0650677883 renegoris1@gmail.com

Jouw Verjongen

Op de pagina Jouw verjongen spreken we over het verjongingsproces dat nodig is om te voorkomen dat je lijdzaam ouder word en dat de tekenen van veroudering de gezondheid van je lichaam en je gezicht over nemen.

Verjongen is belangrijk om de volgende zaken:

 • je maskeert veroudering niet cosmetisch zoals bij make-up, injectibles en chirurgie
 • je verjongt echt, en ontwikkeld tijdloosheid in je verschijning
 • je helpt je lichaam en je geest ontstressen
 • je helpt evenwicht en harmonie in je uiterlijk ontwikkelen, en dat zijn belangrijke kenmerken van schoonheid
 • je werkt lijnen weg, je stimuleert collageen structuur, en onderhoudsvetweefsel
 • je werkt huidverzakking weg in zoals in wang, ogen en voor oren door hervitalisatie
 • je maakt je gezicht open zonder een babyface te worden, of een masker
 • je blijft er natuurlijk uitzien want verjongen is meer natuurlijk dan verouderen.

Kom voordeel voor je huid en aangezicht halen met een anderhalf uur durende Daoland Dagbehandeling Gezichtverjongen voor maar 350,- euro.

dagbehandeling bestaat uit:

 1. binnenkomen met thee en diagnostisch gesprek
 2. lichtbad voor je gezicht 30-60 minuten
 3. acupunctuur behandeling naar wens (45 minuten)
 4. gezichtmassage (30 minuten)
 5. tuina mobilisatie massage gewrichten en spieren (1 uur)
 6. Olie massage naar wens (1-2 uur)
 7. thee en fruit voor afsluiting
 8. totaal 300 minuten!

Maak Nu een afspraak en begin verjongen ipv verouderen. Zie direct resultaat! Bel, sms, of app naar 0650677883 en maak gebruik van deze korting.

Je kunt bij me kuren om te verjongen of ook eenvoudige dagbehandeling ondergaan van 45 minuten of anderhalf uur vanaf 65,- euro per half uur. Heb ik een opening in mijn  agenda die ik wil vullen dan krijg je altijd korting.

Op deze pagina kun je alles lezen over hoe verjonging werkt en hoe mijn behandelingen je voordeel geven. Gedurende een kuur deel ik veel informatie met je, waardoor je je leven lang voordeel hebt.

De meeste mensen die ik ken hebben zich vastgebeten in hun geloof dat veroudering onvermijdelijk is. Maar wat als je veel meer controle over je verouderende uiterlijk kan nemen zonder kunstmatige methoden te hoeven gebruiken?  Het valt me met die gedachte in je hoofd op dat de meeste mensen door pech, verlies, of andere redenen gewoon opgegeven hebben hun leven met plezier te omarmen en er het mooiste van te maken. Behoor jij ook bij die mensen? Laat me je dan zien dat je visie mogelijk niet goed is. Deze pagina is voor hen die willen werken aan jong blijven en optimaal te functioneren tot op hoge leeftijd, maar ook voor diegenen die graag op hoge leeftijd nog levendig en vol humor door het leven willen gaan.

Let op: Vanaf 25 start(e) jouw veroudering, maar verbeeld jij je eens dat je er met 70 nog steeds tijdloos en niet ouder dan 30-50 uit ziet. Wat meer kan je dan uit je leven halen? Verjongen met acupunctuur dat is onderdeel van jouw eeuwige jeugd, jouw verjonging. Het is echter en geeft meer aan je dan een chemische of operatieve ingreep. Het is veilig, het is goedkoper, maar je kan je huid en vorm van je gezicht en hele lichaam effectief en op een natuurlijke manier liften en verjongen, lijnen wegwerken of zelfs afvallen! Verder ben ik er zeker van dat je in Nederland geen behandelpraktijk vind met meer kennis over verouderen en natuurlijk verjongen dmv acupunctuur. Ik combineer methoden uit China, Korea, en Japan op een geïntegreerde wijze met insluiting van traditionele oosterse waarden over verjonging en er goed uitzien met moderne biologische kennis. Ik laat in 90% van al mijn cliënten bij de eerste afspraak al verschil zien, waardoor mijn methode ook heel geschikt is voor dagbehandeling, omdat je er net even fitter en gezonder uit wil zien voor dat speciale moment in je leven dat morgen bijvoorbeeld komt.

lipbehandeling

Behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. Hier ziet u een lip behandeling.

