Actie voor een Strakker Lijf

Speciale aanbieding voor deze zomer:

Gewichtsbehandeling voor slechts 750,00

overweight1

Acupunctuur kuur van 10 behandelingen van anderhalf uur voor bijna een derde van de kostprijs.
Ook tijdens tijden van crisis wil je aan je gezondheid blijven werken om in een gezonde oude dag te investeren. Je wil dat ook graag op een Natuurlijke manier doen, en waar kun je dan beter terecht dan in het YYC? Omdat meer mensen het moeilijk hebben en we denken dat gezondheid belangrijker is dan economie, geven we beleidsmakers het goede voorbeeld door mee te denken met de behoeften van onze clienten. Doordat onze voormalige internet marketing firma nooit toegekomen is aan promotie maken voor onze zorgpas zijn dit jaar al veel clienten hun voordeel voor de overgewichtbehandeling mis gelopen. Middels deze actie willen we hier iets van goedmaken. ook voor acupunctuur voor gezichtsverjonging proberen we een manier te bedenken om dit tijdelijk als actie aan te bieden.

Deze gewichtsreductie behandeling kuur is super effectief. Voor een paar tientjes meer heb je er ook een voedsel coaching of een sport programma bij.

Als je dit ook een goed idee vind, vertel het dan door aan je vrienden, vooral aan hen die er graag wat strakker uit zouden zien.

 

tot spoedig!

 

René Goris

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!
Become a patron at Patreon!