Het is zover: Lancering van het Daoland paspoort project

Kortingen op je Gezondheid? Samen-delen

Kortingen willen we allemaal. Samen-Delen is altijd de goedkoopste manier van voor jezelf zorgen!

Hoewel vrijheid van zorg hoog in het vaandel staat van het verzekeringsbestel word de persoonlijke belasting van zorg elk jaar meer. Er is nog altijd geen brede erkenning voor natuurlijke zelf-zorg die zowel effectief als kosten besparend is. Daarom werkt het Yin Yang centrum daoland aan een alternatief en volledig zorgstelsel waarin je toch als VIP behandeld kan worden en honderden euro’s besparen. Dat is het motto waarop Chinese geneeskunde van oudsher gebaseerd is: een goed gezondheidstelsel is om problemen op te lossen  en niet om mensen aan het werk te houden in de zorg verzekering. Zorg is primair zelf zorg, particiaptie in verbetering van onszelf van binnen en van buiten. 

 

Wil je ook meehelpen iedereen Gratis Holistische Gezondheid en hulp te bezorgen? We werken aan een goedkoop Daoland zorgsysteem waardoor we allemaal samen betaalbare en zorgzame zorg hebben:

Ons zorg programma (Daolander Paspoort) is een zorgsysteem dat verschillende dingen combineerd:

  • Elke week gedurende een maand Acupunctuur, gezichtverfrissing of massage (waarde 250/maand)
  • Deelname aan klassen, korting op overige programma onderdelen ( waarde tot 300 / maand)
  • Dieet training (waarde 50,-)
  • Er zijn minimaal 250 leden nodig om dit te laten werken. We doen dit daarom op projectbasis en onder voorwaarden. er is plaats voor maximaal 300 leden

Ledenkaart proefproject: Ben er als 1ste bij en profiteer extra!

In Februari 2015 gaan we een proefproject  voor Amsterdam doen samen met teletips op SBS6, lokale promotie en media, Treatwell Salon booking site. We zoeken voor dit proefproject de vereiste 250 deelnemers.

Als je bij ons aanmeld en betaald kun je meedoen voor 60,-

Hoe het werkt is als volgt:

1) Als je bij ons aanmeld en betaald kun je meedoen voor 60,- ipv de door ons altijd berekende prijs van 75,-, dat is dus 15,-  extra korting (naast de honderden euro’s die je zowiezo al kan besparen) korting. Dit geld ook voor onze vaste klanten!

2) Als je inschrijft krijg je van ons een kado kaart kado voor digitale inschrijving ter waarde van 10,- extra korting voor een persoon naar jou keuze die ook mee wil doen (je kunt meer kaarten krijgen op verzoek).

3) Als het ons niet lukt de 250 deelnemers bij elkaar te krijgen krijgt U in elk geval van ons een budget van 100,- (inclusief uw betaling) om in het YYC te besteden. U wint er dus altijd op.

4) Afspraken (massage, acupunctuur verfrissing of acupunctuur) gaan altijd per online agenda of onsite agenda en kunnen maximaal een week vantevoren geboekt worden na de eerste afspraak. Wil je extra massage tijd (de mobilisatie of stoelmassage sessie die in het pakket zit duurt maximaal een half uur) betaal je per half uur 15 euro extra. Deze massages zijn de meest functionele massages in Nederland en missen nooit hun doel om je lichaam te ontspannen, vitaliseren en vrij te maken van spanningen. De verfrissingsbehandelingen voor je gezicht werken diep ontstressend in je  gezicht en stimuleren ook de verwerking van cosmetica en laten deze ook efficienter worden. De acupunctuur kan voor alle pijn, zintuigelijke-bewegings-spijsverterings-hart-bloed-mensttruatie-ademwegen klachten, ziekten etc aangewend worden volgens ons normale programma. Geen onderscheid.

5) Klasdeelname in zover als er in de klas plaats is. We proberen door breed en elke dag te programmeren iedereen aan het bewegen te krijgen in de sport die men het liefste doet (check onze agenda voor het programma: alle 1 uur klassen zitten in het programma. de anderhalf uur klassen niet)

6) Alle deelname is gebaseerd op beschikbaarheid, waarbij we aan normaal gebruik van abonnementen referrreren en wat deelnemers extra willen gaan doen. 

Op zondag 18 januari gaat de actie van start en vanaf dat moment kun je inbellen of emailen voor inschrijving of door direct overmaken van 60,- op onze bankrekening. Stuurt U ons dan een email op naar info@yinyangcentrum.com met uw betaalbewijs. U kunt bij ons uw Daolander paspoort ontvangen en de kortingskaart voor iemand die U waardeerd en wilt belonen met extra korting.

zorgpas

Yin-Yang Centum-Daoland
Haarlemmermeerstraat 114-116
Tel: 0204081228
E-mail: info@yinyangcentrum.com
Website: www.yinyangcentrum.com

Liked it? Take a second to support Yin Yang Centrum on Patreon!