0650677883 renegoris1@gmail.com

Zo verjong je

Als je meer wilt weten over op een natuurlijke en veilige manier te verjongen dan zit je op deze pagina goed. Allemaal maken we ons zorgen over onze veroudering, en het lijkt vaak onstopbaar.

Op deze pagina vindt je informatie over onze behandelmethode, kosten, vergelijking met andere methoden, maar ook technische details over wat we aanpakken in de behandeling.

Hoewel veroudering natuurlijk lijkt te zijn, is dat niet specifiek bewezen anders dan doordat mensen er geleidelijk aan ouder uit gaan zien. Wetenschap laat echter zien dat er specifieke factoren zijn die jouw veroudering versnellen of vertragen.

Weet je al wat je wilt volg dan deze link om je in te schrijven, of whatsapp naar 0650677883

Veel van de wetenschappelijke uitkomsten bevestigen wat Chinese geneeskunde al een paar duizend jaar beweert. Veroudering is bijvoorbeeld cyclisch. Om de zoveel jaar versneld ineens je veroudering, en dat begint al bij je geboorte. De cyclus voor mannen en vrouwen scheelt een jaar in snelheid. De interactie van je innerlijk lichaam verschuift daardoor in stappen, die je eerst laten groeien en dan het systeem laten uitputten.

Het is door die vermoeidheid van je systeem dat veroudering ontstaat. Chinese geneeskunde gaat uit van het idee dat als je de vermoeidheid en slijtage tegen kan gaan, dan verminder je or stop je veroudering. En ja, inderdaad, dat is veel werk. Kijk deze video als je meer wilt weten over het wat en hoe. Het is een introductie video voor mensen die willen werken als yangsheng specialist voor verjongen. Belangrijk is dat verjongen kan, het is niet alleen esthetische correctie.

De meeste mensen maskeren hun veroudering met fillers, injectables, chirurgie etc. maar daardoor versnel je op termijn het verouderingsproces. Bovendien vervreemd je jezelf van je beste kanten door je lichaam, of gezicht als product te beschouwen.

In Chinese geneeskunde doen we dat anders. In mijn praktijk pak ik je innerlijk lichaam met je aan, en behandel collageen, lijnen, plooien, vetlagen, huidelasticiteit, gezichtspierspanningen etc, allemaal om je gezicht en hele lichaam te doen herstellen. Kijk naar deze video om te zien hoe ik dit proces bij mezelf doe om te laten zien hoe veilig het is.

Een enkele behandeling duurt anderhalf uur. Maar er zijn veel add ons, zoals gezichts en lichaams massage, gebruik van ons Chinese geneeskundige smaak programma om beter te leren eten (een soort natuurlijk keto programma) qigong en meditatie training om je biologische process te verbeteren, etc. vraag op whatsapp om de prijs voor jou.

Ons beste product is een kuur behandeling die voor mensen die graag privé behandeld willen worden ook bij jou thuis kan gedaan worden. Whatsapp me daarvoor op 0650677883 voor je VIP aanpak.

De basis kuur behandeling is 15 keer en kost slecht 2950 euro. Dat is echt zeer betaalbaar omdat het ook in delen betaald mag worden. Dus whatsapp me voor een uitgebreide intake, of vul het formulier in via deze link.

Wat gebeurt er op de intake?

 1. we bespreken je gezondheid, doen eventueel wat tests
 2. we maken foto’s van je gezicht
 3. we maken een behandelplan samen door te kijken naar wat jij wilt, maar ook naar wat je nodig hebt.
 4. berekenen en onderhandelen samen de kosten en betaalwijze
 5. we plannen 15 behandelingen vooruit
 6. als er tijd is doen we een eerste start behandeling

Wat gebeurt er in de behandeling?

 1. in elke behandeling diagnosticeren we de veranderingen en passen eventueel de behandeling aan
 2. eerste stap is steeds de lichaamsbehandeling met acupunctuur. deze naalden zitten het langst in je lichaam
 3. tweede stap is de basis formule voor algemene stimulans van je gezicht. deze stamt uit de Song dynastie, bijna 1500 jaar onveranderd
 4. aanvullende formules voor vetkamers, rimpels, lijnen collageen opbouw, mazigheid huid, verjonging spieractiviteit, huiddoorbloeding, afzetting stamcellen etc (20-25 minuten)
 5. naald rijpingsperiode (25-35 minuten)
 6. verwijdering naalden en nazorg
 7. nabespreking. Elke 4e behandeling maken we nieuwe voor en na foto’s.

