2016, Jaar van de Aap

2016 Jaar van de aap

het-jaar-van-de-aap-2016-1451639923

Ieder jaar bied ik rond het Chinese nieuwjaar een vrij toegankelijke ceremonie en introductie in het nieuwe jaar. Dit jaar zal de ceremonie op maandag 22 februari gegeven worden en het zal beginnen om 1900 uur. Iedereen is uitgenodigd om mee te doen. De deur gaat open vanaf ongeveer 1800 uur, waar u de bouw van het altaar voor de ceremonie kan ervaren. Het is die dag ook de dag van het Lantaarn Festival in de Chinese cultuur. Als je een kaars kunt meenemen zullen wij deze kaarsen samen als onderdeel van de ceremonie op de straat aansteken. Een ieder kan ook wat snacks mee nemen om gezamenlijk te delen als onderdeel van de ceremonie, maar U kunt ook uw muziekinstrumenten mee nemen om gedurende de ceremonie mee te spelen.

Op de avond zal ik een inleiding geven over de Chinese begrippen van de tijd en wat dat voor ons betekent, Ik zal de ceremonie introduceren. Het betreft een ceremonie om geluk en gezondheid voor 2016 te vragen. De Ceremonie is van Daoïstische herkomst en is bedoeld om geluk en eenheid in het jaar van de aap te brengen. We zullen de avond op dv opnemen en de opnames uploaden naar onze 3 Youtube Daoland kanalen en onze Flipboard Magazine Daoland. We zullen de ceremonie opdragen aan onze persoonlijke fortuinen en om ons gezondheid te bieden in 2016, maar zeker ook voor de wereldvrede en geestelijke gezondheid in het oplossen van de problemen waaraan de wereld lijkt bloot te staan.

IMG_8534
Hieronder bieden ik een aantal algemene gegevens over het jaar van de aap:

  • 2015 is een yang vuur en water aap jaar
  • Heavenly stam van yang vuur
  • Aardse tak van yang water aap
  • Vorig jaar was een yin geit jaar
  • Het volgende jaar 2017 zal een rode vuur Fenix ​​jaar zijn die start op 3 februari

Inleiding: Chinees Nieuwjaar
Chinees Nieuwjaar is het grootste evenement in de Chinese wereld. Chinezen vieren Chinees Nieuwjaar voor 15 dagen tot aan het Chinese Lantaarn Festival. De Chinese Nieuwjaarsdag is de dag van gezinshereniging. Chinese tv-stations bieden veel speciale Nieuwjaar programma’s. De meeste Chinese wakker te blijven tot het horen van het geluid van vuurwerk aan het Chinese Nieuwjaar te verwelkomen. Op het Chinese Nieuwjaar Day, mensen willen begroeten met die “Gong Xi Fa Cai” (恭禧 發財), wat betekent “gelukkig nieuwjaar.” Het betekent ook “succes wensen / welvaart.” Een grap gaat rond dat een leuke manier om te reageren op iemand die je begroet met “Gong Xi Fa Cai” is om te zeggen, “Hong Bao Na Lai” (Rode envelop aub).
Het is ook gebruikelijk om mensen horen zeggen: “Zhu nǐ hǎo Yun” (祝 你 好运). zhù nǐ, betekent “wensen u” en hǎo Yun betekent “geluk”. Er zijn verschillende andere manieren om iemand veel geluk voor het Chinese Nieuwjaar te wensen. Zij omvatten “Gōnghèxīnxǐ, Zhu shēntǐ Jiankang, Shiye FADA” (恭 贺新禧, 祝 身体 健康, 事业 发达), wat betekent “Gelukkig Nieuwjaar, ik wens u een goede gezondheid en duurzame welvaart,” en “Zhu láinián hǎoyùn, Bing qǔdé Geng DA de chéngjiù “(祝 来年 好运, 并 取得 更大 的 成就), wat betekent” veel geluk en veel succes in de komende nieuwe jaar. ”
In de Chinese cultuur worden rood, geel en groen beschouwd als lucky kleuren. Rood is de Chinese nationale kleur en vertegenwoordigt geluk, schoonheid, succes en geluk; geel symboliseert royalty en de macht van de troon; en groen symboliseert geld. In wuxing theorie is rood vuur, geel goud en is bron van voedsel, moraal en goud, groen is het leven. Dao word vergeleken met hemelsblauw, die wordt beschouwd als de meest waardevolle kleur azuurgroen. Geassocieerd met Qingyang 清 羊 (azuurblauwe geiten) en ook met 请 阳 (duidelijk yang), dat is de aard van Dadao 大道, grote dao. Vanaf hier zien we de zinvolheid van een geit jaar zoals vorig jaar, want het is een niet azuurblauwe geit omdat geiten zijn altijd yin.
