0650677883 renegoris1@gmail.com

Behandelprijzen en behandelduur

behandelprijzen in mijn praktijk zijn heel billijk.

  • Behandelprijzen gaan vanaf 65 euro per keer (acupunctuur, droge naald behandeling, tuina mobilisatie en revalidatie, anmo detox en ontspanning massage, prive les, coaching)
  • voor chronische behandeling ga ik meestal uit van een vaste maximum prijs per maand afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. In veel gevallen is dat de prijs van 4 behandelingen ongeacht extra behandelingen die nodig zijn. die zijn dan automatisch inbegrepen.
  • Acupunctuur facial rejuv behandeling per keer 195 euro
  • overgewicht behandeling 195 euro
  • acupunctuur facial behandeling standaard 2950 euro voor 15x.  extra’s in overleg en dezen worden soms gratis meegeleverd als extra service of als vorm van korting

Als je eigenlijk een pgb nodig hebt dan kunnen we dit voor je aanvragen en alle zorg op maat voor je maken.

Heb je voor jezelf speciale zorg nodig of wil je gewoon goed gezond zijn of blijven, of jezelf regelmatig verwennen, dan stellen we samen een programma op, geheel individueel, discreet, en persoonlijk begeleid op waar jouw vraag naar is.

Het valt af te raden om een extra verzekering voor acupunctuur af te sluiten. de verzekeraars gebruiken dat geld grootdeels voor hun eigen investeringen, topsalarissen voor directie, en organisatie, waardoor je veel te weinig terug krijgt. Bovendien worden behandelaars afgeperst via hun vakverenigingen, en op hoge kosten gejaagd via kwalitatief inferieure programma’s, maar waardoor de zorgkosten onnodig hoog worden. Zorg hoort betaalbaar te zijn.

In vakverenigingen noch regelgeving is er een echte kwaliteitsbeoordeling, net als in de reguliere zorg. Het vakinzicht ontbreekt. Desondanks: Investeren in je gezondheid is essentieel. Het voorkomt hoge medische kosten, stelt veroudering uit, en verminderd moeizame veroudering. Daarom werken we aan de meest voordelige oplossingen, terwijl we met regulier zorg samenwerken.

Call Now ButtonWelkom