0650677883 renegoris1@gmail.com

Afslanken

Je wet vast dat overgwicht hebben een tweesnijdend zwaard is. Chinese geneeskunde zegt niet speciaal dat overgewicht slecht voor je is, veel hangt af van je lichaams-type.

Het reguleren van je gewicht is echter onder alle omstandigheden  belangrijk, ook al is zwaar zijn onderdeel van je natuurlijke en ideale bouw. Sommige mensen zijn heel dun, maar door onderontwikkeling van hun spieren, kan hun vetgehalte nog te veel zijn. Kortom, het is niet je gewicht, maar je vetgehalte, en dan nog niet eens al je vet, maar het witte vet, en niet het bruine vet.

Het bruine vet is een zeer belangrijk orgaan dat verantwoordelijk is voor je lichaamswarmte. Onze moderne leefstijl breekt dat vet af en maakt er wit vet van.

De YYC Daoland overgewicht behandeling gebruikt acupunctuur om van wit vet weer bruin vet te maken en overdaad aan vocht in cellen af te voeren via de urine. De behandeling verkleint ook de maag en de darmen, waardoor natuurlijke eetlust hersteld. Hiervoor is dus geen chirurgische ingreep nodig, geen liposuctie ook. Het is helemaal natuurlijk.

Daarnast gebruik ik in het programma ook en speciaal voedingsprogramma, waarin je herwaardering opdoet voor wat eten met je doet. Je leert ook meer genieten van eten door het beter te begrijpen. Als derde leer je ook de reactie van je lichaam op eten beter begrijpen.

Afvallen is echt en intensief proces. Vandaar dat je ook goede efficiente behandeling nodig hebt en een coachingsprogramma waar je elke dag aanspraak op kunt maken.

Bel direct voor een afspraak naar 0650677883, of laat een whatsap bericht achter. Ik sta voor je klaar. We maken samen een programma met voeding, acupunctuur en gongfu fitness.

Laat jezelf gratis testen om te leren of gewicht kwijt raken voor jou geschikt is, of schrijf je direct in voor behandeling en verzeker jezelf van tenminste €100,- korting!  Klik hier om aan te vragen! Je kan ook 0650677883 een whatsapp bericht sturen om een snelle start te maken. Voor behandelcontinuïteit denk aan timen van zomer en kerst vakanties.

nadelen van over gewicht: raak je gewicht kwijt

Kosten:

Acupunctuur voor afslanken is in verhouding tot andere methoden erg goedkoop, en gebruikt intensiviteit op een andere wijze. Een vergelijkbare maagverkleining via het reguliere circuit gaat je tussen de 6-10.000 euro kosten, bij ons liggen de kosten gemiddeld op 2,5-4000 euro voor en volledige aanpak, dat is minder dan de helft. Een ding dat je moet realiseren is dat afvallen gemiddeld 2 jaar kost om het jojo effect te voorkomen. De behandeling is vooral in het eerste semester, met wat herhalingen en coaching houden we je vooruitgang gedurende 2 jaar bij.

Wat doen we nog meer? 

Als je succesvol gewicht kwijt raakt voel je je beter
We kunnen je gewicht bepalen aan de hand van de Body Mass Index (BMI). Je BMI is niet een gemiddelde maar is je maximaal toegestane gezonde gewicht volgens moderne wetenschap. Het verhaal klopt niet helemaal zoals boven al aangegeven.

Om je optimaal te voelen is daar 5 kilo onder zitten meestal beter voor het optimaliseren van je metabolische dynamiek en daardoor verklein je het risico op bepaalde ziekten en leef je in principe langer.

Je kunt je BMI ook makkelijk zelf bepalen. Naast het gewicht is het voor je gezondheid belangrijk waar het lichaamsvet zit. Meestal geven de BMI en de middelomtrek dezelfde uitkomst. Vet in en rond de buik is nadelig voor je gezondheid. Maak daar gebruik van:

  1. Meet de middelomtrek tussen de onderkant van het onderste rib en de bovenkant van het bekken.
  2. Adem uit en lees jouw middelomtrek af.

Dit doe je met de uitslag:

Gezond gewichtProbeer op gewicht te blijven door wudang yoga I en ons gespecialiseerde Daoland gewichtsbeheersing programma dmv ademtrainingTussen 18,5 en 25
Matig Overgewicht Probeer af te vallen mbv ons acupunctuur en voedingsprogramma en doe mee met ons Daoland gewichtsbeheersingsprogramma Tussen 25 en 30
Obesitas (Verhoogd risico) Probeer onder begeleiding af te vallen. Acupunctuur is bij obesitas niet meer zinvol, maar om te beginnen zou U gebruik kunnen maken van ons voedingsprogramma. Meer dan  30

Vergeet niet een afspraak te maken om jezelf goed voor te laten lichten.
0650677883 voor bellen of whatsappen.

Helder?

Rene Goris

Welkom