Eventueel kan dat aangevuld worden met gezichts (30 minuten) en of lichaamsmassage 60-120 minuten). Ik raad zelf een detox massage aan om huid, collageen en lymfe te draineren. Voor de behandeling kan een mobilisatie massage handig zijn als je lichaam stijf is of niet vaak beweegt (50 minuten).

Waarom is verjongen zo belangrijk?

 • je maskeert veroudering niet cosmetisch zoals bij make-up, injectibles en chirurgie. het is altijd een verjonging van je hele licham, en dus ook van je dagelijkse prestaties
 • je verjongt echt, en ontwikkeld tijdloosheid in je verschijning
 • je helpt je lichaam en je geest ontstressen, en daardoor je natuurlijke creativiteit te ontwikkelen
 • je helpt evenwicht en harmonie in je uiterlijk ontwikkelen, en dat zijn belangrijke kenmerken van schoonheid, maar ook waardoor je meer positieve invloed op je intermenselijke relaties hebt. Mensen vinden je gewoon aardiger omdat je je goed voelt
 • je werkt lijnen weg, je stimuleert collageen structuur, en onderhoudsvetweefsel, waardoor je merkt dat je lijnen tekenen zijn van opkruipende vermoeidheid.
 • je werkt huidverzakking weg in zoals in wang, ogen en voor oren door hervitalisatie, en daardoor ontwikel je ook meer levenskracht
 • je maakt je gezicht open zonder een babyface te worden, of een masker. Men blijft je dus serieus nemen op basis van je levenservaring
 • je blijft er natuurlijk uitzien want verjongen is meer natuurlijk dan verouderen.

Momenteel bied ik ook aanvullende behandeling met Licht behandeling. Je kan ook voor een combinatie lichtbehandeling en massage komen voor 120 euro per 120 minuten. Het licht kan op veschillende intensiteiten ingesteld worden voor optimalisatie van verweefsel, collageen, huidhersel. Deze behanelingen zijn superpopulair in (zuid) oost Azië.

Maak Nu een afspraak en begin verjongen ipv verouderen. Zie direct resultaat! Bel, sms, of app naar 0650677883 en maak gebruik van deze korting. je kunt me ook contacteren via deze link en dan bel ik jou.

Werkt het echt?

Lees onder en zie dat jouw verjonging echt vruchten af zal werpen. Het geeft je nieuwe inzichten in hoeveel je kan doen om veroudering tegen te gaan. De Daoland verjongingsmethode is gebaseerd op Wudang Yangsheng technieken (leven cultivering). Ikzelf ben al midden vijftig, en zonder al te veel moeite te hoeven doen kan ik toonbaar zijn als resultaat van mijn methode!  We ogen allemaal natuurlijk en gebruiken alleen de beste natuurlijke middelen en methoden. In mijn acupunctuur verjongingsbehandeling deel ik deze geheimen vrijelijk met jou. het gaat namelijk niet alleen om behandeling, maar ook over hoe je jezelf optimaal verzorgt.

Er is meer: Een facelift in een operatie kamer kost al snel 10.000 euro. Daarna oog je als een ander mens, en je word nooit meer jezelf. Een acupunctuur facelift kost nog niet een derde. De gemiddelde kosten komen uit op een vierde. Maar je gaat er beter uit zien, en meer als jezelf zoals je bedoeld bent.

De vraag die je jezelf moet stellen bestaat uit drie delen:

 1. Wil je graag meer uitgeven dan nodig? Ik denk het niet, en je kan dus beginnen met te kiezen voor een natuurlijke manier als de Daoland verjongende acupunctuur die veel goedkoper is en onder gunstige voorwaarden zelfs in delen betaald kan worden.
 2. Wil jij er graag ouder uit zien dan jij je voelt, of kom je jouw verjonging bij me uitproberen met acupunctuur? Je verjongt je huid, werkt je lijnen weg, en lost kleinere en grotere dermatologische en vaak zelfs emotionele druk mee op.
 3. Het maken van een intake kost in principe niets. Ik nodig je daarom uit om voor een intake te komen en net zo enthousiast te worden als ik. Ik geef je veel meer mee dan ik in deze pagina kwijt kan.

