Daoland-YYC Breda

Daoland Vernieuwing

 

Het Daoland Concept voor breed georiënteerde en alle methoden omvattende Chinese gezondheidstechnieken onder één dak krijgt uitbreiding. Na Nieuw-Vennep komt er nu ook een Daoland in Breda. We zijn nu druk met de inrichting bezig.

Kenmerkend voor de Daoland methode is zoveel mogelijk je eigen gezondheid beheren en ontwikkelen. We voeren dit in alles door. Handig zijn voor je gezondheid is ook handig zijn voor je leven. Daarom doen we alles zelf.

Chinese geneeskunde gaat uit van het idee dat we 24-24 mensen zijn en daardoor noodzakelijkerwijs altijd bezig zijn. Dat altijd bezig zijn noemt men yangyang 阳养 [leven is yang] en is onderdeel van yangsheng 养生, cultiveren van leven. Als we stil gaan zitten nodigen we ziekte en dood uit om betere grip op ons te krijgen. Daarom bestaan Chinese geneeskundige programma’s altijd uit veel bewegen en weinig rusten. Ze zeggen ook dat problemen van je lichaam zijn en tussen je oren zitten. Niet omdat je geloofd dat je een probleem hebt, maar doordat we vaak te makkelijk denken over onze problemen. Leren omgaan met je lichaam en je gezondheid is daarom belangrijk in Daoland programma’s. Het Yin Yang centrum idee is om dat door te trekken naar ziekte behandeling. Zie je dus Daoland, dan weet je dat het voor je gezondheid is, zie je Yin Yang Centrum weet je dat het ook voor je ziekten is.

daoland banner nl kleinyyc daoland wudang tcg logo window

daoland YYC logoDit zijn de logo’s waaraan je ons kunt herkennen.  Dit laatste logo is wat voor Breda gebruikt gaat worden, ook Omdat Daoland in België actief gaat worden met trainingen geven tot Daoland facilitator. Dit Logo gaat U op de haagdijk In Breda op de gevel terug vinden als banner. 2013-12-06 14.38.17

wudang shan12013-12-13 17.39.59

 

Daoland heeft als centraal thema Wudang Taiji Gongfu cultuur omdat in Gongfu volledige aandacht en overtuiging tot leven centraal staat. U ziet hier al een voorproefje van het interieur van de les zaal van het Bredase Daoland Yin Yang Centrum.

Op de vraag of dit ten koste gaat van het YYC in Amsterdam? Nee in het geheel niet. Het YYC in Amsterdam gaat gewoon door! We blijven U betaalbare Holistische zorg geven die U ook kunt veroorloven zonder verzekering! Anders was het niet Holistisch. Anders is het geen Chinese Traditionele Geneeskunde en Acupunctuur.

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!
Become a patron at Patreon!