Acupunctuur vergoeding 2015 – ZorgWijzer.nl

Vergoeding voor je acupunctuur behandeling?

Het Daoland programma is een programma voor medische zelf-opvoeding. Het wil deelnemers helpen hun eigen zorg te regelen. Zelfopvoeding is niet zomaar trainen, zoals yoga doen of qigong, maar het is in de volledigheid van je training en de methode van je training. Massage dient voor dat waar je net zelf niet bij kan komen, en Acupunctuur voor nog wat meoilijkere issues. Voedings oefening is natuurlijk essentieel. Van Calorieën tellen is de wereld alleen maar dikker geworden, dus is het tijd om naar belangrijkere zaken te kijken, zoals jezelf in je eetgedrag. Medicijnen… nah, als het even kan beter voorkomen. Ook kruiden/medicijnenen/superfoods zijn gevaarlijke middelen. Niet te vergeten de handelaars in superfoods. Ze rijden in te mooie auto’s dus hebben ze teveel belang bij de continuïteit van je nood.

Ik was vandaag voor een tetanus injectie (dat kan ik zelf niet doen) en sprak met de behandelend arts waarom er geen medische gegevens over me zijn. Chinese geneeskunde is een vorm van leren zelfregulerend met je biologie om te gaan. Eenmaal geleerd kun je je chemie iop een eenvoudige manier hacken en de meeste klachten voorkomen of oplossen. Biologie is niet zo moeilijk (Dao). De arts had er nooit aan gedacht dat symptomen in zich de oplossing dragen om het probleem op te lossen. zo vertrouwt men op testen.

Ben je nog niet zo ver dan wil je natuurlijk acupunctuur van iemand die je lichaam begrijpt.

Veel mensen zijn financieel ook afhankelijk van hun verzekering. Onvoldoende zelfzorg zorgt voor minder presteren in familie en carreire. Wie vergoedt Acupunctuur in 2015? Op ZorgWijzer.nl vind je een overzicht met vergoedingen voor Acupunctuur per zorgverzekeraar.

Bron: Acupunctuur vergoeding 2015 – ZorgWijzer.nl

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!