Werkt het echt? Lees onder en zie dat jouw verjonging echt vruchten af zal werpen. Het geeft je nieuwe inzichten in hoeveel je kan doen om veroudering tegen te gaan. De Daoland verjongingsmethode is gebaseerd op Wudang Yangsheng technieken (leven cultivering). Ikzelf ben al midden vijftig, en zonder al te veel moeite te hoeven doen kan ik toonbaar zijn als resultaat van mijn methode!  We ogen allemaal natuurlijk en gebruiken alleen de beste natuurlijke middelen en methoden. In mijn acupunctuur verjongingsbehandeling deel ik deze geheimen vrijelijk met jou. het gaat namelijk niet alleen om behandeling, maar ook over hoe je jezelf optimaal verzorgt.

Er is meer: Een facelift in een operatie kamer kost al snel 10.000 euro. Daarna oog je als een ander mens, en je word nooit meer jezelf. Een acupunctuur facelift kost nog niet een derde. De gemiddelde kosten komen uit op een vierde. Maar je gaat er beter uit zien, en meer als jezelf zoals je bedoeld bent.

De vraag die je jezelf moet stellen bestaat uit drie delen:

 1. Wil je graag meer uitgeven dan nodig? Ik denk het niet, en je kan dus beginnen met te kiezen voor een natuurlijke manier als de Daoland verjongende acupunctuur die veel goedkoper is en onder gunstige voorwaarden zelfs in delen betaald kan worden.
 2. Wil jij er graag ouder uit zien dan jij je voelt, of kom je jouw verjonging bij me uitproberen met acupunctuur? Je verjongt je huid, werkt je lijnen weg, en lost kleinere en grotere dermatologische en vaak zelfs emotionele druk mee op.
 3. Het maken van een intake kost in principe niets. Ik nodig je daarom uit om voor een intake te komen en net zo enthousiast te worden als ik. Ik geef je veel meer mee dan ik in deze pagina kwijt kan.

Maak nu direct een afspraak door te bellen of appen naar 0650677883. Gebruik de aanbieding en laat je overtuigen om een hele kuur te maken, met of zonder gespreide betaling.

Wil je meer informatie voor je besluit of heb je al besloten maar wil je toch meer weten?  Lees onder hoe het werkt en welke voordelen je ervan hebt, en maak een afspraak met mij, René Goris PhD, Yangsheng autoriteit in Nederland, Europa en China

Als je  een eerste afspraak maakt dan gaat het ongeveer als in onderstaande video, maar ik vertel alles toegespitst op jouw behoefte.  Bekijk deze video voor je eerste voorlichting!

Misschien vraag je je af, waarom zou ik zo veel moeite doen om echt te verjongen. Ik kan veroudering ook cosmetisch verhullen met make-up, chemische preparaten, en Operatie. Maar je weet net zo goed als ik dat dat allemaal nep is en een eindeloos gevecht om het bij te houden. Ik stel je een simpel programma voor, waarvan acupunctuur facelift een onderdeel is, een kern onderdeel. Verjongen is heel erg belangrijk, want jonger blijven maakt:

 1. Dat anderen beter op je blijven reageren,
 2. Het het helpt problemen door veroudering voorkomen
 3. Er op kleeftijd jeugdig uitzien en voelen draagt bij aan je levensgeluk
 4. Door er natuurlijk en jeugdig uit te zien vindt je inspiratie beter te leven
 5. Verjongen is voor je gezicht, maar ook je hele lichaam, buiten en binnen!

Door goed voor jezelf te zorgen regeren mensen met meer respect en vertrouwen op je. Het maakt ook in het geval van onze verjongende behandeling dat je een totale aanpak aan kan gaan voor je lichaam, je gevoel en bewustzijn, en je gezicht. In Chinese geneeskunde lopen gezondheid, verjonging en er goed uit zien hand in hand. Daardoor bereid jij je beter voor op veroudering, voorkom jij veel klachten, spaar jij op je kosten en toon jij jezelf geen fatalist zoals zij die geloven in rimpels en maskerade. Je krijgt van mij een maand 3x per week gratis les om je te laten zien wat je nog meer kunt doen om jonger te worden en blijven op de langere termijn. Je wordt onderdeel van mijn familie van eeuwig jeugdigen! Als jij tevreden bent komen al je vrienden en familie leden ook, en ik geef je steeds een bonus voor iedereen, waardoor je je behandeling terug verdient!

