Doneren aan Daoland

Er is nu een mogelijkheid toegevoegd aan het yin yang centrum om te doneren aan Daoland. Dit is ten behoeve van de groei van een volwaardige gezondheidszorg gebaseerd op acupunctuur, massage, taiji gongfu, qigong en yoga.

Als Yin Yang centrum ben ik steeds in ontwikkeling. Zoals velen van jullie weten ben ik na veel moeilijkheden met asbest vertrokken van de zeilstraat. Om mijn cliënten en leerlingen geen schade te berokkenen heb ik steeds een groot gedeelte van de ruimte niet gebruikt, maar heb daar zelf een hoge prijs voor moeten betalen.

lesagenda

Momenteel bevindt mijn flink afgeslankte werk zich in Amstelveen. Ik ben druk bezig mijzelf opnieuw uit te vinden. Binnenkort kom ik daarover met meer nieuws dan wat ik vandaag meld. Bij het nieuws zit o.a. een samenwerking met een andere school met grote ambities, en zakelijk een stuk beter georganiseerd dan ik dat ooit was. Je bent echter nog altijd even welkom in de praktijk.

Maar dit is mijn  nieuws voor vandaag: Sinds een maand heb ik ter aanvulling van mijn youtube kanalen een patreon account geopend:

https://www.patreon.com/Wudang_Daoland_Healthcare/posts.

Hier worden mijn blogposten nu geplaatst en als men donateur van het Daoland gezondheidszorg project word, al is het maar voor een klein bedrag, dan zit je op de eerste rang in het ontvangen van informatie. Voorlopig ben ik nog aan het experimenteren met editen. Maar het kanaal wordt o.a. een middel om mijn boek over Wudang krijgercultuur te publiceren en om toegang te krijgen tot het opleidingen project. Zo sla ik 2 vliegen in 1 klap. Ik promoot daarmee de opleidingen en mijn boeken voor een internationaal publiek, en ik heb voor de mensen in opleiding een betaalomgeving, en een hoop inclusieve extra’s.

Ik heb er net gisteren een post over formele opleidingen in taijiquan en qigong op geplaatst.

Natuurlijk gaat mijn acupunctuur en massage praktijk gewoon door. Daar ben je elke dag van vroeg tot laat welkom. evenals op de wekelijkse lessen.

 

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!
Become a patron at Patreon!