Ben je al donor of sponsor van Daoland Gezondheidszorg?

Ben jij al sponsor van Daoland Gezondheidszorg? Mensen die me al langere tijd kennen weten dat ik erg begaan ben met de ontwikkeling van een volwaardige gezondheidszorg op basis van Chinese Geneeskunde en Gongfu, ja, ook met insluiting van Chinese yoga, qigong, meditatie, spiritualiteit etc.

Vindt jij dat ook een goed idee om te ontwikkelen? Er zijn talloze redenen om ja te zeggen. Stel je voor dat iedereen op een natuurlijke en betaalbare manier gezond kan zijn, door eigen inspanning, met minimale hulp en zonder dure verzekeringen nodig te hebben. Dat betekend dat geneeskunde bijna gratis word! Ik denk dat dat een belangrijk extra zou moeten zijn voor lid zijn van een moderne samenleving. Het is slechts een issue van ontwerp en uitvoering, en het zou prima samen gaan met het idee van bijvoorbeeld een basis inkomen, gratis huisvesting, rechtvaardigheid etc. Dat is mijn droom waar ik aan werk.

Ik ben enige tijd geleden begonnen met het opzetten van een patreon account waar mensen voor een klein maandelijks bedrag bij kunnen dragen aan de ontwikkeling en promotie van het programma, en dus aan het meer leefbaar en betaalbaar maken van de maatschappij. In ruil daarvoor produceer ik interessante vlog berichten en artikelen over allerhande onderwerpen. Toekomstige deelnemers aan het programma zullen ook inhoudelijk bijdragen, en wellicht tot geheel nieuwe onderwerpen leiden. Hierdoor zal het niet langer Chinese Geneeskunde en Gongfu heten maar wereldcultuur geneeskunde!

Klinkt dat goed? De vlog site biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren bij te dragen, vanaf ongeveer 3 of 5 euro/dollar per maand al, dat is nog geen 36 euro per jaar! enkele plannen die het mogelijk maakt is gratis lessen en gratis acupunctuur, verjongingsbehandelingen voor mensen met medische nood! Maar ook gratis opleidingen.

Denk jij ook dat ik iets goed aan het opzetten ben? Begin me dan vandaag nog te steunen, en link naar mijn donatie pagina en teken in op het niveau dat voor jou het beste is! Ik ga mijn best doen nog betere kwaliteit te brengen!

warme groet van Rene Goris, en alvast bedankt.

p.s. ik ben bezig een nieuwe introductie film te maken, ook in het Nederlands! Maar de site als geheel is het Engels omdat Daoland healthcare bedoelt is als internationale samenwerking!

 

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!
Become a patron at Patreon!