Wil je een gratis testbehandeling?

Bel, sms of whatsapp dan direct naar 0650677883. neem de aanbieding uitgeprint me. Ga je akkoord met Liften en Verjongen dan geniet je een flinke korting op de volle prijs die op kan lopen tot 500 euro! Op 3000 euro is dat een flink stuk! Waarom? omdat mijn idealisme verjongen toegankelijk wil maken voor iedereen. De behandeling is exclusief en laat je voelen wat anderen in hun leven missen. Je beter laten voelen en functioneren is belangrijk voor ons werk en voor de maatschappij. Onze Daoland verjongsacupunctuur is niet alleen om je ijdelheid te bevredigen (als reden goed genoeg!), maar ook om je te helpen bij te dragen aan het goedkoper en beter worden van leven in deze ontmenselijkende samenleving. Let op, de aanbieding geld ook voor afvallen behandelingen!

rosacea behandeling effect ooglijnenacupunctuur-facelift-voor-naIII

Ik heb de afgelopen tijd een aantal postings gedaan op o.a. facebook om te kijken hoe mensen eigenlijk over veroudering, liften en verjongen denken. Mensen blijken vooral te denken dat veroudering normaal is en dat het bij doodgaan hoort. Nu gaan er vaak mensen dood, maar we worden niet allemaal op dezelfde manier oud. Verouderen is dus niet helemaal normaal. Uit onderzoek blijkt dat verouderingsverschijnselen vooral het resultaat zijn van leefstijl (die genetische schakelaars aan of uit zet). Het klinkt misschien verrassend, maar rond 1800 werd de sterfte nog bepaald door oorzaken uit de omgeving, de ‘omgevingsmortaliteit’. Rond 1980 is deze rol bijna helemaal overgenomen door verouderingsmortaliteit. Zo’n 200 jaar geleden waren de oorzaken van de omgevingsmortaliteit nog zo divers als beperkte voedselhoeveelheid, -kwaliteit en -veiligheid, gebrekkige leefomstandigheden, onvoldoende hygiëne, slechte voeding en geen kennis van belangrijke ziekteverwekkers als bacteriën en virussen. Nu zien we aan onszelf en de groeiende kosten in de zorg dat we leven in een tijd van verouderingsmortaliteit. Daarom is het tijd voor liften en verjongen met acupunctuur. Ik leg het je uit: Verouderingsmortaliteit is een luxeprobleem waar veel aan te doen valt. Dat voorkom je door jezelf tijdig te liften verjongen door goede training van je lichamelijke functies, maar ook door beter voor je uiterlijk te zorgen door van buiten en van binnen te corrigeren met acupunctuur en massage.

gezicht-acupunctuur tekenen

Er zijn kenmerkende tekenen van veroudering die gezicht-acupunctuur aanpakt. Mondlijnen, de kinlijn, instorting van de wangen, en de oogwallen zijn een aantal van de prominente tekenen. In deze voor-na foto zie je iets van het verjongende effect na een aantal behandelingen.

Al jaren is er een groeiende trend naar inzicht over veroudering. Zo wordt het langzaam bekender dat we al jong beginnen te verouderen. Ziekte, en kwaaltjes zijn allemaal stappen in ons verouderingsplan. Maar als je de keus hebt tussen entropie (met als gevolg veroudering) en elke dag een beetje werk doen en langer jong, fit en ondernemend blijven, zou jij dan ook niet voor langer jong, fit en ondernemend blijven? Lees hier hoe het Yin Yang centrum je kan helpen langer jong vit en vitaal te blijven door de lichamelijke entropie om te buigen naar vitalisatie en het heractiveren van lichaamseigen groei en verjongingsprocessen. Vergeet echter niet een afspraak te maken.

Wat gebeurt er als je gaat jouw Verjongen met Acupunctuur gaat doen?

In Liften en Verjongen met acupunctuur gebeurt er veel. Je gaat meer tijdloos ogen en je wordt echt geen 18 meer. Je voorkomt echter ook dat je een karikatuur van jezelf word, zoals bij fillers,injectables, en chirurgie gebeurt (99% van alle gebruikers is achteraf niet genoeg tevreden en grijpt naar dezelfde teleurstellende techniek terug tegen steeds hoger oplopende kosten). Niet met acupunctuur verjonging. Correcties van gezicht, borsten, buikplastiek of hangende huid kwabben gaan steeds uit van wat er is.