Maak nu direct een afspraak door te bellen of appen naar 0650677883. Gebruik de aanbieding en laat je overtuigen om een hele kuur te maken, met of zonder gespreide betaling.

Wil je meer informatie voor je besluit of heb je al besloten maar wil je toch meer weten?  Lees onder hoe het werkt en welke voordelen je ervan hebt, en maak een afspraak met mij, René Goris PhD, Yangsheng autoriteit in Nederland, Europa en China

Als je  een eerste afspraak maakt dan gaat het ongeveer als in onderstaande video, maar ik vertel alles toegespitst op jouw behoefte.  Bekijk deze video voor meer voorlichting!

Misschien vraag je je af, waarom zou ik zo veel moeite doen om echt te verjongen. Ik kan veroudering ook cosmetisch verhullen met make-up, chemische preparaten, en Operatie. Maar je weet net zo goed als ik dat dat allemaal nep is en een eindeloos gevecht om het bij te houden. Ik stel je een simpel programma voor, waarvan acupunctuur facelift een onderdeel is, een kern onderdeel. Verjongen is heel erg belangrijk, want jonger blijven maakt:

 1. Dat anderen beter op je blijven reageren,
 2. Het het helpt problemen door veroudering voorkomen
 3. Er op kleeftijd jeugdig uitzien en voelen draagt bij aan je levensgeluk
 4. Door er natuurlijk en jeugdig uit te zien vindt je inspiratie beter te leven
 5. Verjongen is voor je gezicht, maar ook je hele lichaam, buiten en binnen!

Voor en na resultaten

rosacea behandeling effect ooglijnenacupunctuur-facelift-voor-naI

gezicht-acupunctuur tekenen

Er zijn kenmerkende tekenen van veroudering die gezicht-acupunctuur aanpakt. Mondlijnen, de kinlijn, instorting van de wangen, en de oogwallen zijn een aantal van de prominente tekenen. In deze voor-na foto zie je iets van het verjongende effect na een aantal behandelingen.

Wil je nog meer weten over hoe je gezicht verouderd en wat je er aan kan doen? lees dan verder of maak een afspraak door te bellen of whatsappen naar 0650677883

Het verouderingsproces van een gezicht verloop bij iedereen precies hetzelfde, ongeacht de etnische achtergrond. Hoe snel het gaat of hoe dramatisch het is hangt van veel factoren af. Maar gelukkig is ook het omgekeerde mogelijk. Veroudering is niet onoverkomelijk. Je wordt geen vijftien meer, maar je kunt veel optimaliseren als je maar weet wat je doet. Je hoeft daardoor niets te camoufleren met cosmetische oplossingen. Cosmetische oplossingen als operatie of injectible, filler etc vervormen je gezicht en verbergen veroudering maar stoppen het niet en verjongen niet. Acupunctuur, massage en qigong kunnen dat wel.

Door verschillen in vorm van de schedel, de hoeveelheid onderhuids volume en de huidstructuur ziet iedereen er anders uit en veroudert elk gezicht op haar eigen manier. Het is je levensstijl en de vorm van zelfzorg die je toepast die het tempo van dat verval bepaald. Acupunctuur helpt herstellen en versterken, maar er zijn ook diverse trainingen die men kan volgen om veroudering te controleren. Voor het leren controleren en voorkomen van het verouderingsproces door jezelf is wel wat inzicht nodig. Kiest je voor behandeling, voor training of een combinatie? Door precies dat te corrigeren wat er tijdens de natuurlijke veroudering verandert, kan je er zelf voor zorgen dat je gezicht en je lichaam er natuurlijk, mooi en fris uit blijft zien als je ouder word.

gezicht-acupunctuur en vet veroudering

Gezichtsveroudering toont zich in het verzakken en uitmergelen van vetweefsels. Dat proces omkeren is belangrijker dan wat bijvoorbeeld injectibles bieden.