Chinese decoratie van het Nieuwe Jaar
Voor het Chinese Nieuwjaar worden vaak rode versieringen opgehangen in huizen, in de winkels en in de openbare ruimtes. Vaak zullen mensen pioenen weergegeven, genaamd de “Bloem van rijkdom en eer,” in hun huizen om geluk en voorspoed te brengen in het komende jaar.
Mensen dragen ook rood tijdens de vakantie festivals en feesten, omdat het wordt verondersteld te helpen boze geesten en slechte fortuin af ​​te weren . En, natuurlijk, de enveloppen gevuld met geld die worden gegeven als geschenken tijdens het Chinese Nieuwjaar zijn rood – en versierd met geel.
Het eerste wat je moet doen direct na het ontwaken in de ochtend van Chinees Nieuwjaar dag voor oude Chinese is naar de deur en op weg rotjes te openen. Deze dag, 8 febr 2016, hebben de Chinese niet geslapen in het Chinese Nieuwjaar vooravond en wacht tot het Chinese Nieuwjaar dag komen na een paar dagen van het huis schoonmaken van het oude jaar uit te komen. Zodra middernacht voorbij is, moeten mensen thuis in staat zijn om het geluid van vuurwerk een na de ander te horen. Het zet aan tot de geboorte van het nieuwe jaar en het wegjagen van geesten en demonen mensen de neiging om alvorens mee te nemen uit het leven in het jaar.
9 februari: De tweede dag van het Chinese Nieuwjaar is het Son-in-Law Day. Veel Chinese families aanbidden de God van Land elke 2e en 16e maan-dag. Dit is de eerste keer van het jaar aan de God van Land aanbidden met dierlijke aanbod en vraag naar veiligheid en geluk. Sommige Chinese zal bol te eten omdat zijn vorm zoals oude Chinese geld – goudstaaf. De grote gebeurtenis voor deze dag is dat een getrouwde vrouw haar moeder naar huis kunnen terugkeren. Meestal, zal van de pasgetrouwde vrouw broeder is gekomen om haar zus mee naar huis nemen in de ochtend. De man moet zijn pasgetrouwde vrouw begeleiden naar ouders-in-law te zien. Zeker, de gehuwde vrouw moet rode enveloppen voor te bereiden op haar ouders, neefjes en nichtjes. De lunch is hun reünie diner. De echtparen zal verlaten na 03:00. Lange tijd geleden, zal getrouwde vrouw terug te brengen een paar van suikerriet en een paar kippen. Suikerriet staat voor de zoete huwelijk leven. De kip staat voor meer kinderen.
10 februari: De derde dag van het Chinese Nieuwjaar is de Muizen Wedding Day. De derde maan-dag van het jaar is Red Dog dag volgens Agenda Chinese Farmer’s. Red Dog is de naam van de God van Anger, die pech brengt aan mensen. Dus mensen niet graag om uit te gaan op deze dag. Ze zeiden dat als mensen willen werken op deze dag, zullen ze niet veel vooruitgang te krijgen. Daarom is de Red Dog dag is een goed excuus voor mensen die rust nodig hebben. Ze zeiden ook dat mensen het licht moet worden in- en gaan vroeg naar bed, want de avond is de Muizen van de Dag van het huwelijk en we moeten ze niet storen. De andere gezegde is dat we willen het donker te maken, zodat de muizen moeite hebben met het maken van de bruiloft, die kan vertragen fokken muizen. In de oude boer de samenleving, zullen de mensen een paar van rijst of cake achter in de hoek van een kamer voor de muizen ’s nachts.