 1. Neem nu je gezicht: Door de behandeling staan je ogen staan meer open en de plooi van je ooglid hangt niet meer over, de vouwen rondom je mond worden weer vlak, je jukbeenderen raken weer gevuld met vocht en vetweefsel, en het botweefsel verjongt. Je kaaklijn wordt hierdoor weer strakker en je hangwangen en kinplooien worden minder prominent. Hieraan kun je al werken vanaf je 35e door af en toe een behandeling te doen.
 2. Neem nu je borsten: Borsten behoeven regelmatig ondersteunende massage en acupunctuur om corrigerend te werken naar vetverlies. Hierdoor blijft de vorm meer constant. Hetzelfde en toch ook omgekeerde geld voor je buikplastiek. Ophoping van vocht na de een bevalling behoeft resorptie en daarin voorziet onze acupunctuur. Voor overgewicht, klik hier.

  liften en verjongen van borsten

  buik en borst verbetering is ook onderdeel van liften en verjongen

 3. Voor Hangende Huidflappen zoals onder je armen is vaak intensieve acupunctuur meer zinvol dan wegsnijden. Een litteken geeft later altijd weer nieuwe problemen. Acupunctuur geeft geen littekens. De huid vernieuwt en vind zijn natuurlijke elasticiteit terug
 4. Neem nu Spierverbetering: Acupunctuur behandeling kan je helpen je spier stofwisseling verbeteren, waardoor je zonder zwelling en scheuring toch betere spieren krijgt, en dat zonder de stress vorming die gepaard gaat met verzuring. Volg daarom ook ons Taiji gongfu sport programma.

Een kuur wil meer duurzame veroudering tegengaan en oplossen, waar dan ook in je lichaam. Zeker, het kost tijd en soms ook inspanning, maar dan heb je wel een echt resultaat dat cosmetisch ook nog eens goed oogt! je oogt jonger, je bent minder vermoeid en je ontwikkelt meer levensvreugde (mocht je daar gebrek aan hebben). Na een kuur is regelmatig onderhoud zinvol, maar ook een goed huidserum kan je helpen het effect van de behandeling goed te houden. We zijn momenteel met een hele lijn aan huidproducten uit Korea aan het experimenteren. In Korea staat men op kwaliteit en in Azië ziet men Korea als het land van perfecte schoonheid. Tot op heden vinden we de resultaten uitmuntend.

Wanneer is het tijd om een afspraak met ons te maken?

Je kijkt s’morgens in de spiegel en je ziet in je gezicht de eerste tekenen van veroudering? Moet ik gezicht-Acupunctuur voor verjonging gaan doen? Natuurlijk wil je iets tegen veroudering doen, want veroudering maakt het leven duur! Het stroomlijnen van je veroudering door o.a. weefsels te verjongen is een stap in de goede richting om grip te krijgen op het verouderingsproces. En eerder is daarbij beter want sneller. Je kan echter aan verjonging werken tot op hoge leeftijd met behulp van de gezicht-Acupunctuur voor verjonging en onze andere hulpmiddelen.

Ben je 35 jaar oud of 50 of 70, het maakt niet uit. We volgen allemaal hetzelfde verouderingsproces. Veroudering begint gewoon al met 35 jaar oud en juist dan kun je beginnen datgene te doen dat er oud uit zien voorkomt als je 65 bent, maar ook dat je geen handicaps ontwikkeld. Elk medicijn, alcohol, overmatig eten, drugs, pijnstillers en elke handicap doet het verouderingsproces versnellen en dat zie je onder andere in je gezicht. Gelukkig is er met Gezicht-Acupunctuur voor verjonging (ofwel: tegen veroudering!) iets aan te doen, En wel direct. Lees onderstaande in formatie en neem contact op om te leren wat er voor jou mogelijk is. De behandeling verjongt gezicht en lichaam, maar het is ook nog eens een heel goed betaalbare behandeling.

Een kuur behandeling bestaat uit tenminste 15 behandel sessies van anderhalf uur. Je leert naast de behandelingen 3 verschillende ondersteunende massages voor persoonlijk onderhoud van je gezicht, we praten over je eet en drink gewoonten en ander mogelijk schadelijk gedrag voor verjonging. Samen werken we een plan uit om jong te blijven of jeugd te herstellen. Ga je kiezen voor natuurlijk, veilig en comfortabel? Dan zien wij je graag tegemoet.

