0650677883 renegoris1@gmail.com

Behandelprijzen, bijna gratis actie

behandelprijzen in mijn praktijk zijn heel billijk. Ik vind dat geneeskunde van ons allemaal hoort te zijn, en dat dat onder ons gezegd, gratis beschikbaar moet zijn. er zal in deze militant kapitalistische maatschappij een revolutie nodig zijn voor het zo is, maar veel geld vragen vind ik onethisch. Mijn prijzen zijn daarom minimum prijzen. Je mag altijd meer geven.

spirituele vakken

Een geneeskundige is een idealist en neemt genoegen met weinig in komen voor het heil van de medemens. geneeskundige en leraar dat zijn spirituele vakken

Als alle mensen die in mijn praktijk geweest zijn of anderszins mijn werk belangrijk genoeg vinden om het te steunen, me elke maand 3,50 euro over zouden maken via deze link dan kan ik tzt mijn behandelingen bijna geheel gratis aan gaan bieden voor deze groep en noodgevallen. 3-5000 donateurs zijn genoeg om mijn praktijk daarvoor beschikbaar te stellen.

De spelregels

Deze zijn als volgt:

  1. Ik bied je nagenoeg elke week een leuk filmpje aan ter lering en vermaak over alles dat met Chinese geneeskunde te maken heeft.
  2. Voor elke 500 deelnemers gaan mijn prijzen 5,- euro omlaag!
  3. Je verder gratis deelname is gegarandeerd vanaf 3000 deelnemers.
  4. Dan ben je het hele jaar door verzekerd van acupunctuur als je het nodig hebt en op volgorde van beschikbaarheid.
  5. Ga je de Bachelor opleiding doen dan gelden je opleidingskosten voor 20 deelnemers (de rest geld voor andere kosten van andere medewerkers). Bij Healthbuilder fasttracks gelden de leskosten voor 10 deelnemers

ethische zorg

Mijn leraar heeft me goed geleerd wat ethische zorg is

Hoe zitten de behandelprijzen nu in elkaar?

Mijn prijzen zijn steeds in overleg en zijn vaak inkomensafhankelijk. Mensen met een lager inkomen betalen niet meer dan 65 euro per keer of in overleg. Bij chronische behandeling betaal je 240,- vooraf per maand een maximum bedrag ongeacht het aantal nodige behandelingen (tot 2x per week).

Als meerdere familie leden in behandeling zijn dan krijg je een familie prijs in overleg om de kosten te beheersen.

Als je eigenlijk een pgb nodig hebt dan kunnen we dit voor je aanvragen en alle zorg op maat voor je maken.

Heb je voor jezelf speciale zorg nodig of wil je gewoon goed gezond zijn of blijven, of jezelf regelmatig verwennen, dan stellen we samen een programma op, geheel individueel, discreet, en persoonlijk begeleid op waar jouw vraag naar is.

Het valt af te raden om een extra verzekering voor acupunctuur af te sluiten. de verzekeraars gebruiken dat geld grootdeels voor hun eigen investeringen en organisatie, waardoor je veel te weinig terug krijgt. Bovendien worden behandelaars afgeperst via hun vakverenigingen, en op hoge kosten gejaagd via kwalitatief inferieure programma’s, maar waardoor de zorgkosten onnodig hoog worden. Zorg hoort betaalbaar te zijn.

In vakverenigingen noch regelgeving is er geen echte kwaliteitsbeoordeling, net als in de reguliere zorg. Het vakinzicht ontbreekt. Desondanks: Investeren in je gezondheid is essentieel. Het voorkomt hoge medische kosten, stelt veroudering uit, en verminderd moeizame veroudering. Daarom werken we aan de meest voordelige oplossingen, terwijl we met regulier zorg samenwerken.

Wil je meer over over onze bezwaren lezen volg dan deze link

Behandelprijzen, oja, extra!

dao familie

mijn praktijk is een familie gerichte non-profit. Jij als client en leerling bent familie, net als mijn leraar

Je krijgt 5 euro korting voor elke gemaakte afspraak door een verwijzing. Dwz dat als een vriend, vriendin, familie lid, oom, tante, iemand van de straat door jou in mijn  praktijk komt, dan spaar jij 5,-. Heb jij 7 verwijzingen voor mij dan krijg je van mij een gratis behandeling! Zorg wel dat ze jouw naam vermelden, zodat ik het op jouw naam bij kan schrijven. Je mag de verwijzingen ook omzetten in geld of een kado bon als gift voor iemand anders!

Prijzen zijn inclusief relevantie therapeutische massage, Moxa behandeling of cupping, kruiden, healing, relevante oefening.

Altijd veel extra’s dus.

Call Now ButtonWelkom