Kiezen voor het Yin Yang Centrum

Kiezen voor het Yin Yang Centrum,

Waarom zou je naar het Yin Yang Centrum gaan als je hulp nodig hebt voor het verbeteren van je gezondheid of het oplossen van verwarring, depressie of pijnklachten? Er zijn zoveel mensen die zeggen dat ze je kunnen helpen…. We hebben een aantal punten voor je op een rijtje gezet:

  1. Het Yin Yang Centrum Daoland staat al meer dan 20 jaar goed bekend voor o.a. Acupunctuur en Massage behandeling van pijnklachten; herstel van ziekte; voorkomen en herstel van veroudering: behandelen van ziekte: coaching in carriere, in sport; bij RSI, stress en burnout; menstruatie klachten, vruchtbaarheidsproblematiek, zwangerschapscoaching en ga zo maar door.
  2. Het Yin Yang Centrum is Nederlands eerste kennis en praktijkcentrum voor studie van Qigong, Taijiquan, Yoga, Meditatie  en Chinese Geneeskunde.
  3. Het Yin Yang Centrum is het eerste centrum voor Daoistische geneeskunde en Wudang Taiji Holistische Sport, Yoga en Qigong Gezondheidsoefening en Interne Alchemie.
  4. Het Yin Yang Centrum leert je alles over voeding, product keuze en smaak ter bevordering van een fitte levensstijl. Je dagelijkse voeding is het enige medicijn dat je ooiot nodig hebt. superfoods, vitamines, medicijnen? Die zijn allemaal zonde van je geld. Het zijn vergiffen die je alleen kiest als laatste redmiddel, waneer het risico van schade opweegt tegen de baten.
  5. Het Yin Yang Centrum is een studiecentrum voor Daoisme, Confucianisme en Boeddhisme
  6. Het Yin Yang Centrum is de leertuin voor het Internationale oriental College voor transculturele geneeskunde. Hierdoor krijg je als gebruiker alles onversneden. Gezonder worden is ook leren over jezelf, samenleving, creatieve expressie, emoties, andere culturen, politiek, filosofie, Geen vervagend taalgebruik, maar gewoon alles lekker helder uitgelegt en samen besproken. Klachten zitten niet tussen je oren , zijn niet van je lichaam als machine, maar van jou als persoon.
  7. In het Yin Yang centrum leer je berter voor jezelf zorgen en een gezondere levenshouding aan, minder egoistisch en meer gericht op het realiseren van een gezonde samenleving in familie, op werk en in de wereld. Dat is Holisme. Holisme laat zien waar gezondheid een keuze en handelen is. Gezondheuid en ziekte overlappen elkaar. Maar ziekte versterkt afhankelijkheid en lijden. Gezondheid bevorderd zelfstandigheid en vrede.

2014-03-25 21.34.47

Het Yin Yang is een Daoland. Hoewel het Yin Yang centrum een hoog gespecialiseerd behandel en leer centrum is, is ons visitekaartje het door ons ontwikkelde Daoland programma dat uniek is in Europa. Het is een sociaal, systematisch voorbereidend programma voor Wudang Gongfu en Geneeskunde. Als leerprogramma bevat het alles dat we nodig hebben voor een lang en gelukkig gezond leven. Het is een verbeter programma voor alle leeftijden en alle gezinten. Het leert je alles wat iedereen je af probeert te leren om meer geld aan je te kunnen verdienen. ons programma helpt je dus zelfstandigheid realiseren. echte gezonde zorg helpt je gezonde zorg door anderen overbodig te maken. In acupunctuur en massage geven we niet alleen heldere uitleg, maar helpen je ook meer uit je behandeling te halen. Onze behandelingen zijn holistisch en kijken naar je verleden en toekomst, je lichaam en je leef omgeving, en we laten je zien waar je meer gaat kunnen dan je mogelijk hield. Onze gezellige klassen zijn bomvol met informatie en oefeningen die direct verandering te zien geven en je helpen je taalgebruik concreter en behulpzamer te maken, en je bewegingen koninklijker, precieser, vrijer, vitaler en geconcentreerder. We leren je meer doen in minder tijd door efficiente meditatie technieken, we laten je zien wat zelfgenezing is en wat vrijkomen van medicatie en slechte gewoontes voor je kan doen. We leren je dat leven een kunst is, en een sport en een wetenschap. We laten je zien dat alle tijd vrije tijd is en dat je leven zin heeft door het langer en beter te maken, waardoor je meer voor je medemens kan betekenen, en voor de natuur.

Kies daarom nu meteen voor een gezonde en complete Holistische aanpak met ons.

Onze behandelingen worden vergoed bij aanvullende verzekeringen, maar kunnen ook afgetrokken worden van de belasting als ze werkzaamheid ten goede komen. Onze prijzen zijn echter ook zonder verzekering gunstig, waardoor Uw gezondheid nooit meer in het gedrang hoeft te komen. Voor bedrijven gelden speciale groepstarieven en organiseren we ook speciale productie en gezondheid bevorderende sport en leer activiteiten, teamwork etc. We zijn altijd bereid tot deelname aan radiao en tv programma’s en zijn niet duur, soms zelfs gratis. We doen graag overal aan mee, als het maar mensen, dieren, planten en de aarde ten goede komt.

Liked it? Take a second to support Yin Yang Centrum on Patreon!