Speciale 2022 aanbieding: Betaal per 300,- per maand en heb het hele jaar door de beste verjongende zorg voor je gezicht.

Als je nu intekent betaal je per maand € 300,- voor het hele jaar en dan krijg je:

 1. 15 wekelijkse behandelingen (4 maanden) voor je gezicht en hele lichaam
 2. 5 maandelijkse  behandelingen voor je gezicht 
 3. een maand gratis bamboe formule qigong om de basis te leren van een goede houding ter bevordering van gezichtsverjonging
 4. 5 gratis herhaal behandelingen voor het fris houden van het resultaat in een jaar tijd
 5. 3 massage technieken voor gezichtsonderhoud en meer effect van je cosmetische producten
 6. Totaal verdien je op een behandelingswaarde van 3500,- wel 500 euro want je betaald maar 3000,-!
 7. Neem een ander mee gedurende de kuur en verdien nog eens 100,- euro
 8. wil je meer? Kijk dan naar de dagbehandeling voor wat er nog meer kan!

In principe kun je de behandeling elk jaar een keer herhalen, maar 1x per vijf jaar raden we aan om de kuur te herhalen. wel is het vaak te adviseren om 1x per maand of 1x per 3-4 maanden een herhaalbehandeling te doen. Verjongen is een levenslange taak en die begint vaak bij het eerst proberen, dan een kuur doen, regelmatig je zelf onderhoud te doen en jezelf verder klaar maken voor je toekomst.

Wil je nog meer weten over hoe je gezicht verouderd en wat je er aan kan doen? lees dan verder of maak een afspraak door te bellen of whatsappen naar 0650677883

Het verouderingsproces van een gezicht verloop bij iedereen precies hetzelfde, ongeacht de etnische achtergrond. Hoe snel het gaat of hoe dramatisch het is hangt van veel factoren af. Maar gelukkig is ook het omgekeerde mogelijk. Veroudering is niet onoverkomelijk. Je wordt geen vijftien meer, maar je kunt veel optimaliseren als je maar weet wat je doet. Je hoeft daardoor niets te camoufleren met cosmetische oplossingen. Cosmetische oplossingen als operatie of injectible, filler etc vervormen je gezicht en verbergen veroudering maar stoppen het niet en verjongen niet. Acupunctuur, massage en qigong kunnen dat wel.

Door verschillen in vorm van de schedel, de hoeveelheid onderhuids volume en de huidstructuur ziet iedereen er anders uit en veroudert elk gezicht op haar eigen manier. Het is je levensstijl en de vorm van zelfzorg die je toepast die het tempo van dat verval bepaald. Acupunctuur helpt herstellen en versterken, maar er zijn ook diverse trainingen die men kan volgen om veroudering te controleren. Voor het leren controleren en voorkomen van het verouderingsproces door jezelf is wel wat inzicht nodig. Kiest je voor behandeling, voor training of een combinatie? Door precies dat te corrigeren wat er tijdens de natuurlijke veroudering verandert, kan je er zelf voor zorgen dat je gezicht en je lichaam er natuurlijk, mooi en fris uit blijft zien als je ouder word.

gezicht-acupunctuur en vet veroudering

Gezichtsveroudering toont zich in het verzakken en uitmergelen van vetweefsels. Dat proces omkeren is belangrijker dan wat bijvoorbeeld injectibles bieden.

De rol van koelte en verhitting

Ouder worden gaat gepaard met verlies van vocht en het inzakken van botstructuur en de meeste mensen geven het oprecht houden van hun lichaam om verval tegen te houden te vroeg op, verliezen evenwicht en vitaliteit. Door uitdroging ontstaat rimpeling, maar ook meer lokale frictie, waardoor er opflakkeringen van hitte ontstaat. Die hitte kan doorwerken in onze geest en ons bozig maken of onzeker. Om dit te controleren moeten we leren af te koelen en re-hydrateren. Gelijkertijd hebben we dynamische concentratie nodig, waardoor circulatie van qi en bloed gehandhaafd blijft die ons aangenaam doet voelen en vitaal doet zijn. Veel hiervan kun je zelf leren doen en jezelf veel medische kosten besparen en afhankelijkheid voorkomen.