11 februari De vierde dag van het Chinese Nieuwjaar is het Welcome Home Day aan de God van de kachel. Op de 24e van de 12e maanmaand, De God van Stove ging terug de Hemel zijn plicht, dat is de Farewell Day melden. De God van Stove zal het huis terug te keren op de 4e maan-dag van het Chinese Nieuwjaar. Omdat de hemel is ver weg van de aarde, zal het bijna een dag voor de God van Stove nemen om af te reizen naar de keuken Chinese familie. De God van Stove moet de Hemel in de ochtend vertrekken. Hij zou mensen huis in de middag aankomt. Daarom zal de welkomstceremonie in de middag. Deze zelfde aan de Farewell dag, Chinese bereiden dierenoffers, fruit, voedsel, cake en wijn aan de god van Stove aanbidden. Na de welkomstceremonie, zal de Chinese familie voetzoeker aan de God van Stove terug in het huis van harte welkom te verkennen.
12 februari de vijfde dag van het Chinese Nieuwjaar is het Welcome God van Rijkdom Day. Veel zakelijke winkels willen heropenen op deze dag. Na 4-daagse vakantie, mensen zijn bereid om terug te gaan aan het werk. De meeste van de bedrijven zullen zaken te openen op de 5e maan-dag. Veel Chinese selecteert u altijd een gunstig uur van Calendar Chinese Farmer’s om het bedrijf te openen. Bedrijf eigenaren die het geloof in religie zal de Goden van Rijkdom te aanbidden met het offeren van dieren voor het openen van het bedrijfsleven. Na de ceremonie, zullen ze een lange voetzoeker ontploffen om de aandacht te krijgen. De leeuwendans team wil parade op de straat met het geluid van trommels, bekkens en voetzoeker. Ze wachten de winkels om hen uit te nodigen voor een leeuwendans voor de opening business. Dan leeuwendans team wens de winkel hebben een bloeiend bedrijf in welvaart het hele jaar door te brengen en te koesteren. Dus zullen zij beloond worden een rode envelop van de eigenaar van de winkel na de voorstelling. Soms, kunnen we zien dat iemand het dragen van de God van de mascotte van de rijkdom aan Rode Envelop vragen vanaf de opening winkels. Veel winkeliers zijn terughoudend om weg te geven de Rode Envelop. Maar geen enkele winkel wil de God van Rijkdom weg te verdrijven.
13 februari: De zesde dag van het Chinese Nieuwjaar is de Clear-Water Grandmaster Day, ook wel de Varkensgod Dag. Deze dag is de sterfdag van de Helder-Water Grootmeester. De Meester was een monnik tijdens de Song-dynastie. Hij bad voor de regen vele malen om mensen te redden tijdens de droogte. Hij overtuigde mensen om vele bruggen te bouwen en om bomen te planten. Veel wonderlijk gebeurtenissen gebeurden na zijn dood. Eens leefde hij bij Helder Water Steen berg. Dus noemden men hem Clear-Water Groot Meester. Zijn tempel zal een grote ceremonie op deze dag hebben. Veel mensen zijn nog steeds op vakantie en gaat naar de ceremonie om deze bij te wonen. In de agrarische samenleving vóór de invoer van toiletten, en nog steeds veel voor in het Chinese platteland, Chinese boeren riep iemand aan de mestput elke 3 tot 5 dagen te reinigen. Dit is de dag om de mestkelder reinigen. Vandaag de dag, gebruikt men deze dag voor het schoonmaken van de kamers.
