Daolander paspoort campagne en SBS6 Teletips

DAOLANDER PASPOORT CAMPAGNE EN SBS 6 TELETIPS

Op zondag 18 januari is de uitzending van SBS6 Teletips waarin een item over het Yin Yang Centrum Daoland aan bod komt. We hebben hierover al aandacht gegeven op onze faceboek pagina (zoek Yin Yang Centrum-Daoland op faceboek en friend us!) In deze uitzendig beginnen we met de verkoop van proef abonnementen voor ons zorgplan. In dit plan kun je voor 60 euro per maand gebruik maken van een groot scala aan diensten door samen een beetje te delen. Lees er hier meer over! Lees daar ook hoe je tien euro extra korting kan realiseren voor iemand die je deze korting schenkt.

Wij hopen als team op een overdonderend succes. Kijk bijvoorbeeld bij onze agenda Amsterdam om te zien hoeveel extra mogelijkheden het programma schept! We hebben de agenda al in twee geknipt. Je krijgt echt heel veel voor het paspoort. Je krijgt een sport programma en een verwen en/of behandelprogramma voor een prijs die nagenoeg gelijk is aan die van de gemiddelde sportschool. Daar word je echter als een machine onderhouden en bij ons leer je als een book groeien. Het succes is echter wel van Jou als deelnemer afhankelijk. Maak deelname onderdeel van je nieuwjaarsresoluties om je gezondheid aan te pakken. Deel ons enthusiasme ook met vrienden en familie. Wie ons kent weet dat we dit al een paar jaar aan het onderzoeken en uitproberen zijn.

Het project is voor ons onderdeel van de jChinese nieuwjaarsviering. De inluiding van  het jaar van de schaap hopen we dan ook met een succesvolle start van dit programma te kunnen beginnen. Op 14 februari vieren we het Chinese jaar met al onze vrienden en fans. Iedereen is altijd welkom. aanvang 1900 uur.

zorgpas20150110_190721PASPOORT VOOR 60,-

 

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!
Become a patron at Patreon!