Huidstructuur, volume en botverlies

De anatomie van het verouderende gezicht is een interessant gegeven waar we elk jaar meer inzicht in krijgen. In Chinese geneeskunde noemt men dit proces uitputting van Jing. Dit proces is zichtbaar als het krimpen en weker worden van onze botten. Die veroudering is wat men noemt een cumulatief proces (het gaat dus door, het stopt niet) en vindt op maar liefst drie niveaus tegelijk plaats, namelijk door het ontwikkelen van een andere huidstructuur, verlies van vet en verlies van bot. Al deze processen zijn tot op grote hoogte omkeerbaar, maar veroudering is niet alleen op dit nivo, er spelen andere factoren een rol. Voor ons zijn echter deze drie primair van belang:
De huidstructuur verandert, er is sprake van volumeverlies in de huid door het verdwijnen van onderhuids vetweefsel en er vindt een herverdeling plaats (het zakt naar beneden richting kaak vanuit de wangen). Bovendien is er sprake van botverlies (de schedel wordt letterlijk kleiner).

Verlies van onderhuids steunweefsel (de gele gebieden)

gezichtsacupuntuur voor je gemoed

De verzakking van je gezicht is een langzaam voortschrijdend proces dat je uiterlijk tekent, maar ook je innerlijk gemoed

In onze acupunctuur behandeling genereren we een revitalisatie waardoor de huid weer gevuld word en vetweefsel terugkeert naar waar het hoort en vernieuwt. Hierdoor sopt het uithollen en hangen en word ons uiterlijk aanzienlijk verjongt. Dat proces kunnen we eindeloos blijven herhalen en daardoor de uiterlijke en innerlijke veroudering enorm vertragen en dus ook het schadelijke verval goeddeels voorkomen.
Nu zijn dat de belangrijkste interne oorzaken van veroudering, maar er zijn ook externe factoren, die veroudering in de hand werken. Denk aan mentale stress, je voedingsgewoonten, werkdruk, zon-gedrag, drugs/medicijngebruik en ziekte, bewegingsstijl. Deze lifestyle indicatoren kunnen gezichtsveroudering in een stroomversnelling brengen. Een goed trainingsprogramma helpt de impact van dergelijke gedragsfactoren reguleren. Wil je je na dit gelezen te hebben door ons goed laten informeren? Maak dan een afspraak.
Verjonging en faceliften mbv acupunctuur bestaat dus uit twee factoren: Lichaam- en Gezicht-acupunctuur voor verjonging en lichte zelf massage oefening. De behandeling vaak heeft een aantal prettige bijeffecten, zoals verminderen migraine, depressie, allergieën, eczeem, verbeteren conditie, balanceren van emoties etc. Soms adviseren we deze kuur behandeling dan ook wegens het indirecte effect dat we ervan mogen verwachten
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op.

Wil je weten hoeveel je bespaard op een acupunctuur gezicht-behandeling in verhouding tot andere technieken?

Bij de meeste bekende technieken ben je al gauw duizenden tot 10.000 euro kwijt zonder te verjongen en extra’s door alleen cosmetisch te maskeren. Dat is zonde van je geld, maar geeft ook een vals gevoel van verbetering. Vergeleken met die kosten is een Acupunctuur Verjongende Facelift bespottelijk goedkoop, maar vooral ook effectief. Bedenk het volgende:

 • Losse behandeling: 30 minuten voor 5 bergen behandeling, 90 minuten voor algemene intensieve behandeling.
 • Kuur behandeling 15×90 minuten intensief, het beste regelmatig gespreid 1x per week. Deze kuur is gebaseerd op wat er gemiddeld nodig is. Met mini pakketten tegen een vergelijkbare prijs kunnen we doorwerken tot het gewenste resultaat gehaald word als dat nodig blijkt.
 • Vraag om de prijs bij Uw intake. Als U in 1x betaald krijgt U tot 500 euro korting omdat ook wij daar voordeel van hebben. Wilt U extra’s dan kunnen daar extra kosten voor gerekend worden. Kom je met zijn tweeën dan krijg je elk nog eens 50 euro korting! Voor huidserum behandeling met Rene-Cell of Jeunesse komt er een meerprijs bij. Deze serums kunnen het effect helpen versterken.
 • Een kuur behandeling gaat gepaard aan een maand gratis Wudang Yoga les en het leren van 1-3 behandeling ondersteunende massage technieken (deze extra’s zijn afhankelijk van het totale behandelpakket)
 • 0650677883 voor directe intake. Bel meteen, stel niet uit wat je nodig hebt.
Call Now ButtonWelkom