14 februari: De zevende dag van het Chinese Nieuwjaar is de Mensen Dag. Volgens de Chinese scheppingsmythe maakte Huanü-godin met een slangen lichaam (2852-2738 voor Christus) diverse wezens± kip op de eerste dag van de eerste maanmaand, hond op de 2e dag, schapen op de 3e dag, varken op de 4e dag, koe op de 5de dag paard op de 6e en mens op de 7e dag. De godin maakte voor het maken van mensen gebruik van modder vermengd met geel zand en water. Ook leerde ze de mens over het huwelijk, zodat mensen zich kunnen voortplanten. Daarom is de 7e maan-dag van het jaar de mensen verjaardag. Bijna geen enkele Chinees viert deze dag nog. Sommige mensen eten engelenhaar noodles. De lange noodle staat voor een lange levensduur. voordat Chinese dit deden aten ze zeven groenten (selderij, herderstasje spinazie, groene ui, knoflook, bijvoet en witte kool) op de mensen dag, die boze geesten en ziekte kunnen afstoten.
15 februari: De achtste dag van het Chinese Nieuwjaar is de voltooiing van de feestweek. De vakantie voor de overheid en het bedrijfsleven bedrijf eindigt op de 5e maan-dag. Maar sommige mensen nemen lange dagen uit tot 8 maan-dag. De Voltooiing Dag betekent dat mensen moeten terugkeren van de vakantie en ze gaaan weer aan het werk. Al het vlees en cake voorbereid voor Chinees Nieuwjaar moeten op deze dag op zijn. Alles moet terug naar normaal. De 8e maan-dag van de eerste maand is ook de geboortedag van Yen-Lo King, die is koning van Legendarische 5e helle paleis. De 5e paleis van de hel is in het gelegen in de noord-oostzijde van de grote verzengende en branden stenen in de zee. De koning van dit 5e paleis is Renle Jing. Het paleis 64.000 vierkante mijl groot. Het bevat 16 afdelingen met kleinere hellen. Renle Jing had de leiding over het eerste paleis van de hel. Hij stuurde mensen die overleden aan onrecht terug naar de menselijke wereld om een ​​kans te hebben topt het opruimen van de onjuiste beschuldiging. Daardoor werd hij gedegradeerd naar de vijfde paleis van de hel.
16 februari: De negende dag van het Chinese Nieuwjaar is de verjaardag van Jade Keizer, Koning van de Hemel. Jade Keizer, Koning van de Hemel. Volgens Daoisme, de Jade Keizer woont in de 33 de hemel en betreft het 33 hemelen; dus hij is de koning der hemelen. Jade Emperor is een vegetariër. Om zijn verjaardag te vieren, Chinese bereiden drie bundels van lange noodle, drie kopjes met groene thee, vijf verschillende soorten fruit en zes verschillende soorten droge groenten te aanbidden Jade Keizer. Maar mensen ook voorbereiden vijf dierenoffers, verschillende zoete taarten en gebak schildpad (schildpad is een symbool van een lang leven) op een andere tafel voor Jade Emperor’s voogd soldaten. Oprechtheid te laten zien, veel mensen nemen een bad op de 8e maan nacht, dan wachten tot de eerste minuut van 8 maan-dag aan de ceremonie met hun schone lichaam te beginnen. Na de ceremonie, de Chinese ontploffen het vuurwerk. Daarom hebben we de verstrooide geluid van voetzoekers kan horen van middernacht tot zonsopgang. De tempel van de Jade Keizer zal worden druk als het Chinese Nieuwjaar dag sinds de nacht van 8 maan-dag voor die mensen niet in staat om de aanbidding evenement thuis te houden. Voor hetzelfde doel, Chinese bidden altijd voor meer geluk, veiligheid, gezondheid, liefde of geld, wanneer ze de tempel te bezoeken.
