Informatie over de yoga deal en de acupunctuur deal

Informatie over de  yoga  deal. LET OP: deze lessen staan niet op onze reguliere agenda.

Begin met een e-mail te sturen aan het yin yang Centrum (het e-mail adres vind je op je voucher), hierna krijg je de volledige informatie toegzonden met een inschrijfformulier.  Helaas kunnen we telefonisch geen boekingen accepteren of informatie geven gezien de grote aantallen. De deals bestaan uit 10 opeenvolgende lessen van 1 uur. Natuurlijk vinden we het leuk als je ze alle 10 kunt volgen, maar het is niet onoverkomelijk als je een enkele les zou missen.

Onder aan deze brief vind je de mogelijkheden. Er zijn geen lessen op andere dagen/tijden ingepland. Als een groep vol is wordt dit vermeld.

Hieronder even de spelregels op een rijtje:

  1. Je besteedt je voucher door in te schrijven voor een bepaalde lesgroep. Dit blijft dan jouw groep. Ruilen of inhalen van gemiste lessen is niet mogelijk.
  2. Inschrijven doe je door ons een mail te sturen via pr@yinyangcentrum.com, je krijgt dan een inschrijfformulier.
  3. Zodra wij je inschrijving ontvangen hebben sturen we je een bevestiging.
  4. Een groep gaat definitief van start zodra er tenminste 25 deelnemers zijn, als een groep gecanceled wordt krijg je daarvan bericht. Als je geen bericht krijgt kun je ervan uitgaan dat de groep gewoon start.
  5. We verzoeken je om ongeveer 10 minuten voor de aanvang van de lessen aanwezig te zijn. Qua kleding raden we aan een comfortable zittende lange broek een shirt met lange mouwen en sokken. Neem eventueel een matje of handdoek mee.
  6. Neem bij de eerste les je  voucher uitgeprint mee. Zonder voucher kunnen we je helaas niet toelaten.
  7. Vragen over de inhoud van de les kun je stellen in de lessen, overige vragen hopen we hiermee beantwoord te hebben. Gezien de grote aantallen zul je begrijpen dat het voor ons niet mogelijk is afwijkende afspraken te maken of in te gaan op vragen die per e-mail binnenkomen. Maar als je dringende vragen hebt kun je altijd een afspraak maken voor een diagnostisch gesprek (kosten 25 euro).

Uiteraard kun je bij ons altijd terecht als je een andere les wilt volgen, een massage wilt of acupunctuur nodig hebt. Wat er allemaal aangeboden wordt kun je vinden op de agenda op de website (http://www.yinyangcentrum.com). Wil je een afspraak maken voor een diagnose, een massage of een acupunctuurbehandeling dan kan dat ook. Neem daarvoor telefonisch of per e-mail kontakt op, dan maken we in overleg met jou een afspraak daarvoor.

Met vriendelijke groeten

Desiree Bardie

Yin Yang Centrum

 

De mogelijkheden:

Yogadeal Amsterdam
Maandag 20.00 start 14 oktober
Dinsdag 19.00 start 15 oktober
Maandag 18.45 start 28 oktober
Vrijdag 18.00 uurStart 1 november

 

De acupunctuurdeal:

Als je een voucher hebt gekocht stuur dan een e-mail naar het Yin Yangcentrum (het adres vindt je op je voucher). Je krijgt dan de volledige informatie en de mogelijkheden toegestuurd . Ook ontvang je dan een formulier waarop je alvast wat gegevens over je gzondheid kunt invullen. Op die manier kunnen we je snel helpen. We kunnen helaas geen telefonische afspraken maken voor de deals gezien de grote aantallen. Wil je met spoed geholpen worden dan kun je altijd bellen of mailen voor een afspraak volgens het reguliere tarief.

Liked it? Take a second to support Yin Yang Centrum on Patreon!