Groupons, Social deals en de betere aanbiedingen van onszelf!

Binnenkort lopen de Groupon en Social deals af. Momenteel belt iedereen tegelijkertijd dus we moeten alle late aanmelders benadrukken dat we echt alleen bereikbaar zijn op nr 0650677883 tussen 16 en 18 uur, op maandag, dinsdag en woensdag voor Amsterdam en op donderdag en vrijdag voor Breda. Telefonische boekingen op vaste tijden zijn de meest efficiente wijze om snel een boeking te doen.

We weten echt wel dat voor sommige deelnmers 6 uur per week inbeltijd te kort is om ons te pakken te krijgen, maar Uw geduld verliezen  heeft geen zin. Bij voorbaat al onze excuses voor Uw ongemak. We hebben geen tijd om iedere voucherhouder na te bellen. Al onze clienten kijgen op en top service, maar voucher aanbiedingen zijn om organisatorische redenen aan bepaalde beperkingen onderworpen om andere behandelingen niet te hoeven onderbreken. We nemen normaliter altijd de telefoon aan dus als u ons niet te pakken krijgt  is dat omdat we op dat moment in gesprek zijn met een andere voucher houder, of soms ook met een client bezig zijn. Het is dan ook onze pauze tijd dus het is een extra service voor voucherhouders en nood behandelingen gecreeerd. 1x per week kijken we onze mails na op urgente aanvragen, maart normaliter willen we met U tijd besparen door u in te laten bellen. krijgt u geen antwoord op uw email als voucher houder dan is dat omdat we graag willen dat U belt. We hebben echter twee extra’s:

Iedereen kan zijn relevante voucher bij ons inleveren voor een korting van 25 euro op een debetkaart van 50 euro minimaal. Voor meerbedragen die U betaald hebt gaan we evebn met u rekenen. Als U een debetkaart waarvoor U minimaal 100 euro betaald(na aftrek kortingen) krijgt u daar ook nog eens een gratis facial ter waarde van 55 euro bij.

Dit laatste is een aanbieding die voor al onze Daolanders geld: koop een deelname kaart van tenminste 100 euro budget en u ontvangt recht op een gratis gezichtverfrissende acupunctuur behandeling van 55 euro!

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!
Become a patron at Patreon!