17 februari: De tiende dag van het Chinese Nieuwjaar is The Eating Day. Op de volgende dag van de verjaardag van de Jade keizer, zijn er veel voedsel links van ceremonie van de verjaardag. Mensen moeten zorgen alle gebruikte plantaardige, dierlijke scarifies, gebak en fruit te nemen op de 10e maan-dag van het jaar. Dit is een uitgebreide feesten van de verjaardag van de Jade Keizer.
18 februari: De elfde dag van het Chinese Nieuwjaar is de Pauze dag.
19 februari: De twaalfde dag van het Chinese Nieuwjaar is de Diarree Dag. Als mensen nog steeds feestelijk eten zullen ze waarschijnlijk diarree ontwikkelen. Veel mensen beginnen voor te bereiden op het lantaarnfestival.
20 februari: De 13e dag van het Chinese Nieuwjaar is verjaardag van de dood van General Guan Yu. Sommige Chinezen zullen de tempel van General Guan bezoeken om te bidden voor de veiligheid en het geld geluk. Guan Yu was een generaal in drie koninkrijken periode (2211-263 AD), na het einde van de Han-dynastie. Hij doodde een ´bad guy´ en vermomde zich met een rood gezicht. Hij hielp zijn vriend en probeerde de Han-dynastie te herstellen . Mensen herinneren zijn moedige en bekwame vechten voor gerechtigheid, trouw aan vrienden, het geloof en de daden van rechtvaardigheid. Maar hij eindigde onthoofd. Na zijn dood zou zijn Lingshen niet afgevoerd zijn en zijn beeld van God verscheen in de lucht meerdere malen. Mensen aanbidden General Guan Yu om kwade geesten af ​​te weren.
21 februari: De 14e dag van het Chinese Nieuwjaar is The Lantern Decoration Day. De dag voor de Lantaarn Festival, zal het Lantern display podium te bouwen op de open plein aan de voorkant van tempels. Mensen zullen hun ontworpen lantaarn om de weergave podium voor de wedstrijd te brengen. Het maken van de delicate lantaarns kan misschien meer dan een maand in beslag nemen. De oude lantaarn heeft een kaars in om het licht te houden. Kaars kan brand veroorzaken. lantaarn van vandaag wordt belicht door de elektriciteit. Daarom hebben mensen nodig om de lantaarn te testen ’s nachts. Als er mensen een voorstelling op de Lantaarn Festival zal bieden zullen ze repetitie op deze dag hebben.
22 februari: De 15e dag van het Chinese Nieuwjaar is de Lantaarn Festival. Het Chinees Nieuwjaar Festival zal eindigen bij de Chinese Lantern Festival. Maar de displays van de lantaarn shows zal duren voor nog eens 20 tot 30 dagen. De Lantern Festival wordt ook wel Shang Yuan (hogere periode van het jaar) Festival in taoïsme. Deze dag is de verjaardag van de Hemel Officer die menselijk geluk zegent. Zoveel mensen hebben een aanbidding ceremonie thuis en sommige gaan naar Daoïstische tempel bidden voor geluk. Yuan Xiao Festival is een traditionele Chinese festival terug naar de Han-dynastie gaan van meer dan 2000 jaar geleden. Er is een verhaal over de Lantaarn Festival. Een mooie hemelse vogel vloog in een dorp en werd gedood. De God van de hemel was erg boos en wilde plat te branden het hele dorp op de 15e maan-dag. Een wijs man geadviseerd elke familie hangen kaars lantaarns rond het huis, gedragen lantaarn op de straat, branden brand naar buiten om vuurwerk ontploffen in de 15e maan nacht. De soldaten van de God van de hemel zag het dorp in brand stond uit de hemel, en keerde terug naar de hemel. Het dorp overleefde en mensen blijven de lantaarn activiteit op deze dag elk jaar. Deze dag bieden we ceremonie. Het is een maandag! Vergeet niet om te komen en delen van de gratis evenement!