De rol van koelte en verhitting

Ouder worden gaat gepaard met verlies van vocht en het inzakken van botstructuur en de meeste mensen geven het oprecht houden van hun lichaam om verval tegen te houden te vroeg op, verliezen evenwicht en vitaliteit. Door uitdroging ontstaat rimpeling, maar ook meer lokale frictie, waardoor er opflakkeringen van hitte ontstaat. Die hitte kan doorwerken in onze geest en ons bozig maken of onzeker. Om dit te controleren moeten we leren af te koelen en re-hydrateren. Gelijkertijd hebben we dynamische concentratie nodig, waardoor circulatie van qi en bloed gehandhaafd blijft die ons aangenaam doet voelen en vitaal doet zijn. Veel hiervan kun je zelf leren doen en jezelf veel medische kosten besparen en afhankelijkheid voorkomen.

Huidstructuur, volume en botverlies

De anatomie van het verouderende gezicht is een interessant gegeven waar we elk jaar meer inzicht in krijgen. In Chinese geneeskunde noemt men dit proces uitputting van Jing. Dit proces is zichtbaar als het krimpen en weker worden van onze botten. Die veroudering is wat men noemt een cumulatief proces (het gaat dus door, het stopt niet) en vindt op maar liefst drie niveaus tegelijk plaats, namelijk door het ontwikkelen van een andere huidstructuur, verlies van vet en verlies van bot. Al deze processen zijn tot op grote hoogte omkeerbaar, maar veroudering is niet alleen op dit nivo, er spelen andere factoren een rol. Voor ons zijn echter deze drie primair van belang:
De huidstructuur verandert, er is sprake van volumeverlies in de huid door het verdwijnen van onderhuids vetweefsel en er vindt een herverdeling plaats (het zakt naar beneden richting kaak vanuit de wangen). Bovendien is er sprake van botverlies (de schedel wordt letterlijk kleiner).

Verlies van onderhuids steunweefsel (de gele gebieden)

gezichtsacupuntuur voor je gemoed

De verzakking van je gezicht is een langzaam voortschrijdend proces dat je uiterlijk tekent, maar ook je innerlijk gemoed

In onze acupunctuur behandeling genereren we een revitalisatie waardoor de huid weer gevuld word en vetweefsel terugkeert naar waar het hoort en vernieuwt. Hierdoor sopt het uithollen en hangen en word ons uiterlijk aanzienlijk verjongt. Dat proces kunnen we eindeloos blijven herhalen en daardoor de uiterlijke en innerlijke veroudering enorm vertragen en dus ook het schadelijke verval goeddeels voorkomen.
Nu zijn dat de belangrijkste interne oorzaken van veroudering, maar er zijn ook externe factoren, die veroudering in de hand werken. Denk aan mentale stress, je voedingsgewoonten, werkdruk, zon-gedrag, drugs/medicijngebruik en ziekte, bewegingsstijl. Deze lifestyle indicatoren kunnen gezichtsveroudering in een stroomversnelling brengen. Een goed trainingsprogramma helpt de impact van dergelijke gedragsfactoren reguleren. Wil je je na dit gelezen te hebben door ons goed laten informeren? Maak dan een afspraak (zie onder)
Verjonging en faceliften mbv acupunctuur bestaat dus uit twee factoren: Lichaam- en Gezicht-acupunctuur voor verjonging en lichte zelf massage oefening. De behandeling vaak heeft een aantal prettige bijeffecten, zoals verminderen migraine, depressie, allergieën, eczeem, verbeteren conditie, balanceren van emoties etc. Soms adviseren we deze kuur behandeling dan ook wegens het indirecte effect dat we ervan mogen verwachten
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op.

Wil je weten hoeveel je bespaard op een acupunctuur gezicht-behandeling in verhouding tot andere technieken?

Bij de meeste bekende technieken ben je al gauw duizenden tot 10.000 euro kwijt zonder te verjongen en extra’s door alleen cosmetisch te maskeren. Dat is zonde van je geld, maar geeft ook een vals gevoel van verbetering. Vergeleken met die kosten is een Acupunctuur Verjongende Facelift bespottelijk goedkoop, maar vooral ook effectief. Bedenk het volgende:

 • Losse behandeling: 30 minuten voor 5 bergen behandeling, 90 minuten voor algemene intensieve behandeling.
 • Kuur behandeling 15×90 minuten intensief, het beste regelmatig gespreid 1x per week. Deze kuur is gebaseerd op wat er gemiddeld nodig is. Met mini pakketten tegen een vergelijkbare prijs kunnen we doorwerken tot het gewenste resultaat gehaald word als dat nodig blijkt.
 • 0650677883 voor directe intake. Bel meteen, stel niet uit wat je nodig hebt.
Welkom