0650677883 renegoris1@gmail.com

Chinese massage

Chinese Massage: betere zorg voor je lichaam

Chinese massage: olie massage

Je wil graag een massage, maar wet nog niet welke vorm van massage het beste bij je past? Laat me je dan adviseren.

Je kan beginnen met jezelf de volgende vragen te stellen: Allereerst, heb ik ergens ondersteuning bij nodig, of wil ik gewoon ontspannen? Hiermee ben je al halverwege. Ik doe alletwee voor je, maar een therapeutische of een ontspannende massage werkt anders. Voor een ontspannende massage hebben we bijvoorbeeld minder diagnose nodig, en dus zijn we sneller met de massage bezig.

Ik ben allround in massage en doe methodes uit China, Japan en Thailand, maar ik ben ook bekend met allerlei andere methoden, Ik kan voor je mixen als je dat prettig vind. Maar laat me je de meest populaire massages illustreren…

Tuina mobilisatie massage: Bij mobilisatie massage revalideren en stimuleren we je gewrichten en spieren om betere aansluiting te vinden. Het soms een beetje alsof iemand yoga met jouw lichaam doet. Er zitten vel rekkingen, duwingen, contorsies en andere grepen in. Bij specifieke problemen en sportmobilisatie of revalidatie raad ik deze meestal aan, eventueel met acupunctuur. Maar ook voor ontspanning na sport of stress kan dit veel comfort brengen.

Drukpunt massage (shiatsu): Je lichaam zit vol met triggerpunten die emotionele of fysieke reacties geven. Triggerpunt behandeling kan therapeutisch gebruikt worden bij bijvoorbeeld blessures en revalidatie, maar ook voor het deblokkeren van je qi en bloed kanalen.

Anmo olie massage (detox): anmo massages werkt voornamelijk in op huid, spieren en lymfe stromingen. Elk deel van je lichaam kan in olie massage behandeld worden afhankelijk van smaak, voorkeur en nood. Er zijn dus zachte en stevige variaties van olie massage. Ik geef je altijd advies welke methode het beste bij je past. Maar je kunt kiezen voor olievrije zachte massage, lichte olie massage en ruime oliemassage.

Lijkt dit je wat? Boek dan nu meteen een sessie. Whatsap/sms naar 0650677883! Of volg deze link om je in te schrijven

Meer informatie nodig?

Rene Goris, heeft bijna 35 jaar massage ervaring. De massages zijn deels gebasseerd op 10 jaar onderzoek in China naar diverse stijlen. Alle massages maken gebruik van ervaring in qigong en taijigongfu.
Wanneer we spreken over een Tuina therapeutische massage word er gewerkt aan het opheffen van specifieke klachten en revalidatie. Vaak word de massage gecombineerd met acupunctuur en oefentherapie als dat zinvol is.

Welkom