De voorbereiding op de Chinese New Year festival te vieren begint rond 8 dag van de 12de maanmaand. De laatste dag van het Chinese Nieuwjaar festival is op de 15e dag van de eerste maanmaand. Dat betekent dat het is vereist ongeveer drie weken naar het festival en 15 dagen voor te bereiden om het te vieren. Vanwege de aard van het nieuwe festival jaar in China Chinese mensen de neiging om te denken dat onze winter hollidasy periode, met inbegrip van kerstmis en nieuwjaar zijn ook een feest, net zoals we de neiging om gelijk 8 februari met 1 januari. maar het is niet. Voor veel mensen Chinese nieuwe jaar is net als een verjaardag periode.
Het verhaal van de Chinese dieren tekenen
Once upon a time, de 12 dieren maakten ruzie over de volgorde van de cyclus. Omdat iedereenhet voortouw wilde nemen, werd er geen besluit genomen. Tenslotte hebben de dieren ingestemd met de Jade Keizer, de heerser van alle onder de hemel te vragen om tot de volgorde te beslissen . De Jade Keizer besloten om een ​​wedstrijd te houden. De dieren zouden een rivier over moeten steken, en de positie van elk dier in de cyclus zou door zijn finale plaats in de race geplaatst worden. In die tijd waren de kat en de rat zeer goede vrienden. De kat wilde een goede positie in de cyclus vinden, maar hij was een slaperig hoofd. Dus de kat vertelde de rat om hem wakker te maken op de volgende ochtend. De rat beloofde om dit te doen, maar de volgende ochtend was hij zo enthousiast over de wedstrijd dat hij vergat om de kat wakker te maken. Daarom zit de kat niet in de lijst van dieren.
Alle andere dieren verzamelden zich bij de oever van een rivier, en de wedstrijd begon. De rat sprong in het oor van de os zonder opgemerkt te worden. Net zoals de os ging over naar de andere kant van de rivier te bereiken, de rat sprong uit zijn oor, won de race en werd het leidende teken van de cyclus. De os werd de tweede, en de anderen bereikten ook de bank een na de ander. Het varken, lui en traag, eindigde laatste. De kat werd niet wakker, totdat de race over was, maar toen was hette laat, en hij was niet in staat om deel uit te maken van de dierenriem cyclus. Vanaf dat moment zijn de kat en de rat vijanden. De kat heeft een hekel aan de rat zo veel dat elke keer dat de kat de rat achtervolgt en probeert de rat te doden.
Hoe is het karakter van de Monkey?
Apen worden vaak beschouwd als fun en liefdevolle personen die altijd vrolijk en energiek. de meest beroemde voorstelling van de aap is echter het verhaal van de Monkey Koning. Het goddelijk wezen dat altijd zelf in de problemen raakte. Monkey mensen zijn erg slim. Geef een aap een saai boek om te lezen en hij zal het veranderen in een gebeurtenis. Beter nog, zal hij iedereen uit te nodigen om het gratis mee te beleven! Monkey mensen worden beschouwd getalenteerd, creatief en vrijgevig te zijn. Als je naar een feestje gaat, dan heb je daar apen in het middelpunt van de belangstelling. Hun charme en humor is de sleutel tot hun populariteit.
Gezellig en diplomatieke omdat ze kunnen worden weergegeven, kunnen ze bedrieglijk zuijn soms – ze verbergen hun meningen van anderen onder hun vriendelijkheid. Maar ze niet hun emoties te verbergen. Je kunt waarschijnlijk vertellen hoe een aap zich voelt vanaf een mijl afstand – ze willen dat iedereen weet hoe gelukkig of depressief ze zijn.
Monkey mensen zijn heel goed in het oplossen van problemen. Waar je ook bent, wie je ook mag zijn, als je hebt een probleem pak de telefoon en bel-a-Monkey. Monkeys weten hoe om nauw samen te luisteren en oplossingen uit te werken op hetzelfde moment. En omdat nieuwsgierigheid Monkeys ‘, ze hebben meestal een grote dorst naar kennis. Toch hebben ze weinig scrupules – ze kunnen soms onredelijk zijn, en ze hebben de mogelijkheid om zichzelf en iedereen om hen te overtuigen om te geloven dat ze de juiste dingen doen.
