RDA aftrek: Daoland Thuis in Bedrijf

RDA, Research & Development Aftrek, maakt het aantrekkelijk te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

De RDA maakt het voor ondernemers aantrekkelijk te investeren in onderzoek en ontwikkeling. In 2012 was er 250 miljoen euro beschikbaar, oplopend naar 500 miljoen euro in 2014 en volgende jaren.

Investeren in innovatie

‘Uit de grote belangstelling blijkt dat de belastingaftrek in deze economische zware tijden een uitkomst is voor bedrijven,’ aldus de minister Verhagen. ‘Op deze manier kunnen ondernemers ondanks de crisis investeren in innovatie.’

Het daoland programma heeft haar eigen instrumenten om bedrijv en te helpen innoveren, vooral ten aanzien van het samen aan het bedrijf werken tussen werknemers en leiding.

De programma’s die we voor met U samenstellen leveren een total plaatje op dat goede resultaat metingen toelaat. Hieraan kunt u al snel zien hoeveel u terugverdient door de veranderde atmosfeer in uw bedrijf.

Wat we bieden is een totale holistische zorg oplossing voor mens en bedrijf. Je kiest zelf wat het beste is voor jouw organisatie. Daarom kies je voor een daoland aanpak. Daoland integreert leven en werk om tot betere gezondheid en prestatie te komen. Ons programma is modulair en daardoor altijd inpasbaar.

Onze visie is dat werken moet voelen als vrije tijd en de werkvloer als thuis. Onze programma’s helpen hierbij. Het gevolg is grotere onderlinge teamloyaliteit en productiviteit, maar ook betere up-down wisselwerking, minder schade, ziekte of onderling conflict.

 

 

Liked it? Take a second to support Yin Yang Centrum on Patreon!