuur en gewone massage. Waiqi massage heeft het sterkste verjongende effect. Het kan een goede aanvulling zijn op klassen of verjongende acupunctuur.
De massage sessies kunnen gegeven worden in sets van bijvoorbeeld 20, 30, 60 en 120 minuten. Bij een kennismakingsmassage ontvang je 5,- korting.
Alle behandelingen worden gegeven op afspraak, maar als er ruimte is kun je direct komen. We masseren ook in bedrijf en op locatie bij je thuis (vraag om de prijs). Eventueel ook met bijvoorbeeld een kruiden wassing van het lichaam of een soja bad voor egale kleuring van je huid en sterke hydratie.
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op.

Contact
Call Now ButtonWelkom