Sommigen zeggen dat apen egocentrisch, sommigen zeggen dat ze opportunistisch zijn, sommigen zeggen dat ze zijn sluw, maar apen kunnen er niet wakker om liggen – omdat ze ook onverschillig zijn. ze zijn niet erg goed in gevoel, maar ze zijn goed in acteren van gevoelens. De aap heeft een goede kans om de beroemd of bekend te worden. Wat ze ook doen, zullen hun charme en geluk hen succesvol maken. Als vrienden zijn ze zowel loyaal en toegewijd, als geliefden, kunnen ze gepassioneerd en toch wispelturig zijn – ze kunnen gemakkelijk vallen in de liefde, maar zal moe van de relatie te krijgen en op zoek naar een andere. De meeste apen hebben één grote wens, die voor snacken wat en wanneer ze maar willen.
Hoe de aap leeft gerelateerd tot anderen
de Rat en Monkey zijn een van de beste combinaties. Misschien omdat ze beiden delen in een soort van aaseter zijn.
de Os en aap doen het heel goed. Zij verenigbaar en stabiel. De os trekt het geheel wel wat op zijn plaats.
de tijger en aap als ze mengen hebben een sterke waarderende lichamelijkheid. Deze twee maken gretig geliefden.
de relatie tussen Konijn een de Aap is een van vermaakt zijn
De Draak wordt ook wel de vliegende aap genoemd, en vele apen vergelijken zich graag met de draak. Maar ze zijn in feite zeer verschillend. de aap is een licht wezen. de draak …, nou ja, ondanks de verschillen, zullen ze het prima doen.
The Slang en de aap vormen een veranderlijke relatie, veel hangt af van de aap.
Voor het Paard en de aap in verband te veel wordt afgeraden.
De aap jaar volgt de geit jaar, maar hun relatie tussen elkaar is meestal ongedwongen en vluchtig, zo niet opportunistisch.
Apen onder elkaar zijn goede metgezellen en kunnen in totale medeplichtigheid met elkaar leven.
Met de Haan of Fenix weet ​​niemand het echt. ze zijn alltwee zowel impulsief en wat territoriaal, maar het kan werken.
Voor de Hond zou de aap gemakkelijk als een folteraar kunnen voelen. Dus de hond moet enige terughoudendheid tegen de aap houden. De hond zou kunnen lijden als het zich over geeft aan de aap.
Varkens en apen bewonderen elkaar vaak.
Hoe je aap jaar gaat worden?
Het jaar is verdeeld in twee aspecten: de persoonlijke en de wereld. de personal is de wereld die we ervaren dag tot dag. De wereld is de invloeden die we ervaren van dag tot dag uit de wereld-gebeurtenissen, media, enz.
We moeten niet vergeten dat dit een jaar waarin vuur en water op elkaar inwerken. Het kan een periode van non-communicatie waar niets lijkt te gebeuren of het kan een jaar dat staat onder druk. Het hangt allemaal af van de apen in de controle. Monkey jaren zijn veel over ego strijd. De positieve en negatieve kwaliteit van de Aap Jaar 2016 uitmonden in een jaar waarin alles kan gebeuren. Het heeft weinig zin bij het opslaan van goederen of het plannen van iemands leven. De invloed van de Monkey zet alles in beweging. Dingen krijgt volbracht, maar grotendeels door middel van persoonlijke en individuele inspanningen. Bewegingen, Groeperingen, politieke omwentelingen of revolutie, zal het niet worden in de loop van dit jaar. Een rommeltje wellicht wel.
Dit brutale dier barst van de uitbundigheid, waardoor een bliksemsnel tempo en fantastische motivatie bestaat. The Monkey verhoogt communicatie dmv humor, en dit helpt ons door stressvolle tijden met gratie en gemak. Zakelijk gezien bloeit alles op en risico’s hebben de neiging om de pan uit te springen. geschenk van de Monkey’s is de mogelijkheid om onconventionele oplossingen voor oude problemen te vinden. Durf om anders te zijn kan leiden tot success. Praten kan snel en glib zijn, dus wees alert op bedrog.
