0650677883 renegoris1@gmail.com

Holistische Zorg voor Bedrijven

Holistische zorg voor bedrijven met Daoland programma’s:

2016-01-21 19.50.04

Het Yin Yang Centrum kan ook in Uw bedrijf een geïntegreerde en holistische zorgoplossing bieden in de vorm van een deel of heel het Daoland healthcare programma. Deze programma’s kunnen allerlei vormen aan nemen. We maken programma’s op maat om aan te sluiten met specifieke gezondheid issues binnen uw branche en bedrijf.

Ons Daoland programma is uniek in zijn afgewogen methodieken om medewerkers en leidinggevenden te helpen beter te voelen en beter te produceren. Waarom dat interessant kan zijn voor Uw bedrijf blijkt uit onderzoek van de Rand Company naar Acupunctuur in bedrijven. In het reguliere zorg bestel probeert men dit feit al langere tijd onder de mat te schuiven, omdat het laat zien dat hun hoge kosten niet altijd gerechtvaardigd zijn.

Het blijkt dat toevoeging van Acupunctuur aan de zorg voor leiding en werknemers tot aanzienlijke verbetering werkprestaties, vermindering verzuim en beperking medische kosten leid. Goed nieuwsmiles, omdat wij weten dat Acupunctuur gecombineerd met regelmatige bewegingsprogramma’s, teambuilding activiteiten, reizen en meditatie tot nog betere situaties gaat leiden.

Er zijn nog meer zaken dan alleen bijvoorbeeld RSI, stress en vermoeidheid waarvoor bedrijven zorg nodig hebben. We helpen zo ook met de gezondheid van je bedrijf zelf, daarvoor bieden we diverse diensten aan gebaseerd op bijvoorbeeld:

  • de strategieën van Sunzi, Yijing, en andere belangrijke oosterse inzichten
  • het genereren van passende sociale media content voor het vinden van nieuwe klanten en het openen van nieuwe markten, presenteren van producten
  • het ontwikkelen van een passende website
  • Het maken van advertentie campagnes
  • Het trainen van medewerkers als instructeurs voor inhuis georganiseerde zorg.

Onze primaire doelgroep zijn behandelaars, instructeurs, leraren en centra voor persoonlijke en gezondheidsontwikkeling, maar we verwelkomen ook klanten van andere maatschappelijke sectoren.

In het verleden hebben we kleine programma’s verzorgt voor grote organisaties, zoals de Nederlandse bank, Zilveren kruis, Philips e.a. Dankzij 13 jaar onderzoek en ontwikkeling in Europa, China en Mexico zijn we klaar voor het grotere werk. We kunnen zorg bieden, maar ook voor U mensen als zorg ontwikkelaars en facilitators opleiden om u extra kosten te besparen. In-house facilitators zijn goedkoper dan mensen inhuren.

Wilt U met ons samenwerken aan kwaliteit en imago, bel ons dan direct op 0650677883

Welkom