Verhuizing

We zijn verhuist!

Sinds dit weekend is het Yin Yang Centrum – Daoland in Amsterdam verhuist. U kunt ons nu vinden op de Zeilstraat 44. Het is er nog een rommel omdat we naar een kleinere ruimte zijn gegaan, maar het belooft een betere plek te worden dan op de Haarlemmermeerstraat. Dat mag ook wel omdat de huren er niet lager op zijn geworden ondanks de economische crisis.

Waarom zijn we verhuist? Op de Haarlemmermeerstraat kampten we al langere tijd met een vochtschimmel probleem dat steeds groter werd. De eigenaar weigerde dat ondanks haar contractuele verplichtingen goed aan te pakken, waardoor het probleem van jaar tot jaar erger werd. Dit jaar was het al zo erg aan het worden dat we onze behandelruimten dreigden te moeten opgeven. Twee jaar geleden beloofde het eigenaar bedrijf na vier jaar niets doen al dat het met twee maanden opgelost zou zijn maar pas afgelopen november is er 1 plek aangepakt van de inmiddels 8 plekken en die is verlaten met achterlating van een enorme chaos. Het was dus een noodzaak dat we vertrokken. Deze eigenaar weigerde mee te werken aan het succes van haar huurders. Gelukkig liep ook onze contract periode op zijn eind.

De verhuizing ging gelukkig vlotjes ondanks de tussenkomst van de geboorte van Pallas en Themis. De studenten van het Oriental College waren zo behulpzaam dat we binnen een dag het meeste over hadden. Gisteren avond en dag hebben we nog een hoop restjes verhuist en komende dagen moeten we nog verder leegruimen en weggooien. Volgende week zondag avond kunt u komen kijken of er voor U nog iets bij zit dat u wilt hebben (gratis af te halen), zoals een aquarium en vissen.

U bent vooral ook welkom op het Daoland Yin Yang Centrum.

Er gaan wel een antal zaken veranderen omdat we ook nog aan het verbouwen zijn. Als U bij de massages een handoek wilt kunt U die voorlopig beter zelf mee nemen. Onze wasservice is momenteel trager omdat we buitendeurs moeten wassen. De achter ruimte moet nog verbouwt worden dus onze masages hebben nog geen eigen ruimte. UPC kan ons abonnement op de nieuwe ruimte niet meenemen zonder onbepaalde  hoge kosten en daarom moeten we een andere provider zoeken, maar dat betekend ook dat we voorlopig alleen via 0650677883 bereikbaar zijn. U kunt het beste bellen tussen 16-1800 uur. dat is ons nieuwe inbel spreekuur. Voor groupon massage afgspraken kunt u het beste langskomen om de afspraak in te boeken. Dat gaat sneller.

Vandaag gaat onze nieuwe behandelruimte al open ondanks dat de verbouwing nog niet klaar is. De ruimte is een stuk hoger en heeft een raam. Er zal tzt een bamboe tuin met zonlicht verandering achter gebouwt worden (als iemand bamboe over heeft dan is die welkom). Ook de voorgevel zal aangepakt moeten gaan worden. We zijn op zoek naar semi transparant raamplastic voor het raam in de kleuren rood, groen, geel, wit en blauw/paars. Als U dat heeft of weet waar we het kunnen vinden zou geweldig zijn.

2014-03-12 17.39.09

We zoeken nog vrijwilligers om onze resteverhuizing te helpen spoedig te verlopen. de restverhuizing bestaat onder andere uit kleine spullen die nog over moeten en een aantal gipsplaten muren die nog verwijderd moeten gaan worden.

De zaal is beter geschikt voor  trainingen in Yoga, Qigong en Taijiquan. Ze is echter ook beschikbaar voor workshops of mensen die een ruimte zoeken voor hun eigen lessen. U kunt ook het hele yyc afhuren voor feestjes of andere speciale gelegenheden.

We zien U graag binnekort bij ons terug. Binnekort komt er een speciale opening ceremonie, let op de datum aankondiging. Het word ergens in April!

 

Warme groet en dank voor Uw niet aflatende ondersteuning voor ons non profit kliniek en  lesprogramma. Zo houden we zorg betaalbaar!

Rene Goris

Liked it? Take a second to support René Goris on Patreon!
Become a patron at Patreon!