Hoewel een levendig, optimistische en progressieve jaar, waar de financiën, politiek, en vastgoed een opleving zou moeten zien, zal er een besloten onderstroom van onveiligheid zijn. Iedereen wil de slimste hoek werkt, de beste deal, en win groot. Er moet echter zakelijke beslissingen maakte dit jaar zijn gebaseerd op feiten, niet emotie. Problemen en kansen in overvloed, dus niets van dit jaar moeten voor lief worden genomen, zowel politiek, financieel, professioneel, in eigen land of emotioneel.
Nu is de tijd van moed, actie, anarchie, en ware toewijding aan de wildste van regelingen nog, een tijd om nieuwe inspanningen te beginnen, want ze zijn voorbestemd om te slagen onder invloed Monkey’s. Maar een woord aan het verstandig: wie kan hangen op voor de wilde rit, slim af het vertrouwen-bedrieger, en bluffen hun weg door zal ongedeerd komen. Degenen die saai of traag van begrip zijn kan niet omgaan met de stress zonder er van streek uit te komen.
Op individueel niveau, ga verder met je leven. Het jaar van de Aap 2016 is een tijd die door het bedrijfsleven gezien word als riskant, hoewel men er wel de zaden van ongeplande succes legt. het loopt over van de ideeën, omarmen de inventieve oplossingen, en ga vooral niet terug kijken.
De hond en het paard zal waarschijnlijk de moeilijkste tijd in een aap jaar. Maar paarden die het voortouw nemen zal goed doen. Als u een yin teken bent kunt u zich misschien gemakkelijk voelen onderdrukt of bedrogen, of je zou een beetje te veel zorgen kunnen maken over de springerige gebeurtenissen op het wereldtoneel.
Voor de Ratten, draken, en Monkeys 2016 brengt charme en vertrouwen. het jaar zal onstabiel maar dynamisch voelen! Het gaat om een ​​positief jaar voor geiten, konijnen, Ox, die verbetering zal zien op alle gebieden van het leven. Progress eindelijk! het zal een spannend jaar voor Hanen / fenixes and Horses zijn. Het leven zal ze te presenteren met dilemma’s en bedrog, maar het zal worden stimulerend! De meeste problemen zullen naar Tigers komen, slangen, beren, honden in 2016. De tijger zal een sterke focus nodig hebben, en objectiviteit brengt de beste resultaten.
Vergeet niet dat dit jaar de individuele inspanning en degenen die hun vertrouwen in de groep collectief zal worden geconfronteerd met teleurstelling zal belonen.

Om uw hemelse schenking te begrijpen is het goed om uw hemelse stam, of zonne-kracht te begrijpen:
Als het jaar eindigt op 0 is Yang Metal.
* Als het jaar eindigt op 1 is het Yin Metal.
* Als het jaar eindigt in 2 is Yang Water.
* Als het jaar eindigt in 3 is het Yin Water.
* Als het jaar eindigt in 4 is Yang Wood.
* Als het jaar eindigt op 5 is het Yin Wood.
* Als het jaar eindigt in 6 is Yang Fire.
* Als het jaar eindigt in 7 is het Yin Fire.
* Als het jaar eindigt in 8 is het de Aarde van Yang.
* Als het jaar eindigt op 9 is het Yin Aarde.
Als je een Aap bent heb je kans dat je oppulent yang  u zal helpen de kwetsbaarheid van yin te missen, dat betekent dat je onwetendheid uw grootste vijand zou kunnen zijn. Je moet begeleiding te accepteren. In het algemeen zal een dier dat leeft in haar eigen jaar meer moeite te hebben, maar de apen hebben de neiging om hun problemen niet in de gaten te hebben. Uw goed hart zou veel problemen op kunnen lossen , maar niet de hele tijd.

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!
Become a patron at Patreon!