Jezelf winterklaar maken kan niet wachten

winterklaar

Winterklaar worden is een noodzakelijke stap tegen seizoensgebonden versnelling van veroudering. Ouder worden is een veeleisende klus. Daarom deze post om je aan te zetten tot winterklaar maken. De post voegt toe aan mijn eerdere post vandaag.

De hoeveelheid werk die we moeten verrichten om er ouder uit te gaan zien is net zoveel als de hoeveelheid werk die we moeten doen om te verjongen. Vooral in de herfst en de winter, vandaar het thema winterklaar maken.

Het lijkt zo natuurlijk te gaan dat ouder worden. Maar we moeten er echt veel moeite voor doen. Het zit in onze opvoeding en wetenschap. Er klopt geen bal van. Ik hoop dat ik in de opvoeding van mijn kids een goede tegenstem kan zijn voor sommige dingen die ze op school moeten gaan leren. Jammer dat ik er niet op tijd bij was om een Daoistische lagere school te starten.

Maar goed, gelukkig kan je veel doen tegen verouderen. Ik kan je aardig op weg helpen. Risico vrij. Nouja, een blauw plekje misschien. Mijn behandeling is tenslotte gebaseerd op acupunctuur. Acupunctuur is vanzelf al een licht verjongende techniek, maar in goede handen kan het wonderen verrichten. Kijk hier eens voor meer diepgaande informatie! Het is niet alleen veilig, maar ook effectief.

Enige tijd geleden ben ik begonnen nog een aantal bestudeerde opties toe te voegen aan mijn methodiek, die heeft de directe zichtbaarheid van effect heel erg naar de voorgrond gebracht. Om jezelf winterklaar te maken is niet zo vaak behandeling nodig als voor een hele kuur, maar direct iets in je gezicht zien gebeuren is dan wel heel prettig. Het zou wel heel toevallig zijn als jij bij de 5% van de deelnemers zou horen waarbij het effect niet zichtbaar is. Zoiets komt bij een intake meestal wel al boven, dus loop je ook financieel weinig risico. Je kunt het gewoon eens uitproberen. Een volledige behandeling van anderhalf uur is slechts een kleine honderd euro.

 

Rene

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!
Become a patron at Patreon!