0650677883 renegoris1@gmail.com

Behandelprijzen en behandelduur

Behandelprijzen in mijn praktijk zijn heel billijk. Ze zijn bedoeld voor elke portemonnee.

  • Behandelprijzen gaan vanaf 70,- euro per keer (acupunctuur, droge naald behandeling, tuina mobilisatie en revalidatie, anmo detox en ontspanning massage, privé les, coaching). Voor de zkerheid besprek altijd je behoeften met me om te zien of ik de prijs bij voorkeur naar beneden aan kan passen.
  • voor chronische behandeling ga ik meestal uit van een vaste maximum prijs per maand afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. In veel gevallen is dat de prijs van 4 behandelingen ongeacht extra behandelingen die nodig zijn. die zijn dan automatisch inbegrepen.
  • Acupunctuur facial verjongings behandeling, face-lift en anti-aging behandeling per keer 195 euro, kuur prijs in overleg
  • overgewicht behandeling 195 euro per keer, kuurprijs in overleg
  • acupunctuur facial of afslank behandeling is standaard 2950 euro voor 15x.  extra’s in overleg en dezen worden soms gratis meegeleverd als extra service of als vorm van korting. Gespreide betaling is mogelijk en als je financiële omstandigheden niet goed zijn wil ik je graag in overleg helpen toch je doelen te bereiken.

Als je eigenlijk een pgb nodig hebt dan kunnen we dit voor je aanvragen en alle zorg op maat voor je maken. PGB’s zijn zeer geschikt als alternatief voor verzekeringen als je echt goede zorg nodig hebt en je kiest voor natuurlijk en holistisch. We kunnen dan in de aanvraag alle zorg die je nodig hebt meenemen en zelfs organiseren.

Heb je voor jezelf speciale zorg nodig of wil je gewoon goed gezond zijn of blijven, of jezelf regelmatig verwennen, dan stellen we samen een programma op, geheel individueel, discreet, en persoonlijk begeleid op waar jouw vraag naar is.

Het valt af te raden om een extra verzekering voor acupunctuur af te sluiten. De verzekeraars gebruiken dat geld grootdeels voor hun eigen investeringen, topsalarissen voor directie, en organisatie, waardoor je veel te weinig terug krijgt. Bovendien worden behandelaars afgeperst via hun vakverenigingen, en op hoge kosten gejaagd via kwalitatief inferieure programma’s, maar waardoor de zorgkosten onnodig hoog worden. Zorg hoort betaalbaar te zijn. Het doel is verbetering van de samenleving, niet het kunnen kopen van een auto door bestuur van een vakvereniging of verzekeraar, laat staan en huis. Dat is immoreel. het zelfde geld voor onze reguliere zorg, de verzekering is 10x zo duur als bij onze zuiderburen, maar de kwaliteit is niet beter. In België betaalt men per jaar ongeveer 90 euro aan zorgpremie. Bovendien zijn er geen wachtlijsten en kunnen Belgen ook ’s avonds naar de huisarts en de tandarts voor het ziekenhuis.

In vakverenigingen noch regelgeving is er een echte kwaliteitsbeoordeling, net als in de reguliere zorg. Het vak inzicht ontbreekt. Desondanks: Investeren in je gezondheid is essentieel. Het voorkomt hoge medische kosten, stelt veroudering uit, en verminderd moeizame veroudering. Daarom werken we aan de meest voordelige oplossingen, terwijl we met regulier zorg samenwerken.

Feit is dat goede zorg in Nederland steeds duurder en onbereikbaarder word. Men geeft gemiddeld zo’n 9-10.000 euro uit per jaar aan zorg. Dat kan veel minder door acupunctuur en massage, en als je meedoet aan ons bijna dagelijkse gongfu sport programma voorkom je al 60-75% van alle ziektes.

Welkom